Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Canım teşekkür ederim, ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yumurta toplama aşaması 4 yıl evvel olmuştu, o yüzden hatırlayamıyorum kullandığım ilaçları fakat yumurta toplanmasından sonra hafif bir ağrım olmuştu ama çok hafifti. İnşallah senin de tedavin güzel sonuçlar getirsin canım🤲🏼🥰
İnşallah canım benim🥰çok heyecanlıyım inanki çok uğraşıyoruz maddi manevi çabalarımızın karşılığını alıcaz inanıyorum ben buraya yazarsan sevinirim gidişatı 🙏

Sağol canimmm..Opum oldu cok sukur 27 tane toplandi 🤗 dinleniyorum suan..hazirlik olarak bi iki gun once covid testi istemislerdi baskada bisey yapmadilar sadece beni aldiklarinda esimdende ayni anda sperm ornegi aldilar cikinca biraz agrim oldu onun disinda 15 20 dk surdu galiba genel anestezi oluyo zaten.
Canım bendede pcos var kaç yumurtan döllendi acaba

İnşallah canım benim🥰çok heyecanlıyım inanki çok uğraşıyoruz maddi manevi çabalarımızın karşılığını alıcaz inanıyorum ben buraya yazarsan sevinirim gidişatı 🙏
İnşallah canım aminn Allah hepimize nasip etsin bundan güzel bir duygu yok annelik kadar temiz yüce bir duygu yok, Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah🤲🏼🤲🏼 Benim transferim dün oldu bekliyorum şimdi, 4. Gün embriyosu ama gelişimi yavaş dendi bakalım allahtan Ümit kesilmez

İnşallah canım aminn Allah hepimize nasip etsin bundan güzel bir duygu yok annelik kadar temiz yüce bir duygu yok, Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah🤲🏼🤲🏼 Benim transferim dün oldu bekliyorum şimdi, 4. Gün embriyosu ama gelişimi yavaş dendi bakalım allahtan Ümit kesilmez
Gelişimi yavaş demek anlamını bilmiyorum ama sonuçta kötü bişey olsa transfer olmazdı dualarım seninle inşallah tutunacak bebeğin sana inanıyorum ben canım 🙏🥰

Gelişimi yavaş demek anlamını bilmiyorum ama sonuçta kötü bişey olsa transfer olmazdı dualarım seninle inşallah tutunacak bebeğin sana inanıyorum ben canım 🙏🥰
Allah razı olsun canım inşallah🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Kalitesinde bir sıkıntı yok ama diğerlerine göre daha yavaş gelişti dediler. Olsun kısmet canım hakkımızda hayırlısını versin Allah 😊

İnşallah canım insan yinede tüm olumsuzlukları düşünüyor ya olmazsa diye
Bana doktorum bu çüreçte psikoloji çok önemli dedi. Hiç sıkma kendini vücudunda etkileniyor inanki. Şöle mesela hani ani üzüntü stres yaşayınca o ay adet tarihimizde değişiyor ya erken adet görüyoruz hatta oradan anla nasıl etkilendiğimizi bende bazen düşünüyorum ya olmazsa diye sonra hemen başka düşünmeye çalışıyorum🤷‍♀️

Bana doktorum bu çüreçte psikoloji çok önemli dedi. Hiç sıkma kendini vücudunda etkileniyor inanki. Şöle mesela hani ani üzüntü stres yaşayınca o ay adet tarihimizde değişiyor ya erken adet görüyoruz hatta oradan anla nasıl etkilendiğimizi bende bazen düşünüyorum ya olmazsa diye sonra hemen başka düşünmeye çalışıyorum🤷‍♀️
Aynen canım zaten evrene şu mesajı veriyorum ilk denemede tutacak diye😅😅

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun şimdiden. Bende Eylül 20 si gibi başlıycam inşallah ilaçlara biz görüşme için gittiğimiz zaman aşı hakkında hiç soru sormadı doktorum ama bildiğim kadarıyla gebelere aşı vurulmak yasak hamilelere yasaksa bizde bu yolda ilerlediğimiz için bizede yasak olması lazım diye düşünüyorum ama net bilgim yok tabiki
Benim doktorum transferden 3 gün öncesine kadar yaptırabilirsin dedi ve kesinlikle yaptırmamı önerdi.hamilelere aşı vurmak yasak değil bu arada

Mrb kızlar bende tüp bebek tedavisine başladık ve bugün ignelerimi aldım 1 hafta sonra tekrar muayene gideceğiz yumurta toplama işlemine lütfen bu konudan sonrası için bilenler bana yardımcı olabilir mi

Merhaba, bende yumurta rezervim çok az şimdilik doktor gonal f verdi bittikten sonra yumurta çatlatma iğnesi vurdu.
Bu ay olumsuz olursa tüp bebek tedavisi yapılacak tolam da 20 bin tutar dedi bu fiyat normal mi .
Benim rahimde sıkıntı yok tüplerde açık rahim filmi çekindim. bana rahimle ilgili hiç bir test yapmadı.

Bende başladım Ağustos 30 da opo işlemim oldu Ekim'de inşallah transfer olacak beklemedeyim rabbim herkesi sevindirsin inşallah

Mrb kızlar bende tüp bebek tedavisine başladık ve bugün ignelerimi aldım 1 hafta sonra tekrar muayene gideceğiz yumurta toplama işlemine lütfen bu konudan sonrası için bilenler bana yardımcı olabilir mi
Bir hafta sonra gittiğin de yumurtaların boyutuna bakacak muhtemelen ek yine yumurta geliştirici ilaç verecek 13 ila 16 gün opo işlemin olur anesteziyle oluyor hiç ağrı o esnada olmuyor sonrası da adet sancısı gibi beş gün içerisinde arayıp sana embriyoların hakkın da bilgi verecekler işte kaç tane kaldı ise kalitesi nasıl ise beşinci gün ya dondurulur yada doktora sana taze trasfer yapar rabbim hayırlı evlatlar versin ins rabbim hepimizi sevindirsin

Merhaba kızlar, aynı isimli bir konu daha açılmış sizi yeni gördüm. Ben de transferimi bugün oldum, 4. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi, gelişimi daha yavaş diğerlerine göre dediler ama elimizde son kalan buydu hayırlısı bakalım🥰 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba benimde 5. gün embriyosu gelişimi 4.gün de kalmış tek embriyo ididoktoruma transfer olucam dedim oldum ama malesef negatif oldu.3.adetimde tekrar başlayacağım ama çok stresli ve yıpratıcı tekrar başlamaya manevi olarak gücüm yok .yaş 42 olunca başlamak zorundayım .inşallah bebeğin tutunur çok zor beklemek ve sonuç negatif ise birde

Back
X