- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım sağolProgesteron canım. Çatlama iğnesi vurulmadan önce kan veriyorsun oradaki değer belirliyor. 1.5 üstü çıkarsa taze olmuyor.
Anladım canım bakalım sana ne zaman yaptılar testiCanım progestron ve estradiol testi yaptı. Sanırım estradiol 4000’in üstünde progestron da 1.5’un üstünde diye taze yapmıyor
Günaydın bu hafta önemli benim için herkes içinde güzel bir hafta olsun inşallahGünaydınnnnnn
Güzel Hayırlı Mutlu haberler Alacağımız Bir Hafta Olsun inşallah
Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz![]()
Benimde haftaya yaşayacağım bu heyecanlarıGünaydın bu hafta önemli benim için herkes içinde güzel bir hafta olsun inşallah![]()
Benimde haftaya yaşayacağım bu heyecanlarıGünaydın bu hafta önemli benim için herkes içinde güzel bir hafta olsun inşallah![]()
Cumartesi yapmışlardı canım şimdi birazdan opuya gircemAnladım canım bakalım sana ne zaman yaptılar testi
Günaydın tatlımGünaydınnnnnn
Güzel Hayırlı Mutlu haberler Alacağımız Bir Hafta Olsun inşallah
Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz![]()
Hayırlısı olsun bol bol sağlıklı yumoşların olsunCumartesi yapmışlardı canım şimdi birazdan opuya gircem
amiiin yarabbim, her şeyin ilacı duaRabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin. Hepinizin yüreğine sağlık![]()
inşallahhhhhhhhhh dualarım hepinizle, sonuc nedir aldın mı sonucunu :)Hayır devam etmedi kanama degildi zaten küçük leke gibiydi bitti yarın kan testim var inşallah bebegim benimledir![]()
haber ver bize de kuzummmm, allahımmmmm inşallaaahhh hemencecik tutunsun minnoş :))Ne güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutar![]()
İnşallah canım çıkınca yazarım hemenhaber ver bize de kuzummmm, allahımmmmm inşallaaahhh hemencecik tutunsun minnoş :))
Seninde sona yaklaştıKızlar bende hastande geldim perşembe opu olacak inşallah bugün son iğnemi oldum artıkCaglunal canımm bebişini al gel artık
![]()
Kardelen060492 canım hayırlısıyla gir çık opudan bu arada benimde taze transfer olmayacak
![]()
Aynen canım zaten o kadar şişimki midemde kötü yani hiç halim yoktu vallahi transfere iyi olduSeninde sona yaklaştıSaol canım tşk ederim sağlıklı olsun geç olsun hem dinlenmiş olursun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
![]()
Allah sorular bilmediğimiz yerden geldiKızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi.Hurremmsultann
Ballikko
bysgns
Kardelen M Merveecn
EzgininAnnesi
emosumveys D Dygrdvn
Hayalperestttttttt
Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Canım hayırlı olsunKızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi.Hurremmsultann
Ballikko
bysgns
Kardelen M Merveecn
EzgininAnnesi
emosumveys D Dygrdvn
Hayalperestttttttt
Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Kızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi.Hurremmsultann
Ballikko
bysgns
Kardelen M Merveecn
EzgininAnnesi
emosumveys D Dygrdvn
Hayalperestttttttt
Saol tşk ederim canımCanım hayırlı olsun
Hayır birşey olmaz bende sürgüyle yapmıştım 1saat yattım full. Eve de yatarak gittim. Çok hafif hafif yürüdüm.
Kompakt ne demek bilmiyorum. Benm ki 5aa kalite dendi![]()