• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kızlar günaydın💛Vucudunuzda belirtileriniz nasıl bu süreçte? Göğüslerinizde hassasiyetiniz hala devam ediyor mu?
Günaydınlar benim hassasiyet devam baya değişik bir sızlama hali var uçlara doğru özellikle. Regl kramplarım geçti bu sabah hafif bir bulantım oldu sanki normalde de koku hassasiyetim vardı oda sanki daha da belirginleşti

Doktora gittiniz mi daha önce eğer gitmediyseniz iyi bir doktor bulup gidin ben de 3 4 ay denedikten sonra gittim keşke daha önce gitseydim dedim bu şekilde aylarca tek başına deneyip negatif görmek çok daha yıpratıcı oluyor. En azından takviye ve yönlendirme ile ne yapacağımızi biliyoruz.
Sen de canını sıkma lütfen. Daha çok yeni oluruna bırak. Her şeyin bir vakti var. Evet randevu aldım geçen haftadan salı gününe. Bir gidelim bakalım ne söyleyecek

Şimdi bunu sana söylemek istiyordum ama araya başka mesajları okurken kaynadı. Örnek veriyorum burada gecikmeden 2-3 gün sonra 700 beta ile öğrendim gecikmeden 1 hafta önce de kan versem çıkacakmışlar tamamen kurgu veyahut gerçek dışı varsayım, herkes için böyle bir gerçeklik yok. Burada insanlar kişisel deneyimlerini, olumsuz deneyimlerini umutsuz ve çaresizmişcesine yazıyorlar. Onlar da kötü niyetli değil amaç içlerini dökmek kişisel olarak rahatlamak. Mental olarak sana bir el verip destek amaçlı yazılmıyor her mesaj ve her cevap. Aslında konuya yazdığım ilk mesajımda da bunu anlatmak istedim. Bu benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. İlk hamileliğimde de bunda da adet gecikmesinden önce asla idrar testleri silik pozitif bile çıkarmadı. Tekrar söylüyorum gecikme günü beta 600 ‘dü ikiye bölerek geri gidelim yok bir hafta önce 75 ile öğrenirdim herkes için geçerli değil. Benim de canımı sıkıyor bu konu acaba bende bir sorun mu var ben niye gecikme gününden önce öğrenemiyorum diye fakat ilk hamileliğim de çok sağlıklı ilerledi, bu da çok güzel ilerliyor çok şükür. Böyle konuştuğuma bakma ben de 20 tane test yaptım gecikme günüm kadar hepsi negatif çıktı, açıp ilk hamileliğimdeki notları okudum vs. Kafamda oturttum. Yine yap testlerini ve mümkün olan ilk anda yakala tabii ki hamileliğini ama gecikme gününe kadar asla canını sıkma ve kan testini gecikme gününden önce verme. Bat’ta 138 ile kanda öğrendiğimde evde yaptığım 4 farklı marka test hala silik negatifti. Anı olarak saklamak için 1-2 hafta daha ileride kıpkırmızı olacak bir test yapacağım. Herkes herşeyi biraz kurguluyor anlayacağın.
Yani bi çıkarımda bulunmak istemiyorum kimse hakkında ama şurda sana katılıyorum aslında biliyor musun herkesin süreci aynı değil. Adet gününden önce negatifi de görmek bitiş değil. Ve bat tan önce ben de kan vermekten yana değilim hiç. Doğru diyorsun. Valla yazdığını okuyunca, zaten kafada olsa da bu düşünce, iyice dank etti bana tekrardan. Teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucağına al inşAllah. Rabbim sana bağışlasın evlatlarını.🫶

Sen de canını sıkma lütfen. Daha çok yeni oluruna bırak. Her şeyin bir vakti var. Evet randevu aldım geçen haftadan salı gününe. Bir gidelim bakalım ne söyleyecek
Yok canım üzülmekte fayda etmiyor. Güzel haberler alırsın inşallah canım doktora inositolu sor ama çok faydalı yumurtalar için. Herhangi bir sorunu olmayana bile veriyorlar.

Yok canım üzülmekte fayda etmiyor. Güzel haberler alırsın inşallah canım doktora inositolu sor ama çok faydalı yumurtalar için. Herhangi bir sorunu olmayana bile veriyorlar.
Aminn çok sağoll canım 🫶 bu ilaç, takviye isimlerini vs daha yeni yeni burda duyuyorum ama hala neye yarıyor bilmiyorum. Şimdi not aldım dediğini bir sorarım. Belki gerekte kalmadan verir kendi bilmiyorum. 😀

Ben de öyle… 2 oldu bu
Sizi teselli edecek cümleler bulamıyorum maalesef. Kimyasal olması değerin düşük olması acıyı da küçültmüyor acı bir şekilde öğrendim ben. Allah yüreğinize ferahlık versin en kısa zamanda bugünleri unutturacak güzel haberler yaşatsın size inşallah 🥹🫶

Şu videoya da bir göz atmanızı isterim.

