Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vayyyyy yanlış mı görüyorum yoksa bizim kızlar toplanmış mı? altta 3 tane var gibi ama yok yok yanlış görüyorum kesin .... kesin gözlük numaramı değiştirmem lazım...:)

aşkolsun sana o kadar yanı yazıyorum ama sen geri dönmüyorsun ondandır belki de az görüşmemiz:) valla bilemem artık bekliyorum birşeyler....a.s. olabilir

evet canım öyle bende akşam 8 de uyuyorum ama nasıl bir uyku alışmışım artık çok erken kalkıyorum napalım artık.sen nasılsın ?

canım ya ben dinleniyorum uzanıyorum o nedenle çok sık giremiyorum.......

kızlar ben geldim babam ölümlerden döndü ama hala daha durumu kritik kuzuluk kaplıcalarında tatildelerdi yemeği fazla kaçırmış her zamanki gibi sıcağında etkisi ile komaya girdi babamda kalp şeker damar tıkanıklığı herşey var geçen sene gene böyle komaya girmişti bacağı şişmişti sonra bacağında delikler açıldı ve o deliklerden şıpır şıpır iltahap aktı sonra o delikler kemiğe kadar kocaman ülserik yaralara dönüştü ve 6 ay pansuman yapılarak anca düzelttik gitmedik hastane çalmadık kapı bırakmamıştık şimdi gene aynı şey oldu henüz bacak şiş ve enfeksiyon var ve her an o yaralar açılabilir diye içim korkudan pır pır atıyor annemle yanlızlardı biz gidene kadar önce akyazı devlet hastanesine götürmüşler ambulasla sonra adapazarı devlet hastanesine götürmüşler gece gece biz hastaneye giderken izmitte sol şeride kesici bir şeyler düşürmüşler lastiğimiz patladı gece 3 te zifiri karanlık yolda hemde şöför tarafındaki lastik patlamıştı ezilme tehlikesi ile macera üstüne maceralar yaşayarak gittik hastaneye orda yanımızda ölenler sabah kaza geçirenler inanılır gibi değildi hatta enteresan bir şey daha var ablam akşam haberlerinde bir kaza izlemiş uyuyup tırın altına giren bir şöför ailesinden 3 kişinin ölümüne sebep oldu diye bir haber ablam çok etkilenmiş babamdan haber alıp apar topar gittiğimiz hastanede acil müşahade odasında sabaha kadar o uyuyan şöförle babama refakatçı bekledi yani hayat çok enteresan biz taa istanbuldan haberi izliyoruz sonra bir bakıyorsunuz adapazarında bir iki saat sonra neler görüyorsunuz çok korkulu ve stresli günler bu günler bu arada perşembe doğum günüm dü transferinde 8, günü bir çok kişide idrar testinde pozitif çıkmış okumuştum buradan bende denedim ve havamı aldım bu sabahta babama ilaç alırken eşime test aldırdım 10. gündede denemiş oldum gene havamı aldım çok üzgünüm her anlamda ama bir okadarda şükrediyorum o adam gibi her tarafım alçılı değilim yada babamın cenazesiyle dönmedik karmaşığım yani

kızlar merhaba yazılanları okuyamadım kafam pek yerinde değil moralim bozuk bir sebebi yok ama açtım bi şişe şarap taklıyoruz işte boşladım sanmayın kafamı toparladığım zaman aranıza dönücem...

canım öncelikle geçmiş olsun baban için üzüldüm,ama dikkat etseydi be canım ya..ah şu büyükler yokmu.neyse ucuz atlatmış yine ama çok öenmli şeyler bunlar.canım seni çok merak ettik burda.hep girdiğimde seni göremediğimde çok korktum neyseki sağlığın iyi.şu idrar testlerine güvenme.ben 12.günde negatif görmüştüm ama kan testi pozitifti.lütfen kendini böyle şeylerle daha fazla yıpratma.salı günü güzel habeler vericeksin bizlere.ben hala inanıyorum.sende inan lütfen.bütün hayatındaki mucizeler gibi bu bebekde sana mucize gibi gelicek innnnnnnnşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:CüvCüv:a.s.

semracım inan eşim sana nasıl kıskandı anlatamam ben test yapmaya karar verdiğimde ve yaptıktan sonra üzüldüğümde eşim hep beni uyarıyordu ve sonucu negatif aldığımda rahatlatmaya çalışıyordu ama ben onu hiç dinlemiyordum taki senin mesajını okuyana kadar öyle bir ohhh çektim öyle bir rahatladımki bir anda keyfim geldi ve tekrar umutlandım eşimde e ben sana kaç gündür ne diyorum diyor sen başka forum başka dedim
yani buradaki paylaşımlarımız okadar önemliki anca çeken anlar bizim halimizden ve canım hamile olmana rağmen bizi bırakmadığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun sağlıkla bebişini almayı nasip eder inşallah sana gerçekten bu verdiğin bilgi ilaç gibi geldi ve 2 günde olsa umutlu olacağım sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…