Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar cok üzgünüm kısa kısa yazıp yollıcam sabah tam okudum uzuncada yazdım pat gönderemedim.sonra bu saate kadar siteye de giremedim ne olcak bu böle yaaa

kısa yazınca oluyor sanırım.neyse bugun cok feci sabah deprem oldu cok korktuk ben hayatım da böle deprem görmedim 5 siddetindeymiş

burp nerelerde yaaa cok merak ediyorum
özlemcim bende yesim ve tuanayın msnleri var seninkinide alalaım burp u denizide semrayı valla benim dediklerim çıkar bi gün baglantı tamamemn biticek bu sitede

özlemcim inşallah kolay geçmiştir film çekimi.
sonucunuda merak ediyorum...
ben muayhanede cektirmiştim ilacımı kendim almıştım eczaneden ondan hatırlattım sana
bir an önce girersin inşallah nete

dün kimseler olmayınca bende girmedim bidaha
uykusuzdum erken yattım sonra gece yarısı bi carpıntı bi ateş basması ne oldum anlamadım yine uykusuz kaldım.
hasta oluyorum sandım ama yok bişiy
sanırım depremi önceden hissettim.

yine cok yazdım dimi.....
valla cenem düştü bu aralar.stresimi atıyorum heralde konusarak

yazdıklarımıda unutttum yaaaa..
valla özlemcim zayıf aldı sınıfın hepsi bi semra var diğerleri kaldı sınıfta...

günaydın arkadaşlar.benim yine uykum kaçtı.butün hafta 5 de kalk,hafya sonu tatildede aynı yaa.neyse..nerelerdesiniiz.kimse girmememiş,belkide girememişsinizdir.burpcum bak hala haber vermiyosun,nasılsın,nasıl oldun?merak ediyorum.sendemi giremiosun.kesin giremiosun yosa bize yazardın.bebingim naber canım?rahim filmi çektiren arkadaş nasıl oldu acaba.ya biliomusunuz ben de çok korkmuştum bu rahim filminden doktoruma yalan söylemiştim aşılamadan önce çektirdim bişey yok diealkisalkisalkisnapiyim ama korkutmuşlardı beni.eşimde sorun var die çok üzerime gelmedidoktor ama allahdan ikinciyi denemek zorunda kalmadık o zaman mecburen çektiricektirecekdim.ucuz yırttım..böylece size bu yalanımı itaraf ettim.lütfen kötü örnek olarak beni almayınhihoyyyt

burp cum nerelerdesin...
son 3 gün fakat birlikte sayamıyoruz...
umarım herşey yolundadır...

özlemcim sabah saatlerinde daha kolay acılıyor sayfa .
senide merak ediyorum nasıl geçti film çekimii

denizcim sende giremiyorsun heralde.yoksa ihmal etmezsin sen sayfayı...

nbnh ve ys 88 tamamen bıraktı heralde...

canım ya inşallah herşey yolunda gider ve sorun çıkmaz.... kendine iyi bak öptümmmmm

amanın semracım naptın sen iyiki gerek kalmamış.doktor film nerde demedimi

ben doktoruma çektirmiştim diğer doktorum baktı sonuçlar güzel dedim.zaten doktorum öyle bir yoğundu ki sana anlatamam aşılama oldu ama nasıl hızlı.alanında çok iyi bir doktor başıda kalabalık,demek ki bir hengameye geldi.iyikide geldi.bu arada kimsecikler yok.sıkılıyo insan ya..burpda yok korkuyorum bişeymi oldu.hiç bukadar süre habersiz bırakmazdı.bi sen bide ben varım burda ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…