Sorma canım geçmiyor saate bakıyorum yarım saat geçmiş oluyorGelsin heyecanlı bekleyiş. Akşam 6 da geçmiş yabekle bekle gelir mi . Gerçi şurda kalmış 10 saat
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım geçmiyor saate bakıyorum yarım saat geçmiş oluyorGelsin heyecanlı bekleyiş. Akşam 6 da geçmiş yabekle bekle gelir mi . Gerçi şurda kalmış 10 saat
![]()
Üzme kendini sonuçta senin elinde olan birşey değilki bu canım sen kendi sağlığına da dikkat et yememe içmene sende bu ay baya yordun vücudunu çünkü canımValla dinleniyorum da eşimde olmuş 2 tane aşı olmasına rağmen ve gebe olan ablamda bizdeydi ya umarım o olmaz çünkü sezaryana hazirlayacaklar benim için geldi kadını hasta ettim inşallah kötü birşey vallahi herşey üstüne geldi
Tamam canım iyi ki varsınızÜzme kendini sonuçta senin elinde olan birşey değilki bu canım sen kendi sağlığına da dikkat et yememe içmene sende bu ay baya yordun vücudunu çünkü canım
İnşallah inşallah teşekkür ederim rabim razı olsunKuzum çok geçmiş olsun yaaabak vardır herşeyde bir hayır Allah korusun hamileyken covid olup ne kadar ölenleri duyuyoruz
önümüzdeki transfeer oldu bu iş inş Rabbim izniyle göreceksin
![]()
Saol canım sende iyiki varsınTamam canım iyi ki varsınızzaten şuan epeyce dinleniyorum
Canım çok geçmiş olsun bak herşeyde vardır bir hayırTamam canım iyi ki varsınızzaten şuan epeyce dinleniyorum
İzmir tavmergen bugün gittimBildiğim kadarıyla yok büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra kesinlikle toplanması gerekir bende çalışıyorum mesela izin almam zordu doktora bi keresinde adetimim 4. Günü gittim kızdı bana ama tatlıca benim dediğim gün ve saatte gelmen şart dedi vardır bir bildiği nerde tedaviniz bu arada
Anladım merkez ile görüşünİzmir tavmergen bugün gittim
GeldiiiiSorma canım geçmiyor saate bakıyorum yarım saat geçmiş oluyor![]()
Oldu da bitti maşallahGeldiiii
Güzel haberlerle gel bize![]()
Hadi güzel haberlerle inşallahOldu da bitti maşallah
Kızlar heyecandan ölüyordum neredeyse suyu içerken ellerim titriyordu resmen.Devamlı rabbiyesir duasını okudum çok rahatlattı. Herşey yolunda gitti çok şükür iki tane transfer yapıldı 4 günle 35 yaş sınırını kurtarmışım yoksa tek embriyo transfer edeceklerdi. Test günü 25i bekleyiş başladı.![]()
Kuzum çok sevindim ya Bi bakmışsın 2 side tutmuşOldu da bitti maşallah
Kızlar heyecandan ölüyordum neredeyse suyu içerken ellerim titriyordu resmen.Devamlı rabbiyesir duasını okudum çok rahatlattı. Herşey yolunda gitti çok şükür iki tane transfer yapıldı 4 günle 35 yaş sınırını kurtarmışım yoksa tek embriyo transfer edeceklerdi. Test günü 25i bekleyiş başladı.![]()
Geçmiş olsun canım senin nasıl geçiyor ağır geçmiyodur inşallah çok dikkat et kendine ablan içinde çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunKızlar hepinizin durumu nasıl kimler ne durumla nasılsınızhepinize duabediyorum bu arada hamile olan ablamda korona olmus erken sezaryan olabilir dedi yinede bir sıkıntı çıkmadık ca
Dualarımız sizlere ve ablamla canım.insallah bu hastalikltan kurtulup sağ sağlim bebeğini kucağına alır. Sonrasında da senden güzel habwei alırız inşallahKızlar hepinizin durumu nasıl kimler ne durumla nasılsınızhepinize duabediyorum bu arada hamile olan ablamda korona olmus erken sezaryan olabilir dedi yinede bir sıkıntı çıkmadık ca
Yaa rabbim yardımcısı olsun inşallah benim yakın arkadaşımda doğuma 21 gün kala oldu korona . Çok kolay atlattı şükür sağlıklı da doğum yaptı. İnşallah ablanın da öyle olur. Sen nasılsın canım var mı ağrın sızın.Kızlar hepinizin durumu nasıl kimler ne durumla nasılsınızhepinize duabediyorum bu arada hamile olan ablamda korona olmus erken sezaryan olabilir dedi yinede bir sıkıntı çıkmadık ca
Gözün aydın arkadaşım inşallah sonu hayır olsun dualarım seninleOldu da bitti maşallah
İnşallah canım benim Allah razı olsun içime bir tanesi gibi doğuyor artık Rabbime emanet bundan sonrasıKuzum çok sevindim ya Bi bakmışsın 2 side tutmuşhayırlı olsun inşallah
![]()
Sağol canım benim. Başlarken doktoruma konuşabilir miyim dedim tabi konuş dedi tabi ben konuşmayıp duaya başladım demiştir madem suscan ne izin istiyorsunGözün aydın arkadaşım inşallah sonu hayır olsun dualarım seninleTahmin edebiliyorum heyecanını ben de sürekli rabbiyesir okudum hatta doktor konuştukça heyecandan karıştırdım en az 10 defa baştan başlamışımdır
![]()
Sağol canım benim. Başlarken doktoruma konuşabilir miyim dedim tabi konuş dedi tabi ben konuşmayıp duaya başladım demiştir madem suscan ne izin istiyorsun![]()