• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Valla ben dayanamadım az önce bi test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı sanırım benim bu ay da olmayacak hiç umudum yok 🥹
Benimde adetime 3 gün var negatif cikti 5 gün varken silik cikmisti simdi ise negatif umudumu kaybettim artik yapmicam bende test 😣

Ben bugün dayanamadım ve iki test yaptım. İlki predictor early, sabah ilk idrarla denedim çok silik bir çizgi çıktı. Az önce dayanamayıp bir de avox denedim, fotoğrafı yükleyince buraya görünür mü emin olamadım ama onda da silik çizgi çıktı 🥹 umarım doğrudur, daha önce reglime yakın başka bir markayı denemiştim aynı markadan 5 farklı testin hepsi pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum peşinden. Umarım bunlar doğrudur, en güvenilir iki markayla denedim nolur doğru olsun 🥹🥹
1000158013.webp

Ben bugün dayanamadım ve iki test yaptım. İlki predictor early, sabah ilk idrarla denedim çok silik bir çizgi çıktı. Az önce dayanamayıp bir de avox denedim, fotoğrafı yükleyince buraya görünür mü emin olamadım ama onda da silik çizgi çıktı 🥹 umarım doğrudur, daha önce reglime yakın başka bir markayı denemiştim aynı markadan 5 farklı testin hepsi pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum peşinden. Umarım bunlar doğrudur, en güvenilir iki markayla denedim nolur doğru olsun 🥹🥹Eki Görüntüle 3641529
Kaç gün var regle

5 gün var regle, takvim hesaplamam doğruysa yumurtlamanın pik olduğu günün üzerinden tam 11 gün geçmiş olmalı. Kötü markalar olsa kabul edeceğim ama test yaptığım iki marka da piyasanın en iyilerinden. Umarım doğrudur 😔
İnşaallah doğrudur canım Awox çıkarmıyor yoksa. İstersen yarın kan ver

Kızlar merhaba benim bugün adet günüm gelen giden yok sadece bel ağrım var hafif o kadar iki gün önce kaset test yapmıştım negatif 7 Eylül olanlar sizde durum ne

Ben bugün dayanamadım ve iki test yaptım. İlki predictor early, sabah ilk idrarla denedim çok silik bir çizgi çıktı. Az önce dayanamayıp bir de avox denedim, fotoğrafı yükleyince buraya görünür mü emin olamadım ama onda da silik çizgi çıktı 🥹 umarım doğrudur, daha önce reglime yakın başka bir markayı denemiştim aynı markadan 5 farklı testin hepsi pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum peşinden. Umarım bunlar doğrudur, en güvenilir iki markayla denedim nolur doğru olsun 🥹🥹Eki Görüntüle 3641529
Yaaa ben de silik çizgiyi görüyorum 🐣♥️ İnşallah bu sefer bebiş vardır 🙏🏻♥️

Back
X