Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamada canınız çok acıyormu ? Biri bana detaylı anlatabilirmi acaba lütfen

canım bazıları smear yaptırır gibi diyorlar gözünü korkutmak istemem ama benim canım çok yanmıştı ..... yandı ama demekki bebek daha ağır ki o ağrıyı acıyı unttum bile .... bu arada herkesin bünyesi farklı kimi arkadaşlar hiç acımadı diyor..... o nedenle kafana takma

Aşılamada canınız çok acıyormu ? Biri bana detaylı anlatabilirmi acaba lütfen

öncelikle bu olayı kafanda büyütmemelisin.daha önce smir testi yaptırdıysan aynı onun gibi.acı birkaç dakika sürüyor sadece.zaten sonrada unutuyorsun.muayene masasına yatıyorsun.doktor kateterle spermleri yolluyor.işlemin yapıldığını anlamıyorsun bile.5 dk anca sürüyor.sonra bir süre dinleniyorsun ve kalkıyorsun.bu kadar.sonuç beklemek inan daha zor.

haklısın sonuç beklemek gerçekten zor o 7-8 dk sürüyor beklemek ise koskoca 14 gün dakikaya vurursak çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk dakika........ kafana takma bak ben acıdı dediğim halde tekrar yola devam diyorum...... demekki o kadar da çekilmez bir şey değil............:)))

valla hiçbizaman büyük konuşmamak lazım.bende rahim filmi çektirmem dedim çektirdim.asla karnıma iğne yaptırmam dedim onuda yaptırdım.aşılamaya o kadar tepki verdim.kaçtım ki onuda yaptırdım.hatta yeniden regl olsamda ikincisine başlasam diye gün sayıyorum.eğer anne olmak istiyorsan herşeyi yapıyorsun.

canım benim de 1.aşılamadan sonra doktor 1 ay bekle daha sonra gel demişti fakat ben 6 ay kadar bekledim hazır hissetmediğim için bu ay yeni bir doktora başladım o da 3 ay üst üste aşılamayı deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim keşke daha önce de tedaviyi bırakmasaydın ona göre davranırdık dedi yani beklemeden de yapılabiliyormuş aşılama hayırlısı olsun hepimiz için

Canım doktormu dedi 3 defa deniyelim olmazsa tüp bebek deneriz diye benim doktorum aşılama isterseniz deniyelim yada isterseniz tüp bebekde olabilir fazla yıpranma aşılama dedi

canım ya birşey soracaktım tüp bebek uygulaması için 3 defa aşılama yaptırmak gerekiyor mu? yoksa hemen geçilebilir mi? birde ankara da tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı? bugün çok soru sordum galiba affedin n'olur.............opuyorumnanaktan

tüp bebekten önce aşılama yaptırmak zorunda değilsin.ikiside farklı şeyler birbirinin sonucunuda etkilemez.aşılama daha kolay ve ucuz bi işlem sadece bu yuzden doktorlar denemek istiyorlar.

selam kizlar nasilsiniz bugun yarin kan aldirmaya gidecegim progesteron testi icin ama sanirim testi 1 hafta kadara bekliyomusun cikmasini .bilmiyorum belki kendimi oyle hissetmek istedigim icinmidir nedir acayip bi kasik agrisi basladi belime dogru vuruyo birde beyaz bi akinti oluyo,goguslerim zaten patlamaya hazir bi bomba gibi.alllahim insallah olmustur bu sefer........

sevgili özlem sorunu ben cevaplayım, ben ilk aşılamada yumişler çatlamadığı için başarısızlık yaşadım. ara vermeden doktor ikinciye geçti. ben şansı daha fazla olduğundan tüp bebek istedim, doktor en az iki aşılaman başarısız geçince devlet tüp bebeği ödüyor deyince ikinci aşılamaya öyle karar verdim. denizlide doktorum ve tüp için 4.5 milyar dedi tabii iğneler hariç. ki sen ankarada tedavi olacaksın galiba daha çok tutar. maddi durumun iyi ise aşılama olmadan tüp bebek tedavisine geçmeni öneririm. bu arada 4 gün sonra benim aşılama sonucu belli olacak, allah hepimizin yüreğindekini hayırlısıyla verir inşallah...

merhaba arkadaşlar uzun süredir burada ne yazılsa okuyor çoğu zaman okuduklarımdan etkilenip salya sümük ağlıyorum. ben de bir süredir bebek sahibi olmak için çabalıyorum. bu ay aşılama yapılacak iğnelere başladım bugün 6. günüm cumartesi doktora gittim iki tane var biri 7 diğeri 8 mm yarın tekrar gidicem ama açıkcası hiç umutlu değilim çünkü bizim zaten bir sorunumuz yok çok şükür daha önce klomen kullanırken de yeterince büyümüştü yumurtalarım eşimin sperm sayısı da yeterli diyor doktor ama Allah kısmet etmeyince olmuyor işte

sana katılmamak imkansız Burp daha önce de söylemiştim burada yazılanları okuyup çok ağladım ben. lütfen olumsuz şeyler yazmayalım hepimiz olumsuz şeyler yaşadık elbette uyarılarda bulunalım ama lütfen demoralize etmeyelim

