Merhaba cnm ozelde yaptirmadin ne kadar bilmiyorum ama devlette ilaclara para oduyorsun ben 270 odedimKızlar aşılama devlette ne kadar özelde ne kadar yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba?
Merhaba cnm ozelde yaptirmadin ne kadar bilmiyorum ama devlette ilaclara para oduyorsun ben 270 odedim
Rica ederim cnmTeşekkür ederim canım
inşallah guzel haberler alırsın canımSıkmayın canınızı bende dün 2. Aşılamayı yaptırdım
Ben 28 yaşındayım sen? Anladım canımm Peki 5.aya kadar aşılama denesen bir iki defa olmaz mı? Belki tutar canım o zamana kadar belli mi olur. İnsallah canımm cümlemiz alalımErkeklere kalırsa yandık zaten
yasın kactı senın ?
ben ıkı aşılama oldum
tüp e gecılecek
tıp fakultesınde sıraya gireceğim 5 ayda sıra gelıyormus:)
inşallah ıkıncıde guzel haberı alırsın
Amin arkadasım hepimiz alalım insallahhayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alalım
Ben 37 yimBen 28 yaşındayım sen? Anladım canımm Peki 5.aya kadar aşılama denesen bir iki defa olmaz mı? Belki tutar canım o zamana kadar belli mi olur. İnsallah canımm cümlemiz alalım
İnş güzsl sonuclar alırsın cnmSıkmayın canınızı bende dün 2. Aşılamayı yaptırdım
Anladım canımm hayırlısı insallah Rabbim nasip eder sanaBen 37 yim
Asılamadan çok ümitli
Değilim ya tutan kişi sayısı cok az
Belki denerim özelde
Ben suanda fakülteye gidiyorum ücretsiz yapılıyor uygulamalar
Evwt ilk asilamam olucak. Yarin kontrolum var insallah pazartesi asilama yapilacak.tabi yeterli buyuklukte yumurta olusmussa hayirlisi heyecanla ve stresle bekliyorminşallah güzel sonuclar alırsın
ilk asılaman mı?
inş senden iyi haberler duyarız cnmEvwt ilk asilamam olucak. Yarin kontrolum var insallah pazartesi asilama yapilacak.tabi yeterli buyuklukte yumurta olusmussa hayirlisi heyecanla ve stresle bekliyorm
Insallah canim hayirlisiinş senden iyi haberler duyarız cnm
Senin kaç yumurtan olmustu aşılama zamanında?inş senden iyi haberler duyarız cnm
2 taneydi canım ama biri çok iyiydiSenin kaç yumurtan olmustu aşılama zamanında?
bir en iyisiMerhaba hanımlar bugun doktora gittim elde tutulan bir yumurtam oluşmuş persembe günü aşılamam yapılacak. Bu ay da olmazsa tüp bebek kesin yapacaz
Gerçekten mi 1 tane olması niye daha iyi acaba? Canım 1 tane 19x20 mm galiba doktor oyle dedi. Salı gece çatlama iğnesi vuracağım canın persembe günü aşılamam yapılacakbir en iyisi
canını sıkma
benım ılk asılamamda da bir adetti
ikincide 2 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?