Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Merhaba ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi. Simdi 2.ye basladık. ilk kontrolum adetin 2. gunu hersey normaldi. 5. gunu bi parca dustu ve kanama bitti. Dun kontrol vardi bunu doktoruma soyleyince lh ve progesteron bakilmasini istedi normal degerde cıktı ultrasondada her sey normal gorunuyor. Dusundugjmuz gibi korkulcak bisey yok, sans verelim sureci bozmayalım simdilik iptal etmeye gerek yok. Cuma gunu tekrar kontrol edeljm rahim kalinligina gore karar veririm dedi doktorum. Insallah bi sorun cıkmaz yarım kalmaz 🙏
Merhaba canım hoş geldin tedavin hayırlı olsun, 🥰 bol bol yumoşların olur inşallah 😊kan değerlerin iyi çıktıysa başlar tedavin diye düşünüyorum hakkında hayırlı olsun cuma günü gelişmeleri yazarsın🌸

Rutin muaynemi neden çağırdı acaba bende merak ettim çıkınca yaz olurmu canım😊benide doktorum aradı gece 12 de çatlatma iğnesi vurulcam cuma sabah 9 da opum var Allah ın izniyle 🙏ben senden duyuyorum kafama takıldı tatlım yaa adetliyken mi transfer oluyor bebek kanama olması şartmıki taze transfer olucak benim
Hadi gözün aydın canım , sağlıklı embriyoların olsun inşallah 🤲

Tüm Moralim Alt üst oldu. Aslında iyi biliyorum ama niyeyse bı huzursuzluk oldu
Senin hiç üzülecek bir şeyin yok canım Dondurulmuş en azından 2 tane garantin var .
Benimde 17 tane yumurta toplandı, 12 sine işlem yapıldı, 3. günde 6 tane vardı, 5. gün 3 tane kaldı , ve ben 3 tane kaldığını transfer günü öğrendim ve aşırı moralim bozuldu. Sonra dr. la görüştüm beni epey rahatlattı. Yalnız değilsin hayatım.
Benim de 6 tane toplandı ama sadece 1 tanesi döllendi 2 tanesine de şans vermişler yarına kadar inşallah onlarda döllenir . Yoksa 1 taneye umut bağlayıp bekleyeceğim 😥

Bu arada aranızda progestan iğne vurulan var mı ? Beni mahvetti bugün ikinciyi vuruldum ayağımı kaldırıp merdiven çıkamıyorum 😥

Kızlar hastaneden aradılar. 6tane toplanmıştı.
3 tanesi işlem görmüş
1 tanesi döllenmiş 😥
2 tanesini yarına kadar takip edeceklermiş.
Progesteron değerim iyiymiş, şayet embriyo olursa taze transfer olacak.
Dua edin lütfen, en azından bir tanecik kaliteli embriyom olsun 😥🤲
Kıyamam kuzum atlamışım senin yazını şimdi gördüm inşallah sağlıklı embriyon olur dua et gerçekten Allah sabır versin bizlere çok zor ni süreçten geçiyoruz. Taze transfer olacaksa birkaç gün içinde transferin olur inşallah 🙏🧿

Canım 12 gün sonra mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah darısı bizlere şuan transfer edilen embriyo kaçıncı günmü
Teşekkür ederim canim .
İnsAllah 12 gün sonra tekrar burdayım
5. Gün embriyosu transfer edildi bana ve bizimkisi mucize gibi birşey oldu eşimde sorun vardı doktor bile şaşırdı nasıl olur 5. Gün embriyosuna gelir çünkü spermler çok düşük dedi elhamdülillah çok şükür hep dua ediyordum
Ama şimdi sonucumu bekliyorum 😃♥️😍🥰🤗🤲🤲

Merhaba canım hoş geldin tedavin hayırlı olsun, 🥰 bol bol yumoşların olur inşallah 😊kan değerlerin iyi çıktıysa başlar tedavin diye düşünüyorum hakkında hayırlı olsun cuma günü gelişmeleri yazarsın🌸
3 tane dondurulmus yumurtam var sukur. Bi sorun gorulmezse transfer olcak insallah

Teşekkür ederim canim .
İnsAllah 12 gün sonra tekrar burdayım
5. Gün embriyosu transfer edildi bana ve bizimkisi mucize gibi birşey oldu eşimde sorun vardı doktor bile şaşırdı nasıl olur 5. Gün embriyosuna gelir çünkü spermler çok düşük dedi elhamdülillah çok şükür hep dua ediyordum
Ama şimdi sonucumu bekliyorum 😃♥️😍🥰🤗🤲🤲
Çift çizgiyi bekliyoruz canım🥰🥰

Back
X