canım aslında devlette işler biraz daha farklı işliyor aslında tüp bebek için önceden 3 ay yumurta takibi yaptırman sonra 3 aşılama yaptırman gerekiyor sonra devlete başvuruyorsun ama benim bildiğim bunları bir raporla kanıtlaman gerekiyor ve genelde bunları devlette yaptırmadığında herşeye yeniden başlıyorsun ve işin enteresan yanı sadece eğitim ya da üniversite hastaneleri sana tüp bebek raporu verebiliyor ve bu aldığın raporda sadece 1200 tl`lik kısmı ödüyor yani evet devlet üremeye yardım ediyor ama aslında yardım etmemek için elinden geleni yapıyor

ben asilamami devlette yaptim hemde universite hastanesinde.beni hic ugrastirmadan gerekli testleri yapip direk endokrin bolumune dosyami yolladilar,endokrin bolumude adetimin 3.gunu gelmemi soyledi.adetimin 3,gunu gittim ve asilama tedavisine baslanildi.gerisi allaha kalmis zamani dolmussa testim pozitif cikar zamani dolamamissada tedavime kaldigim yerden devam edecegim.bu asilama tutmazsa 1 asilama daha yapilacak ve ardindan tup bebek tedavisine baslanilacak.rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin.asilama icin belli bir ucret odedim ama ozellerde alinanin ceyreginin ceyregi.devlette en azindan tup bebek icin rapor verebiliyor.maddi durumu suanda el vermeyen herkese devlet hastanelerini tavsiye ediyorum..dilerim hepimiz en kisa zaman da bebegimize kavusuruz.

canım ben istanbul büyükçekmecedeyim en yakın yer bana çapa o da trafik filan olunca ancak 2 saatte gidiliyor çalışırken izin almak da zor o nedenle bir bakıma mecburum özel bir hastaneye ama evet haklısın her nekadar işin bir de maddi boyutu varsa da inan şu ama inan hiç gözümde yok sadece sonuca odaklandım umarım Allah hayal kırıklığı yaşatmaz ben şubat ayında başladım ilaç klomen kullanmaya her ay yumurtam gelişti ve hiç bir sorun yaşamadım sadece ilaca bağlı adet gecikmelerim oldu normalde 25 de bir olurum ilaçla 28 filan oldu ve ben her ay umutlandım öyle ki yaptığım testler negatif bile çıksa gidip ken tahlili yaptırdım öyle hamile havalarına girdim ki muhtemelen psikolojik bulantım oldu olan kaprisi nazı yaptım eşime ve her seferinde regl oldum dediğim gibi aslında çok umutlu değilim diyorum ama o bekleme sürecinde öyle havalara giriyorum ki anlatamam neyse güzel şeyler düşünmek istiyorum herkes adına gerçekten zor bir süreç ama biliyorum ki bu işin 10 yıl uğraşan insanlar var o nedenle daha bir yıl olmadan öyle kasvetli havalara girip "ya biz ne yapalım?" deyip o insanlara haksızlık etmek istemiyorum devlet ya da özel umarım bu kuruluşlar bize birir araç olur ve biz de kucağımıza sağlıklı bebeklerimizi alırız her birimiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşım senin denizlide doktorun kim? çok yüksek bi fiyat vermiş.benim bi arkadaşım denizlide tup bebek yapan yok diye izmir e gitmişti.

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ------------------ ----------------------------------- --------------------------

eylül savaşçıları nasılsınız bakayım bomba gibsiniz gördüğüm kadarı ile bize ne kasık ağrısı koyar ne iğne acısı hele o bekleyiş heyecanı hayatımıza renk katıyor işte daha ne istiyorsunuz bu anların tadını çıkarın her ay regl olup hüzünlenmektense bebişlere birer adım daha yaklaşıyoruz her aşama bir adım daha yaklaştırıyor bizi başarıya

bugün gene doktora gittim ultrasonla baktı bizim için önemli olan ilk aşılamada tutmuş olması kimyasal gebelik doğal bir şey yaşanabilir dedi dün eşimle aklımıza varikoselin sperm kalitesini bozması kalitesiz spermin döllediği yumurtada düşükle sonuçlanabileceği takıldı aklımıza doktoruma sordum alakası yok dedi mutlaka vardır ama diğer olasılıklardan ayrışan bir durum değil sonuçta. Gene her zamanki gibi kan verdim bu aşılamadan beri verdiğim 8. kan artık baydım kan aldırmaktan öyleki hastaneden sonra işe gittim çok önemli bir toplantım vardı daha sonra merkezi arayıp kan sonucumu ööğrenmem gerekiyordu unutmuşum :) akşam aklıma geldi. Yarın sabah ararım artık sonucu öğrenirim.

sağol burp beni de eklemişsin aşılama tarihimi bilmediğim için bişey diyemiyorum ama cumartesi ya da pazartesi diye bir tahmin de bulunabiliryorum yarın iğnenin 7. günü kontrole gidicem bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…