- 31 Ağustos 2025
- 91
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi nupelin123
inşallah öyledirAşırı neeeettbence hemen kan verin, inşallah gebelik vardır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyledirAşırı neeeettbence hemen kan verin, inşallah gebelik vardır
![]()
benimde öyleeeeYa benim memelerim o kadar büyümüş ve ağrıyor ki
Resmen kocaman ve taş gibi olmuşlar
Bat 10 eylül
Valla ben dayanamadım az önce bi test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı sanırım benim bu ay da olmayacak hiç umudum yoknupelin123 umutluyum bizden, hadi görelim artık pozitifleriii![]()
Hiç belli olmaz belki geç döllenmedir, hayırlı ve en güzel zamanda gelsin canınızı sıkmayınValla ben dayanamadım az önce bi test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı sanırım benim bu ay da olmayacak hiç umudum yok![]()
Benimde adetime 3 gün var negatif cikti 5 gün varken silik cikmisti simdi ise negatif umudumu kaybettim artik yapmicam bende testValla ben dayanamadım az önce bi test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı sanırım benim bu ay da olmayacak hiç umudum yok![]()
İnşallah öyledir, hiç umudum yok ama inşallahHiç belli olmaz belki geç döllenmedir, hayırlı ve en güzel zamanda gelsin canınızı sıkmayın![]()
Ben de artık yapmaayacam salacam gitsin nasip de ne varsa onu yaşıyoruz, hayırlısıBenimde adetime 3 gün var negatif cikti 5 gün varken silik cikmisti simdi ise negatif umudumu kaybettim artik yapmicam bende test![]()
Kaç gün var regleBen bugün dayanamadım ve iki test yaptım. İlki predictor early, sabah ilk idrarla denedim çok silik bir çizgi çıktı. Az önce dayanamayıp bir de avox denedim, fotoğrafı yükleyince buraya görünür mü emin olamadım ama onda da silik çizgi çıktıumarım doğrudur, daha önce reglime yakın başka bir markayı denemiştim aynı markadan 5 farklı testin hepsi pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum peşinden. Umarım bunlar doğrudur, en güvenilir iki markayla denedim nolur doğru olsun
Eki Görüntüle 3641529
5 gün var regle, takvim hesaplamam doğruysa yumurtlamanın pik olduğu günün üzerinden tam 11 gün geçmiş olmalı. Kötü markalar olsa kabul edeceğim ama test yaptığım iki marka da piyasanın en iyilerinden. Umarım doğrudurKaç gün var regle
İnşaallah doğrudur canım Awox çıkarmıyor yoksa. İstersen yarın kan ver5 gün var regle, takvim hesaplamam doğruysa yumurtlamanın pik olduğu günün üzerinden tam 11 gün geçmiş olmalı. Kötü markalar olsa kabul edeceğim ama test yaptığım iki marka da piyasanın en iyilerinden. Umarım doğrudur![]()
İnşallah inşallah, öyle yapacağım teşekkür ederimİnşaallah doğrudur canım Awox çıkarmıyor yoksa. İstersen yarın kan ver
Rica ederim hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah inşallah, öyle yapacağım teşekkür ederim![]()
Cnm o marka yalanci veriyor istersen baska markayla deneArkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor![]()
Cnm erken gebelik yapsana kaset test daha yuksek hcgleri algiliyirKızlar merhaba benim bugün adet günüm gelen giden yok sadece bel ağrım var hafif o kadar iki gün önce kaset test yapmıştım negatif 7 Eylül olanlar sizde durum ne
Yaaa ben de silik çizgiyi görüyorumBen bugün dayanamadım ve iki test yaptım. İlki predictor early, sabah ilk idrarla denedim çok silik bir çizgi çıktı. Az önce dayanamayıp bir de avox denedim, fotoğrafı yükleyince buraya görünür mü emin olamadım ama onda da silik çizgi çıktıumarım doğrudur, daha önce reglime yakın başka bir markayı denemiştim aynı markadan 5 farklı testin hepsi pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum peşinden. Umarım bunlar doğrudur, en güvenilir iki markayla denedim nolur doğru olsun
Eki Görüntüle 3641529
Siz ne yaptınız durum nedirinşallah öylediryarın kan vereyim diyorum trstin yanlış çıkma ihtimalini düşünüyorum bir yandan
![]()
Anca yarın yaparım sabah inşallah bugün pazar eczaneler kapalı açık bulmakta güç sabah yaparim inşallahCnm erken gebelik yapsana kaset test daha yuksek hcgleri algiliyir
Cevap verdigin için teşekkür ederim canımCnm erken gebelik yapsana kaset test daha yuksek hcgleri algiliyir