Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim inşallah kolay geçmiştir film çekimi.
sonucunuda merak ediyorum...
ben muayhanede cektirmiştim ilacımı kendim almıştım eczaneden ondan hatırlattım sana
bir an önce girersin inşallah nete

canım ya uyuttular beni ve ben uyandığımda bir ağrı hissettim ağrı kesici enjekte ettiler ... ilacı falan onlar temin ediyorlar zaten .... bebing ya hala bende bir doluluk hissi var ve ara ara kanamam bu normal mi sence aşılama ayıkken yapılmış ve hiç kanamam olmamıştı... birde dr bu işlemden sonra birkaç gün ilişkiyi yasakladı ha zaten kanamam varda size böyle birşey söylenmiş miydi? ankara da gittiğim dr um da hsgnin çekildiği ay ve sonraki ay gebeblik düşünme dedi bu ise ne olacak canım istersen 5 gün sonra hamile kal dedi kime inanacağımı şaşırdım sizinkiler ne dedi... ha bu arada hsg çekilirken yanımdakilerin hepsi çelik yelek gibi birşey giyerek geldiler bu radyasyon mu zararlı yoksa enjekte edilen ilaç mı bilememdim kafam çok karışık... bu arada film allahıma şükür iyi çıktı sorun yok açık tüplerim:))))) gelsin bebişler:ecrin_bebek:

burp nerelerde yaaa cok merak ediyorum
özlemcim bende yesim ve tuanayın msnleri var seninkinide alalaım burp u denizide semrayı valla benim dediklerim çıkar bi gün baglantı tamamemn biticek bu sitede

evet kahin bebing bencede öyle olacak... zaten kaç kişi kaldıkki şurada burp tuanayda bizi terkederse kaldık 3-4 kişi... :gitme:

burp ya bitmedi mi senin işlerin özlettin kendini....
tuanay sana da kızıyorum bak....
bende giremiyorum çoğu zaman ama bakın deneyip deneyip başarıyorum lütfen sizde deneyin bırakmayın bizi.......
semra sanada çok kırıldım şurada kaç kişi kaldıkki bana rahim filmi çektiren arkadaş diye hitap ediyorsun aşkolsun...

Kızlar,hepinize yeniden merhaba.Dün gece girmeye çalıştım ama ne mümkün.Son günlerde işlerim baya yoğun,dolayısıyla pek giremedim ama aklımdasınız inanın bana.
Bebing,geçmiş olsun tatlım,deprem diyince korkudan bacaklarım titriyor,Allah bir daha yaşatmasın.Psikolojiyi altüst ediyor resmen.Keyfin nasıl onun dışında iyi misin?Sen nasıl başarabiliyorsun sitenin azizliğine rağmen girmeyi anlamadım???
Öslemcim,hadi geçmiş olsun,atlattın sonunda.Benim de 1 hafta ara ara kanamam olmuştu,normal demişti doktorum.Herkes de olacak diye birsey yok ama bazen spekulumun dişlisi zedeleyip kanama yapabiliyormuş.ılişki konusuna gelince monodoks antibiyotik kullanmıyorsan eğer,korunmana gerek yok.48 saat ilişkş yasak,enfeksiyon kapmaman için.Onun dışında da bir sey yok tatlım,gelsin şimdi bebişler:)
Semracım,benim bildiğim gebeler uykudan gözlerini açamazlar,sende tam bir ters durum sözkonusu.Hayır olsun inşallah.
Burp niye giremiyor anlamadım.Belki güzel bir sürprizle döner bu sayfaya.
Denizcim,nerelerdesin???

canım ya nihayet aramızdasın:) benimde kanamam yoğun değil ama dünden beri devam ediyor.. inşallah bebişlerimiz gelir........:CüvCüv: bu ay hamile kalmamam mı gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı? ay sanki her ay kalabilme kabiliyetim varmış gibi sormuşum ya..hihoyyyt

özlemcim çok geçmiş olsun cok sevindim.tüplerin acık olmasına.şimdi film çekilirken radyasyon oldugu için çelik yelek giyiyyorlar.ilaçla alakası yok.benim doluluk hissim 2 güne geçmişti ve bir iki gün kanamam damladamla olmuştu.amaartarsa uzun sürerse doktoruna haber ver.rahim filminin cekildiği ay hamile kalma dediler radyasyondan dolayı.yani 1 ay sadece.sen yinede bu ay korun bide kalırsın hamile allah korusun....ilişkiye girmek konusunda bir uyarı yapmadılar zaten kanama bitince herşey normale girmiş oluyor.

