Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Gerçekten mi 1 tane olması niye daha iyi acaba? Canım 1 tane 19x20 mm galiba doktor oyle dedi. Salı gece çatlama iğnesi vuracağım canın persembe günü aşılamam yapılacak
ne kadar az olsa o kadar kaliteli olur demıstı
ins guzel sonuclar alırsın

Amin canımm insallah. Hayırlısı olsun..
Sen neler yapıyorsun canım iyisin insallah?
iyiyim
ben beklemedeyım suanda
bir ay sonra uludağ üni de tüp bebek sırasına gireceğim.
onu beklıyorum
canım sıkılıyor artık bu konulara

yani bazen boşa kürek cekıyorum gbi hissediyorum
Allah ol deyince oluyor işte
canım sıkkın biraz

Merhaba kizlar asilama yapildi benim bugun saat 12.15 gibi eve geldim uzaniyorum simdi. Bilgisi olan varmi esimle hemen yarin iliskiye girmeyemi baslamam lazim yoksa iki gun bekliyecekmiyiz

Aslında fazla kafamıza takıyoruz belki rahat olsaydı şu anda hepimiz hamileydik Rabbim ol deyince oluyor istersen tüp bebek istersen aşılama hepsi vesile oluyor sadece birer bahane canını sıkma her şeyin hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda tüp bebek tedavisi için sıra verirler canım

ben kafaya takma olayına da uinanmıyorum:)
niçin dersen çünkü ben evlenelı 4 sene oldu
çncesinde zaten cocuk hıc ıstemıyordum
korunmuyorduk ve olmuyordu
hiç aklımda düşüncemde olan bir konu değildi
olsa o zaman olurdu
sıra 5 ay snraya anca verıyorlar:)

Bende yapamıyorum takmıylrum diyorum ama illa ki aklıma geliyor yani bende ne yapacağımı şaşırdım inanki.. niye o kadar geç sıra mı cok acaba canım. Rabbim ol diyince olacak. Hayırlısı ikimiz içinde canım

Bende 3 senemi bitirdim yani
Biz yanlis yaptık direk tüp bebek düüsnecektik.
Eşim yüzünden bu ay yapmadık.
İstemedi

Merhaba kizlar asilama yapildi benim bugun saat 12.15 gibi eve geldim uzaniyorum simdi. Bilgisi olan varmi esimle hemen yarin iliskiye girmeyemi baslamam lazim yoksa iki gun bekliyecekmiyiz
Hayırlı olsun inşallah. Bana bilgilendirme kağıdı vermişlerdi ertesi gün den itibaren yazıyodu

Hayırlı olsun inşallah. Bana bilgilendirme kağıdı vermişlerdi ertesi gün den itibaren yazıyodu
Ben sordum bana doktor bisey demedi hemsire carsamba persembe dedi baska biride yarin gun asiri baslayabilirsin dedi kararsiz kaldim oyuzden.tesekkur ederim ayricada

dream3416 nasılsın arkadaşım görüşemez olduk
valla hep aklımdasın
bi türlü yazamadım ıyı kı sen yazdın
ıyıyım son bır aydır bacak agrısı ıle ugrasıyorum
bel fıtıgından süphelendı dr lar
buna üzülüyorum bu ara
pzt mr cekılecek

sen ne durumdasın trannsferın ocaktaydı değil mi?
sende durumlar nasıl

canım çok geçmiş olsun son dönemde kilo artışın oldumu birde ters hareket mi yaptın
bende yeni evli iken olmuştu temizlik yaparken buzdolubını çektim ondan sonra bacak ağrısı olmuş his kaybı ile yaşamıştım dr bel çukurun geniş bel kayma riskin var kilo alımın dengeli ve ağır işlerde dikkatli olmalısın dendi
sağlık gibisi yok canım allah şifa versin dikkat et kendine

canım benim bu ay miyon alındıktan sonra kontrol histereskopisi vardı salı günü yapıldı
herşey çok güzel dedi dr miyonun alınan yerinde çukurluk var dedi onun dolması gerek dedi
bunun için şubatı bekleyeceğiz dedi ve şubat adeti ile 2. gün gel hazırlıkları yapalım dedi
korunmayı sordum gerek varmı diye hayır dedi. zaten miyondu gebe kalmama nedeni onu aştık
kendiliğinden de gebe kalabilirsin dedi bende o zaman burda embriyolar ne olacak dedim dr da onlar misafirimiz olur
3. bebek için size transfer yaparız dedi

YOK HİÇ ters bırsey yapmadım
inş çıkmaz bırsey hamıleliği zora sokar cunku
sen ist da hangı hastaneye gıdıyordun

insallah kalırsın kendiliğinde tüp benım gozumu cok korkutuyor
senın yumurtalar toplandı mı o halde

canım belim için mersinde gittim

benim tüp bebek süreci eylülde başladı yumurtalar toplandı
döllendi ve donduruldu canım transferi bekliyorlar benim rahimde miyon vardı ekimde o alındı
şimdi rahmin toplanmasını bekliyorum

benim tüp bebek süreci bahçeci fulyada oluyor
ama raporun varsa istanbulda umut bahçeci raporlu hastaları kabul ediyor
orda cem çelik var ona iyi diyorlar

yok amelıyat oldugunu falan bılıyordum
ama sankı yumurta toplandıgını unutmusum
acı sancı oldu mu toplamada bırsey duymadın dımı

ben de pzt fakulteye gdeceğim biz hala tüp bebek evraklarını teslım edemedık
arkadasım medıpolde yaptırıyor
o da ocakta transfer olacak

yok canım narkozla alınıyor yumurta toplama
alındıktan 5-6 gün boyunca kasıkta bir sızı batmalar oluyor ama kaldırılmayacak bir ağrı değil
korkma ağrısından

rabbim yüzünü güldürsün arkadaşınında
darısı sana olsun neden hala teslim edemediniz

ASLINDA GİTMİŞTİK
Evraklardan bırınde sıkıntı cıktı
o evrağı duzeltmek ıcın 2 ay sonrasına gun verdıler
deli oldum
işte o evragı da pzt alacagız
devlette işler cok agır aksak ıslıyor
valla ev borcumuz olmasa yuksek ben de özelde yapacagıım ama bu sekılde cok kasar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…