Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Allah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲 beklemek çok zor ama eşime söz verdim direniyorum . İnşallah beklediğime değer diyorum. Benim bugün normalde adet olmam gereken gün aşırı derecede gerginim hep terliyorum üşüttüm mü stres mi oldum bilmiyorum ağrım sızım da yok gerçi.
Allah sendende razı olsun 🥰bekle istersen eşin öle istiyorsa zaten az kaldı kan testine sürpriz olmuş olur🙏gergin olman normal sonuçta adet günün stres li olmanda normal çok zor bir süreç bizimkisi hava değişimi yapmış olabilir dikkat et hasta olma canım aksi bişey olsa agrın olurdu anlardın zaten ters birşey olduğunu dinlen fırsat buldukça sıra sende sendende güzel haberler bekliyoruz 🥰🙏🌸

Kızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsun 🙏günlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam🙏3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Yaa canımmmmmm nasıııı mutlu oldummmmmm gözğn aydın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnnn😍😍😍😍😍😍 ay inanılmaz umut doldum sayende❤️❤️❤️

Ayy valla ya sevgili döneminde gibiyiz sanki sevgilimizden telefon bekliyoruz😅😅😅
Ahanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.

Ahanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Hadi bakalım gözün aydın ❣ aman çok su içme ben en çok sıkışık olma işinde zorlandım 2 litre su içip 5 saat tuvalete gitmedim 🤣🤣 sonra bana ölçülü olarak yaptırıp bir daha su içirdiler.
Biri deseydi ki bu yaşında tuvaletin mevzu olacak inanmazdım 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

Hadi bakalım gözün aydın ❣ aman çok su içme ben en çok sıkışık olma işinde zorlandım 2 litre su içip 5 saat tuvalete gitmedim 🤣🤣 sonra bana ölçülü olarak yaptırıp bir daha su içirdiler.
Biri deseydi ki bu yaşında tuvaletin mevzu olacak inanmazdım 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️
Ay canım bende 1 litre içip gideyim diye düşünüyordum 🙈 çok sağol tavsiye için dediklerine uyayım bari zaten nasıl tutarım diye düşünüyorum kara kara 🤣

Kızlar sabah test yaptım silik pozitif gördüm rabbime hamd olsun 🙏günlerdir her iki sonucada kendimi hazırlamıştım zaten. İnşallah sağlıklı devam🙏3 gün embriyosu 6 gün negatif 7 gün silik pozitif sonucu aldım test yapmak isteyen arkadaşlar belki yaparlar fakat herkez de aynı olmuyor ki misi erken kimisi geç çıkıyomuş
Hadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinn😔 bende korona oldum kızlar 😔😔

Allah razı olsun canım benim . Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲 beklemek çok zor ama eşime söz verdim direniyorum . İnşallah beklediğime değer diyorum. Benim bugün normalde adet olmam gereken gün aşırı derecede gerginim hep terliyorum üşüttüm mü stres mi oldum bilmiyorum ağrım sızım da yok gerçi.
Senden çok umitliyim canım insalah bekledigine degeecek rabbim seni sevindirecek🤲🤲

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olur

🤩" Dua listesi "😍

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Okundu)
3. Merveecan ( Okundu )
4.bygsns ( Okundu )
5. Hayalperest ( Okundu )
6.agostos 72 ( Okundu )
7. Kardelen060492 ( Devam Ediyor )
8. D dlkerk (

Son düzenleme:
Back
X