canım ya inşallah herşey yolunda gider ve sorun çıkmaz.... kendine iyi bak öptümmmmmoh şimdi düzeldi ya kızlar 2 gündür giremiyorum girdiğim zamanda yazdıklarım gidiyor inşallah şimdi gitmez...
öncelikle semracım allahım inşallah ne olursa olsun hayırlı sağlıklı bir evlat versin cinsiyeti ne olursa olsun..kendi adıma o kadar mutluyum ki senin mutluluğunu paylaşmaktan bizimle aynı zorlukları yaşayan biri olarak umut oluyorsun..onun için sakın yazmak istemiyorum falan deme bizi hiç üzmüyorsun...
özlemcim inşallah filmin rahat geçer ve sonuçları güzel olur hemen hamiş kalırsın..
bebingcim doğru söylüyorsun eşimi özlediğim ve merak ettiğim için kabuslar görüyorum çok zor sevdiğinin yolunu beklemek sıkıntılarını belli etmemek ve daha fazlası onun senden çok sıkıldığını bildiğin için daha kötü hissetmek inşallah çarcabuk zaman geçicek ve kavuşucaz..
burpcum sınıfta kalıcak devamsızlıktan:)) ya giremedi o da ya da dersler çok yoğun az kaldı inşallah 8 aralık bayarm olucak bize..
bende adet olmayı bekliyorum doğum kont. ilacım bitti 2-3 kadar olursam tüp bebek için merkeze başlıycam inşallah..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...
amanın semracım naptın sen iyiki gerek kalmamış.doktor film nerde demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?