Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kızlar bende hastande geldim perşembe opu olacak inşallah bugün son iğnemi oldum artık Caglunal Caglunal canımm bebişini al gel artık😇😇🥰🥰🥰 Kardelen060492 Kardelen060492 canım hayırlısıyla gir çık opudan bu arada benimde taze transfer olmayacak 😚😚😚
Seninde sona yaklaştı 🥰Saol canım tşk ederim sağlıklı olsun geç olsun hem dinlenmiş olursun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸🙏

Kızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi. Hurremmsultann Hurremmsultann Ballikko Ballikko bysgns bysgns Kardelen Kardelen M Merveecn EzgininAnnesi EzgininAnnesi emosumveys emosumveys D Dygrdvn Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Kardelen060492 Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Allah sorular bilmediğimiz yerden geldi😄 deneyimli arkadaşlar bilgi verir inşallah

Kızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi. Hurremmsultann Hurremmsultann Ballikko Ballikko bysgns bysgns Kardelen Kardelen M Merveecn EzgininAnnesi EzgininAnnesi emosumveys emosumveys D Dygrdvn Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Kardelen060492 Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Canım hayırlı olsun😍
Hayır birşey olmaz bende sürgüyle yapmıştım 1saat yattım full. Eve de yatarak gittim. Çok hafif hafif yürüdüm.
Kompakt ne demek bilmiyorum. Benm ki 5aa kalite dendi🙄

Canım hayırlı olsun😍
Hayır birşey olmaz bende sürgüyle yapmıştım 1saat yattım full. Eve de yatarak gittim. Çok hafif hafif yürüdüm.
Kompakt ne demek bilmiyorum. Benm ki 5aa kalite dendi🙄
Saol tşk ederim canım 🥰evdede dinlencem sadece korktum Bi an bişey olmuşmudur diye çok şükür artık geri sayım başladı 🧿🙈🌺

Back
X