Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Hiç üzülme canım 1 adet sonrası olursun hayırlısıyla bende öyle istiyorum inşallah 1 adet sonrası transfer olurum
Dondurulmuş embriyo transferi nasıl olur diye merak ediyorum açıkcası adet olunca napıyoruz doktora adetin 2. Günü yine mi gidiyoruz tedavi mi görüyoruz canm biliyo musun?

Benim de taze deeil nolcak ki. Tamam anlıyorum çocuğun buzdolabında üşüyecek diye korkuyorsun ama birşey olmaz. Sana trasfer edilince içini ısıtır; o da ısınır 🥰🥰🥰
Haha ya yerim ne güzel bi yorumdu❤️ 🤣İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun tutunsunlar bize sımsıkı inşallah 🤍 kendime geldim😍🙏🏼

Dondurulmuş embriyo transferi nasıl olur diye merak ediyorum açıkcası adet olunca napıyoruz doktora adetin 2. Günü yine mi gidiyoruz tedavi mi görüyoruz canm biliyo musun?
Adet ya 2. Yada 3. Günü ilaçlara başlıyorsun artık doktorun nasıl uygun görürse adetin 14. 15. Gününde transfer olan var 18. 19 .20. Gündede transfer olan var ona kişiye göre değişir doktorun söyler sana

Bir de tavsiyem şudur. Eşinde herhangi bir sorun yoksa bile araştır keçiboynuzu ve çakşır suyu içebilir. Ben öyle yapmıştım ve sperm kalitesinin, ileri hızlısının daha da artmasına vesile olmuştum 🙈
Sorun varsa da içsin çakşır suyunu çünkü benim eşimin hafif derecede hareketsizliği var ve ferula plus men diye vitamin önerdi kullanıyor içeriğinde çakşır kökü ekstresi arı sütü C vitamini var üstelik bu vitamin kalitesini de arttırıyormuş araştırdım da bende adet olunca aşılama için gidicem bakalım bana da dua edin 2 yıldır evliyim 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz

Kızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacak 😢 çok üzüldüm. Bu arada Caglunal Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine😍 M Merveecn EzgininAnnesi EzgininAnnesi Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt bysgns bysgns
Buna çok şükür canım 🤲🏼 Olsun gec olsun temiz olsun rabbim en temizinden sana hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize burada sabır ve beklemek cok onemli dua edelim sabırla . Canını asla sıkma bak sana ne diyecem gel bari önden gidenler var sana ön fikir olsun bilgi olsun fıstıgım başkaları yorumlarımızı görüp sorular birbirimize destek olalım 😍😘 bak şimdi oksapar ignesini vurdum uyudum dinleniyorum bak bende evde suan öyle bir gaz ve adet olacagım gibi agrım var ve kasıklarım agrıyo cok şükür belirtiler başladı dr sordum cok normal böyle belirtiler olmasılazım dedi gelde mutlu olma 😘😍🥰♥️ Bunada sukür olmayınca da yine uzuluyo olunca seviniyoz nsaAllah hepimiz bu ay anne olacagız inaniyorum burdakı kızlar hepimiz aynı ayda yaptık ben çok hissediyorum 🤲🏼🤲🏼arkadaşlarla sonra insagramda grup kurup hamile donemimizi anlatırız inşaAllah birlite güzel seyler düşünelim rabbim neylerse güzel eyler 😍♥️

Son düzenleme:
Back
X