- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Evet canım. Bi sorun yoksa inşallahNe güzel canım sımsıkı tutunurlar inşallah kan sonucuna mı göre transfer gününü belirleyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım. Bi sorun yoksa inşallahNe güzel canım sımsıkı tutunurlar inşallah kan sonucuna mı göre transfer gününü belirleyecek
İnşallah çok tşk ederim canım Allah razı olsunCanımm aklımdaydın bakayım dedim sevinçli haberini gördümmaşallah suphanallah çook sevindim
insallah sağlıkla keseyi kalp atısınıda görürsünüz
![]()
arkadaşlar dua listesine benide ekler misiniz. Bende adetimin ilk günü doktora gideceğim bu ay başlıyacağız .Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur
" Dua listesi "
1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Devam Ediyor
7. @Kardelen060492 ( )
Hayra yoralım canım hayırlı haberler gelsin inşallah haber ver mutlakaİnşallah canım ama bana embriyolog dedi pazar aramıcam diye bugün arıcak işte bakalım valla rüyamda hastaneyi gördüm kötüydü yani inşallah hayra döner
Ayyy çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam
3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Canım haber geldi mi beni aramadılarHayra yoralım canım hayırlı haberler gelsin inşallah haber ver mutlaka
Beni akşam üstü arayacaklarmış kuzum yarın transfer onunla da ilgili bilgi vereceklermiş. Gecikiyorsa güzelleşiyordur haber iyi düşünCanım haber geldi mi beni aramadılar![]()
İnşallahBeni akşam üstü arayacaklarmış kuzum yarın transfer onunla da ilgili bilgi vereceklermiş. Gecikiyorsa güzelleşiyordur haber iyi düşün![]()
Amin inşallah canım sağlıklı ilerlerler inşallahAyyy çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Hayirli olsun gozun aydinKızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsungünlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam
3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Evet canım aradılar 4. Gündelermiş yarın belli olacakmış işte bakalım ama benim daha var transfere kasım aralık gibi olur herhalde olsun napalım beklerimEzgininAnnesi hadi bakalım sen de son viraja geldin sonu hayırlı olsun inşallah
Hayalperestttttttt ararlar kuzum üzme kendini. Beklemek çok zor ama sonu güzel olsun yeter ki.
dwarfangel oh senin de bugün transfer günün belli olacak o zaman. Sonra da sizi bekleyeceğiz inşallah
![]()
Çok şükür canım çift çizgiyi gördüm hamd olsun inşallah sağlıkla ilerler sorun çıkmazCaglunal canımmmmmm gözün aydın ❣
rabbime bin şükür çok sevindim darısı bizlerin de başına inşallah
Sen benden sonra transfer oldun senin 3.gün embriyosuydu . Varsa benim de kesin çıkar ama yapacak cesaretim asla yok.
Var mı belirtin falan , nasılsın
Olsun sonu güzel olsun da geç olsun. Çok şükür inşallah yarın kaliteli kaliteli donacak minnoşlar ❣Evet canım aradılar 4. Gündelermiş yarın belli olacakmış işte bakalım ama benim daha var transfere kasım aralık gibi olur herhalde olsun napalım beklerim![]()
Allah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahÇok şükür canım çift çizgiyi gördüm hamd olsun inşallah sağlıkla ilerler sorun çıkmazevet varsa çıkar seninde hazır olduğun zaman yap istersen ben biliyorsun erken öğrenmek istediğim için erken yaptım her iki sonuca hazırlamıştım kendimi
çok mutluyum çokta şaşkınım inşallah rabbim senin güzel haberini de almayı nasip etsin
hepiniz için dua ediyorum özelliklede senin için durumunu biliyorum çünkü
ama hissediyorum inşallah güzel olucak canım. Benim cuma günü kan testim var doktorumla görüştüm sabah tlfnda cuma günü kan testi için çağırdı merakla bekliyorum sonucu Allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Aynen canım inşallah senin test günün ne zamandıOlsun sonu güzel olsun da geç olsun. Çok şükür inşallah yarın kaliteli kaliteli donacak minnoşlar ❣
Oh çok şükür kuzum bak minnaklardan güzel haber gelmişEvet canım aradılar 4. Gündelermiş yarın belli olacakmış işte bakalım ama benim daha var transfere kasım aralık gibi olur herhalde olsun napalım beklerim![]()
Heyecanla bekliyoruzEzgininAnnesi hadi bakalım sen de son viraja geldin sonu hayırlı olsun inşallah
Hayalperestttttttt ararlar kuzum üzme kendini. Beklemek çok zor ama sonu güzel olsun yeter ki.
dwarfangel oh senin de bugün transfer günün belli olacak o zaman. Sonra da sizi bekleyeceğiz inşallah
![]()