Böyle bir şeyi de ilk defa yaşadım ben. Araştırdığımda bunun da bir ihtimal olduğunu okudum ve ayrıca yumurtlama kanaması da olabilirmiş. Bir yıl dolmadı daha smear testi yaptıralı. 3 ay var daha. Çok pıhtılı geçti adet. Sonrasında tahrişten mi oldu diye de düşündüm yumurtlama kanamasının beraberinde. Ama doktora gidince bundan da bahsedicem. İnşAllah güzel şeyler söyler de🙄

Aminn çok sağoll canım 🫶 bu ilaç, takviye isimlerini vs daha yeni yeni burda duyuyorum ama hala neye yarıyor bilmiyorum. Şimdi not aldım dediğini bir sorarım. Belki gerekte kalmadan verir kendi bilmiyorum. 😀
Ben de çok görmüştüm ama asla kendi başıma kullanmaya cesaret edemedim doktorum kendisi verdi ben de ardından d vitamini ve OMEGA 3 aldım yumurta kalitesini artırmak için de birazcık çaba gösteriyorum. Ne iyi geliyorsa araştırıp almaya çalışıyorum bunların çok faydası oldu bence.

Ben de çok görmüştüm ama asla kendi başıma kullanmaya cesaret edemedim doktorum kendisi verdi ben de ardından d vitamini ve OMEGA 3 aldım yumurta kalitesini artırmak için de birazcık çaba gösteriyorum. Ne iyi geliyorsa araştırıp almaya çalışıyorum bunların çok faydası oldu bence.
Harika. Gönlğnce olsun her şeyy. Doktora gittikten sonra doktor kontrolünde biz de bir şeyler yaparız artık. Her şeyin vakti vardır gerçekten, bu kadar stres boşa aslında. Zorlayınca hiçbir şey olmaz. Oluruna bırakıyorum 🥰

Çok güzel yazmışsınız ve yüzde yüz katılıyorum size. Biz de uzun süre olmadı aslında deneyeli 6. ayimda oldu bu kimyasal gebelik. Ben aslında korunmayı bırakır bırakmaz olacağını sanmıştım ne büyük cahillik gerçekten.3 ay olmayınca hemen doktora gittim böyle böyle anlattım durumu şükür önemli sorunlar yoktu dediğiniz gibi olur dediler. Takviye ve doktorum umut dolu konuşması ile ben artık Kasım ayında kesin hamile kalacam gözü ile baktım yine çok büyük cahillik tabii. Aslında Kasım da eşimin doğum günü, evlilik yıl dönümümuz vs diyince çok odaklandık tüm gebelik belirtilerini yaşadim gecikme ve testte hafif bir pembelik bile gördüm ama ardından gecikmeli bir şekilde regl oldum. Ama nasıl ağlıyorum artık dedim bizim çocuğumuz tedavi olmadan hsg çekilmeden olmaz vs. o ay eşimde test verdi sonuçları iyidi. O ay elimden gelenin bile fazlasını yapıp negatif görünce artık salmak zorunda kaldım dedim Allah veriyor sonuçta ne yapsakta boş bu kabullenisle ben o ay gebe kaldım . Ve inanır mısınız test bile yapamadan kanda öğrendim ki ben bir hafta kala testlere başlardım. Gerçekten kabullenmenin mükemmel sakinliğiyle oldu. Öğrenir öğrenmez çok sevindik hemen ama uzun sürmedi maalesef her şey de var bir hayır diyorum. Hepimiz için her zaman sagliklisini diliyorum Allah'tan.😍🫶
Evet zaman her şeyin ilacı gerçekten. Tüp bebek süreci hormon ilaçları ve maddi yükü olduğu için kolay değil. İnsallah isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz 🤍🤍

Sizi teselli edecek cümleler bulamıyorum maalesef. Kimyasal olması değerin düşük olması acıyı da küçültmüyor acı bir şekilde öğrendim ben. Allah yüreğinize ferahlık versin en kısa zamanda bugünleri unutturacak güzel haberler yaşatsın size inşallah 🥹🫶
Umarım.çok üzüldüm yine yeniden umarım son olsun…. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Günaydınlar benim hassasiyet devam baya değişik bir sızlama hali var uçlara doğru özellikle. Regl kramplarım geçti bu sabah hafif bir bulantım oldu sanki normalde de koku hassasiyetim vardı oda sanki daha da belirginleşti
Benimde kasıklarımda bir sey yok ama uçlara doğru dediğin gibi bi hassasiyet var en son dün kan verdim 327 di inşallah sağlıkla artar beklemek çok zor😞

Back
X