Söylediğim gibi cnm,drun eğer antibiyotik vermediyse,hamile KALMAN gerekiyor.:CüvCüv:

tuanaycım şükür kavusturana..ben sürekli sayfaya giridiğim için bana kıyak geçiyorlar.siz az girdiğiniz için cok sorun yasıyorsunuz....
valla yoğunluk anlamayız biz sende ihmal etme bizi...

tuanaycım şükür kavusturana..ben sürekli sayfaya giridiğim için bana kıyak geçiyorlar.siz az girdiğiniz için cok sorun yasıyorsunuz....
valla yoğunluk anlamayız biz sende ihmal etme bizi...
cnm ben de seni msn de hiç göremiyorum,ayrıca facebooka üye olda,yüzünü,fotoğrafını görelim,bunca zamandır konuşuyoruz,kimiz,nasıl tipleriz merak ettim.Denizle gördük birbirimizin resmini,ama hepinizi de merak etmiyor değilim hani:)))

valla msn kullanmıyorum ya cok fazla ben ondan girdiğimi görmüyorsun.tek msn arkadaslarım sizlersiniz zaten...arada baktım sen var mısın msn den ulaaşayım diye ama denk getiremedim.benim faccebook um var zaten.

özlemcim bu rahim filminden sonra cok sık gebe kalındıgını söyledi benim doktorum.

valla msn kullanmıyorum ya cok fazla ben ondan girdiğimi görmüyorsun.tek msn arkadaslarım sizlersiniz zaten...arada baktım sen var mısın msn den ulaaşayım diye ama denk getiremedim.benim faccebook um var zaten.
O zaman istek göndersene bana,bekliyorum.turksel diye yaz gelir bana,ya da msn den açıklamalı konuşalım

canım çok teşekkür ederim... bendede kanama var ve az önce bie pıhtı ile karşılaştım ve bu beni tedirgin etti... karnım hala dolu ve yürürken eğilirken zorlanıyorum yatmakta işime gelmiyor alışığım ayakta kalmaya ama eşimde dinlen diye kızıyor... radyasyon olumsuz etkiliyor demek... neyse canım zaten dr aşılama için ocak ayında olur dedi sonuçta adat göreli bugün 9. gün geçti yani .. ocak a kadar etkisi kalmaz değil mi? o zaman ben korunayım yine olursa düşük olur demi radyasyondan dolayı....

Söylediğim gibi cnm,drun eğer antibiyotik vermediyse,hamile KALMAN gerekiyor.:CüvCüv:

hiçbir şey vermedi ama uyutulduğum için radyasyon durumu var o da düşük yapabilir diya okudum az önce o nedenle bu ay sıra sizin ama öbür ay kaptırmam valla:):CüvCüv:

özlemcim bu rahim filminden sonra cok sık gebe kalındıgını söyledi benim doktorum.

evet öyleymiş benimki de dedi bakalım... hatta internetttede okudum % 50 kadar artış olurmuş... inşallah normale uyarım bu kez hep az yüzdeli tarafta olmaktan sıkıldım

canım yaaa...kırılma nolursun?biliyosun site çok yavaştı geriye dönüp bakamadım seninle ve denizle pek muhabbet etmediğimiz için karıştırdım..ya lütfen kırılma.sana kendimi nasıl affettirebilirim?

ya msn falan diyoruz ama benim onu açmak hiç aklıma bile gelmiyor .... benimde ys88de var ama sizlerinki yok... özelden atarsanız sevinirim sayfa sayfa dolaşmayım zaten zor giriyoruz... şimdiden teşekkür ederim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…