Aşılamada canınız çok acıyormu ? Biri bana detaylı anlatabilirmi acaba lütfen
Aşılamada canınız çok acıyormu ? Biri bana detaylı anlatabilirmi acaba lütfen
öncelikle bu olayı kafanda büyütmemelisin.daha önce smir testi yaptırdıysan aynı onun gibi.acı birkaç dakika sürüyor sadece.zaten sonrada unutuyorsun.muayene masasına yatıyorsun.doktor kateterle spermleri yolluyor.işlemin yapıldığını anlamıyorsun bile.5 dk anca sürüyor.sonra bir süre dinleniyorsun ve kalkıyorsun.bu kadar.sonuç beklemek inan daha zor.
haklısın sonuç beklemek gerçekten zor o 7-8 dk sürüyor beklemek ise koskoca 14 gün dakikaya vurursak çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk dakika........ kafana takma bak ben acıdı dediğim halde tekrar yola devam diyorum...... demekki o kadar da çekilmez bir şey değil............:)))
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var yanıtlarsanız sevinirim. ilk aşılamam olumsuz sonuçlsnınca 2. ye beklemeden devam edelim dedik böyle olunca kist oluşabiliyormuş dediler doğruluk oranı nedir? bir de bende pko falan yok ilk aşılamada 1 yumurta gelişmişti o da çatlamıştı yani kist oluşturacak bir durum yok gibi bence ama yine de eğer böyleyse diye kafayı yemek üzereyim.... normalde 1 ay ara verip öyle devam ettik deniyor.... bende iğneleri yapıyorum yine ne yapacağımı şaşırdım.....yardım lütfen.....
canım ya birşey soracaktım tüp bebek uygulaması için 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyor mu? yoksa hemen geçilebilir mi? birde ankara da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? bugün çok soru sordum galiba affedin n'olur.............opuyorumnanaktan
canım ya birşey soracaktım tüp bebek uygulaması için 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyor mu? yoksa hemen geçilebilir mi? birde ankara da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? bugün çok soru sordum galiba affedin n'olur.............opuyorumnanaktan
canım aslında devlette işler biraz daha farklı işliyor aslında tüp bebek için önceden 3 ay yumurta takibi yaptırman sonra 3 aşılama yaptırman gerekiyor sonra devlete başvuruyorsun ama benim bildiğim bunları bir raporla kanıtlaman gerekiyor ve genelde bunları devlette yaptırmadığında herşeye yeniden başlıyorsun ve işin enteresan yanı sadece eğitim ya da üniversite hastaneleri sana tüp bebek raporu verebiliyor ve bu aldığın raporda sadece 1200 tl`lik kısmı ödüyor yani evet devlet üremeye yardım ediyor ama aslında yardım etmemek için elinden geleni yapıyor
sevgili özlem sorunu ben cevaplayım, ben ilk aşılamada yumişler çatlamadığı için başarısızlık yaşadım. ara vermeden doktor ikinciye geçti. ben şansı daha fazla olduğundan tüp bebek istedim, doktor en az iki aşılaman başarısız geçince devlet tüp bebeği ödüyor deyince ikinci aşılamaya öyle karar verdim. denizlide doktorum ve tüp için 4.5 milyar dedi tabii iğneler hariç. ki sen ankarada tedavi olacaksın galiba daha çok tutar. maddi durumun iyi ise aşılama olmadan tüp bebek tedavisine geçmeni öneririm. bu arada 4 gün sonra benim aşılama sonucu belli olacak, allah hepimizin yüreğindekini hayırlısıyla verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?