Şimdi bunu sana söylemek istiyordum ama araya başka mesajları okurken kaynadı. Örnek veriyorum burada gecikmeden 2-3 gün sonra 700 beta ile öğrendim gecikmeden 1 hafta önce de kan versem çıkacakmışlar tamamen kurgu veyahut gerçek dışı varsayım, herkes için böyle bir gerçeklik yok. Burada insanlar kişisel deneyimlerini, olumsuz deneyimlerini umutsuz ve çaresizmişcesine yazıyorlar. Onlar da kötü niyetli değil amaç içlerini dökmek kişisel olarak rahatlamak. Mental olarak sana bir el verip destek amaçlı yazılmıyor her mesaj ve her cevap. Aslında konuya yazdığım ilk mesajımda da bunu anlatmak istedim. Bu benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlk hamileliğimde de bunda da adet gecikmesinden önce asla idrar testleri silik pozitif bile çıkarmadı. Tekrar söylüyorum gecikme günü beta 600 ‘dü ikiye bölerek geri gidelim yok bir hafta önce 75 ile öğrenirdim herkes için geçerli değil. Benim de canımı sıkıyor bu konu acaba bende bir sorun mu var ben niye gecikme gününden önce öğrenemiyorum diye fakat ilk hamileliğim de çok sağlıklı ilerledi, bu da çok güzel ilerliyor çok şükür. Böyle konuştuğuma bakma ben de 20 tane test yaptım gecikme günüm kadar hepsi negatif çıktı, açıp ilk hamileliğimdeki notları okudum vs. Kafamda oturttum. Yine yap testlerini ve mümkün olan ilk anda yakala tabii ki hamileliğini ama gecikme gününe kadar asla canını sıkma ve kan testini gecikme gününden önce verme. Bat’ta 138 ile kanda öğrendiğimde evde yaptığım 4 farklı marka test hala silik negatifti. Anı olarak saklamak için 1-2 hafta daha ileride kıpkırmızı olacak bir test yapacağım. Herkes herşeyi biraz kurguluyor anlayacağın.