• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kızlar Ocak anneleri grubuna bakıyorum doğum emzirme vs konuşuyorlar tahminen biz ne zaman o günlere geliriz 😩
Bizde bir an önce konuşuruz inşallah, haftaya kalp atışı randevusu var kafada kuran bir başak burcu olarak içim rahat değil umarım duyarız kalp atışını herşey güzeldir

Bizde bir an önce konuşuruz inşallah, haftaya kalp atışı randevusu var kafada kuran bir başak burcu olarak içim rahat değil umarım duyarız kalp atışını herşey güzeldir
Benimde haftaya perşembe kalp atışı için randevum heyecanla bekliyorum

• Beğen
Reactions: SED
Ben de buradayım galiba 🥹 kan vermedim henüz son ad tarıiihi 15 aralık

Eklentiler

• bc701b90-4f75-4348-96f9-8cf7382e540d.webp
    bc701b90-4f75-4348-96f9-8cf7382e540d.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 47
Evet kese etrafında küçük kanama alanı var iğne ve fitil verdi kullanıyorum toparlanır dedi
Toparlanır canım hiç merak etme iki ablamdada aynısı oldu gebeliklerinde ve diğer kontrollerinde kanama alanı geçti bile

Ben de buradayım galiba 🥹 kan vermedim henüz son ad tarıiihi 15 aralık
Hayırlı uğurlu olsun canım ikinci çizgi çok net gözüküyor umarım kan testi ile kesinleşirr

Toparlanır canım hiç merak etme iki ablamdada aynısı oldu gebeliklerinde ve diğer kontrollerinde kanama alanı geçti bile
İnşallah önceden düşüğüm oldu ondan dolayı biraz korkuyorum

Bu gece dayanamayıp beta baktırdım, 692 çıktı sanırım iyi bi değer. Ama eşim en mutlu günlerimde beni çok üzdü, çok ağlattı bu gece. Umarım bebeğim etkilenmez 🙏🏻
Hayırlı olsun canım her evlilikte sorunlar olur hiç üzülme bebeğini düşün

Bu gece dayanamayıp beta baktırdım, 692 çıktı sanırım iyi bi değer. Ama eşim en mutlu günlerimde beni çok üzdü, çok ağlattı bu gece. Umarım bebeğim etkilenmez 🙏🏻
Canım değerin çok güzel 4-5 güne keseyi bile görürsünüz🤍 sakın morelini bozma senden ve bebeğinden önemli bişey yok

Back
X