Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmana sevindim canım bende iyiyim kanamam azaldı lekelenme şeklinde devam ediyor şuan yatıştayım bir iş yapamıyorumKızlarr merhaba. Nasılsınızz? Ben sabahki negatiften sonra daha iyiyim şuan. Umudum adet gününe@dilberebe65 sen nasılsın düne göre daha iyi misin?
Harika. İyii ol. Senden ve bebeğinden önemli değil dinlenmeye ve tadını çıkarmaya bakİyi olmana sevindim canım bende iyiyim kanamam azaldı lekelenme şeklinde devam ediyor şuan yatıştayım bir iş yapamıyorum
Aynen öyleHarika. İyii ol. Senden ve bebeğinden önemli değil dinlenmeye ve tadını çıkarmaya bak![]()
Ne güzel o zaman size zor olmamış. bir buçuk paket içiyordum bazen benim şimdi günlük 6 en fazla belki baya azalttım en azındanBen çok tiryaki değilim zaten isteyince çat diye bırakıyorum. Günde 4-5 tane içerdim ortalama ama bazen 1-2 de olurdu. Bazen ailem yanımdaysa günlerce hiç içmem öyle canım çekmez. Psikolojik biraz yasaksa canım cekmiyor ama yasak değişze keyfine içiyorum yani![]()
Araştıracağım muhakkak teşekkür ederim bilgi içinÇok fazla ilçede var diye biliyorum siz bir bakın
Evet kademeli oşarak azaltırsın bence ya. Zatem bir iki haftaya tiksinme gelir. Benim en yakın arkadasım gunde 1-1.5 paket içiyordu. Hamile kalınca mide bulantısından içemedi tabii ki hatta sigaranın '' s '' sini duyunca kusuyorduNe güzel o zaman size zor olmamış. bir buçuk paket içiyordum bazen benim şimdi günlük 6 en fazla belki baya azalttım en azından
Annemin teyzesinin ikizleri varmış ama biri yaşamamış başka da yok çok ikiz olan bir sülale değiliz aslında tamamen şansa bende uzun zaman öyle düşündüm ama çocuk seviyoruz eşimle çocuklarım da kardeşi uzun zamandır istiyorlardı nasipAilede ikiz var mıydı? Valla ikizim olsun isterdim bir taşla 2 kuş![]()
çocuk defterini de kapatırdım muhtemelen
![]()
doktor bana çift yumurta ikizinin anneden geçtiğini söylemiştiÇok iyi olurdu benim eşim ikiz ama bizim olmadı![]()
Amin inşallahMaşallah nice sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah
Allah bağışlasın hepsini sağlıkla mutlulukla büyüsünler. Bazı Çocuklarda öyle bir atak oluyor ya benim yeğenim de kardeş kardeş diye sayıklıyorduAnnemin teyzesinin ikizleri varmış ama biri yaşamamış başka da yok çok ikiz olan bir sülale değiliz aslında tamamen şansa bende uzun zaman öyle düşündüm ama çocuk seviyoruz eşimle çocuklarım da kardeşi uzun zamandır istiyorlardı nasip
Aa öyle olduğunu bilmiyordum ilk defa duydumdoktor bana çift yumurta ikizinin anneden geçtiğini söylemişti![]()
Hahahah onların isteğine bakılıp yapılmaz zaten de şartlar anca olgunlaştı diyelim bizim içindeAllah bağışlasın hepsini sağlıkla mutlulukla büyüsünler. Bazı Çocuklarda öyle bir atak oluyor ya benim yeğenim de kardeş kardeş diye sayıklıyorduen sonunda bitane yaptılar kardeş. Simdi diyo ki ben istememiştim
![]()
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar hamileliğini yeni öğrenmiş bir Eylül ayı annesi olarak aranıza geldim![]()
HoşbuldumHoşgeldin canım![]()
HoşgeldinizMerhaba kizlar hamileliğini yeni öğrenmiş bir Eylül ayı annesi olarak aranıza geldim![]()
Hoş geldin canım hayırlı olsunMerhaba kizlar hamileliğini yeni öğrenmiş bir Eylül ayı annesi olarak aranıza geldim![]()
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz içinHoş geldin canım hayırlı olsun