12.gün kuzumyaaa süper 706 çok iyiii, kaçıncı gün:?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.gün kuzumyaaa süper 706 çok iyiii, kaçıncı gün:?
Rabbim hiisteyen herkese nasip etsin canımAyy ne güzel hayırlı olsun![]()
Tmm canım çok tşk ederim tedirgin oldum Bi anYok canım ya klozete normal yaptım eve gelir gelmez. Bişey olmaz korkma. Kabız olma yeter
Çok tşk ederim verdiğin bilgiler için Allah bebeğini sana bağışlasın bizede pozitif testler nasip etsin inşallahCanım 5.gün dondurulmuş 1tane transfer edildi ben 12 gün boyunca lavabo ve yemek dışında sürekli yattım kabak çekirdegi kuruyemiş süt ayran yogurt yedim ilaçları saatinde içtim 10.gün lavaboda kan işedim sandım öyle kan geldi ve sildigimde kahve rengi leke bulaşıyordu peçeteye bugün 12.gün kan testi verdim 706 çıktı iki gün sonra tekrr gel ddi
Canım bende kontrole gittim bugün benim de opu perşembe günü olacak Allah yardımcımız olsun inşallah benim şimdiden kalbim küt küt heyecandanKızlar bende hastande geldim perşembe opu olacak inşallah bugün son iğnemi oldum artıkCaglunal canımm bebişini al gel artık
![]()
Kardelen060492 canım hayırlısıyla gir çık opudan bu arada benimde taze transfer olmayacak
![]()
Hayırlı olsun yatmak doktorun tavsiyesimiydiCanım 5.gün dondurulmuş 1tane transfer edildi ben 12 gün boyunca lavabo ve yemek dışında sürekli yattım kabak çekirdegi kuruyemiş süt ayran yogurt yedim ilaçları saatinde içtim 10.gün lavaboda kan işedim sandım öyle kan geldi ve sildigimde kahve rengi leke bulaşıyordu peçeteye bugün 12.gün kan testi verdim 706 çıktı iki gün sonra tekrr gel ddi
Sımsıki tutunsun insallahKızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi. @Hurremmsultann @SiyahPapatyaa @bysgns @Kardelen @Merveecn @nilozgul @emosumveys D DygrdvnHayalperestttttttt
Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Hayır ertesi gün kalk ddi resmen doktor ben kendim yattım doktor iki gün sonra banyo yap ddi ben 7. Günümde yaptım bide songün hastaneye gelecegim xaman yaptım ayagımın altına yastık koyup yattım eşim üstümü degiştiriodu her akşam bu şekildeHayırlı olsun yatmak doktorun tavsiyesimiydi
Amin inşallah ben ilk transfer uapıldıgı gün eve gelene kadar lavaboya çıkmadım neredeyse 1 buçuk 2 saat tutmuş oldum idrarrımıSımsıki tutunsun insallah
Saol canım Allah razı olsunSımsıki tutunsun insallah
Oda zararli nasıl tutabildin o kadarAmin inşallah ben ilk transfer uapıldıgı gün eve gelene kadar lavaboya çıkmadım neredeyse 1 buçuk 2 saat tutmuş oldum idrarrımı
Amin cnm inşallahÇok tşk ederim verdiğin bilgiler için Allah bebeğini sana bağışlasın bizede pozitif testler nasip etsin inşallah![]()
Aaa ne güzel aynıyız bende öyleyim hastanede heyecandan nereye gitceğimi şaşırdımCanım bende kontrole gittim bugün benim de opu perşembe günü olacak Allah yardımcımız olsun inşallah benim şimdiden kalbim küt küt heyecandan
Çok sıkıştım son dakikalarda artık bıraktım ama aldıgım çevremdeli tavsiyeler o yöndw oldu oyuzdn o şekşlde yaptımOda zararli nasıl tutabildin o kadar
Pcos canım 8 yıllık evliyim ilk denemem bu sende sorun neydi . Bende kan vermeyi unutmuşum merkezde beni arıyorlar kan almak içinAaa ne güzel aynıyız bende öyleyim hastanede heyecandan nereye gitceğimi şaşırdımsenin sorun neydi bu arada
Aa bu kadar olmaz bende 8. Yılımdayım ve pcos var ilk denemePcos canım 8 yıllık evliyim ilk denemem bu sende sorun neydi . Bende kan vermeyi unutmuşum merkezde beni arıyorlar kan almak için![]()
Söylemedi canım yumurta sayısına çok odaklanma bizim için önemli olan sağlıklı olması dedi bir ay dinlendirme yapacakmışız transferi öyle yaparız dedi. Sende de sanırım dinlendirme yapacakAa bu kadar olmaz bende 8. Yılımdayım ve pcos var ilk denemedoktor söyledi mi kaç yumurtan olduğunu
Aynen canım pcoslarda yumurta çok oluyor ya o yüzden sordum evet banada dedi taze transfer olmayacak 1 dinlecekSöylemedi canım yumurta sayısına çok odaklanma bizim için önemli olan sağlıklı olması dedi bir ay dinlendirme yapacakmışız transferi öyle yaparız dedi. Sende de sanırım dinlendirme yapacak
Canım geçmiş olsun bence transferi düşünme önce iyi ol hem düşün bu halde nasıl transfe olacaktı iyi düşün dinlenmene bakKızlar 21 yumurtam toplanmış çok fenayımmm anlatamam sancım mide bulantım çok kötü yine birsürü iğne ve ilaç yazdı doktorum yeni hastaneden çıkabildim zor yazıyorum suan da. 5adet serum verdilerbu aralar giremeyebilirimd oktorum 3gün istirahat et dedii sancım çok. Transferde 2.adetimde olacakmış. İlk adetimde değil
![]()