Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Devam Ediyor
7. @Kardelen060492 ( )
arkadaşlar dua listesine benide ekler misiniz. Bende adetimin ilk günü doktora gideceğim bu ay başlıyacağız .

Kızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsun 🙏günlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam🙏3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Ayyy çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤍🧿🤍🧿

Kızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsun 🙏günlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam🙏3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Hayirli olsun gozun aydin 🤗

EzgininAnnesi EzgininAnnesi hadi bakalım sen de son viraja geldin sonu hayırlı olsun inşallah 💃
Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt ararlar kuzum üzme kendini. Beklemek çok zor ama sonu güzel olsun yeter ki.
dwarfangel dwarfangel oh senin de bugün transfer günün belli olacak o zaman. Sonra da sizi bekleyeceğiz inşallah 💃
Evet canım aradılar 4. Gündelermiş yarın belli olacakmış işte bakalım ama benim daha var transfere kasım aralık gibi olur herhalde olsun napalım beklerim🐣🐣

Caglunal Caglunal canımmmmmm gözün aydın ❣🤲 rabbime bin şükür çok sevindim darısı bizlerin de başına inşallah 🤲
Sen benden sonra transfer oldun senin 3.gün embriyosuydu . Varsa benim de kesin çıkar ama yapacak cesaretim asla yok.
Var mı belirtin falan , nasılsın
Çok şükür canım çift çizgiyi gördüm hamd olsun inşallah sağlıkla ilerler sorun çıkmaz 🙏🥰evet varsa çıkar seninde hazır olduğun zaman yap istersen ben biliyorsun erken öğrenmek istediğim için erken yaptım her iki sonuca hazırlamıştım kendimi😊çok mutluyum çokta şaşkınım inşallah rabbim senin güzel haberini de almayı nasip etsin🙏🌸hepiniz için dua ediyorum özelliklede senin için durumunu biliyorum çünkü 🥰ama hissediyorum inşallah güzel olucak canım. Benim cuma günü kan testim var doktorumla görüştüm sabah tlfnda cuma günü kan testi için çağırdı merakla bekliyorum sonucu Allah hepimizin yardımcısı olsun 😘🙏

Çok şükür canım çift çizgiyi gördüm hamd olsun inşallah sağlıkla ilerler sorun çıkmaz 🙏🥰evet varsa çıkar seninde hazır olduğun zaman yap istersen ben biliyorsun erken öğrenmek istediğim için erken yaptım her iki sonuca hazırlamıştım kendimi😊çok mutluyum çokta şaşkınım inşallah rabbim senin güzel haberini de almayı nasip etsin🙏🌸hepiniz için dua ediyorum özelliklede senin için durumunu biliyorum çünkü 🥰ama hissediyorum inşallah güzel olucak canım. Benim cuma günü kan testim var doktorumla görüştüm sabah tlfnda cuma günü kan testi için çağırdı merakla bekliyorum sonucu Allah hepimizin yardımcısı olsun 😘🙏
Allah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲 beklemek çok zor ama eşime söz verdim direniyorum . İnşallah beklediğime değer diyorum. Benim bugün normalde adet olmam gereken gün aşırı derecede gerginim hep terliyorum üşüttüm mü stres mi oldum bilmiyorum ağrım sızım da yok gerçi.

Back
X