canım döllenme tehlikesi geçmiş midir spirali çıkartıyosun ya ondan sordum...çok sevindim inşallah tüp bebekte yüzün güler..aynı üzüntüyü yaşamazsın kız sevinmez mi eşlerimiz onlar aslında bizden çok üzülüyolar ama belli etmiyolar bizim için.benim eşim bebek odası mobilyalarına bile bakmaya başlamıştı...ama allah bize çok gördü o mutluluğu tutmadı gelemedi bebişimiz...öpüyorum seni kib canım moralini yüksek tut üzülme artık...olmuş ve ölmüşe çare yok malesefff.........opuyorumnanaktan:hulya::gitme:
burp cum sağol.iyiki bulmuşum burayı.senin tüp kesin olucak iyiki karar verdin.bizede umut olucan.bebek meselesinden sonrada olsa bu mide işi farketmezdi ya.allah baska dert vermesin.çok sükür valla.dün haastanede kendi derdimi unuttum.ben böylede yasarımda işte panik bir tipim yarın baska kötü bişey olursa diye.
aynı merkeze git tabi burpcum.bidaha tekrarı olmaz aynı sorunun sana karşı çok dikkatli olurlar.ve en iyisini yapmaya calışırlar.
kızlar benim size bi sorum olucak bu smir testini nekadar zamanda bir yaptırmak lazım
deniz35 nasılsın canım görüşemiyoz...keşke sürpriz olsaydı da çıksaydı bebişin..kontrole git regl olmadıysan bi terslik olmasın kendine iyi bak üzülme ne olur...b undan sonraki aşılamalarımız son olur inşallah...
canım bugün adet oldum yarın gidicem kontrole sonrada ilaçalara başlıycam bu ay bir aşılama daha olucak aslında tüp bebekte de dosyam vardı kararsız kaldım ama dün hemşireler bir kere daha ol dediler bende eşime keçiboynuzu yapıyorum aynı zamanda vitaminde kullanıyor çünkü geçen sefer yıkanmış 4 milyondu biraz yükselsin artık böyle işte...
burpcum çok iyi bri karar vermişsin vakit kaybetmene gerek yok hem git aynı yere emin ol pervane olup kılı kırk yarıp yaparlar tüp bebeği bu yönden sıkıntı çekmezsin inşallah tüp bebekte olma yüzdesi daha yüksek allah en kısa zamanda nasip etsin yaşadıklarını unuttursun sana...
kızlar aşılamamı oldum sandığımdanda güzel geçti inş. hayırlı bir sonuç alırım hepimiz bir an önce o müthiş haberi alırız tek dileğimiz bu
off hadi çok iyi tatlım seni bu ay çok oynattı çok üzücü oldu senin için ama sonunda regl oldun kistte yoktur inşallah hemen bir sonraki aşamaya geçersin bence sıcağı sıcağına aşılamanı dene tüp bebek dosyan değerlendirmede olsun sonuçta o hakkını kaybetmiyorsun sakıncası yoksa kaç yaşındasın tatlım 35 izmirden dolayımı yoksa yaşınmı canım ondan merak ettim.
canım çok teşekkür ederim desteğiniz iyi gelliyor gerçektende bende öyle düşünüyorum artık çok dikkatli olurlar bir daha hata yapmayı göze alamazlar heralde şu noktada benim için en güvenilir yer olur burası
aman maşallah sonucuda bu kadar güzel olur inşallah nasıl benim olayımdan sonra gözlerin fel fecr okudumu fıldır fıldır spermleri kontrol etmişsindir dimi
evet canım benim kontrol ettim hemşireye..isim doğru değilmi dedim oda kağıdı gösterdi ardından şırınganın üzerindeki yazıyı allahtan bi sorun çıkmadan hallettik yaa daha öncelerde hiç bakmamıştım kağıda şırıngaya falan o arada inanki hemen aklıma sen geldin canım yaa böyle anılmanı istemezdim inş. hepimizin dilekleri gerçek olucak buna içten inanıyorum opuyorumnanaktan
evet canım her şerde bir hayır vardır derler ama biz bu şerde hiç bir hayır göremiyoruz malesef allah sizleri korusun böylesinden ama kızlar amman dikkat ben dikkatliydim farkettim aman diyeyim şakaya gelmiyor.
canım benim kayınpederimde gazeteci çevresi başsavcılarla komserlerle avukatlarla dolu ama benim kariyerim var bu akademik çevrede böyle bir şeyin duyulmasını istemem ve herkeze çocuk istemiyorum diye diye geziyordum. İçimdende hiç mücadele etmek gelmiyor onlara ders olmuştur bu hatayı bir daha da yapmazlar kadın çok vicdan yaptı yapmadıysada allahından bulsun olan oldu her konuda hakkını sonuna kadar her mercide arayan ben şu an böyle bir tutum içerisindeyim bilmiyorum nedenini. Ama elimde ses kaydı var fikir değiştirirsem kullanırım.
Merhabalar, Burp senin adina gercek cok cok cok uzuldum esimle okuduk gercekten sok olduk. Buyuk gecmis olsun.
Benim asilamam eylul ayinda olmustu ve ilk asilamamdi. Beni hazirlanmam icin odaya aldilar. Beklerken bir ailenin daha bekledigini gormustum. Ilk diger bayani aldilar hemen arkasindan diger odayada beni aldilar. Hazirlanirken hemsireye dedim ki; sanirim diger ailede ayni islem icin burada, fakat birsey soracagim, yanlislikla diger beyinkini bana enjekte etmezsiniz degilmi, diye soru sordum...Hemsire bozuldu ve tabii ki hayir dedi. Dedim kusura bakmayin ama hem heyecanliyim hemde ne olur ne olmaz....Hemsire dediki, zaten birlikte esinizin ismine bakacagiz. Tamam dedim. Kisa sura sonra hemsire geldi ve spermlerin bulundugu seyi yaklastirdi ve bakin dedi esinizin adi degilmi...Evet dedim tesekkur ettim.
Aslinda bunu soylerken, yani oteki kisinin spermleri falan..utandim ama, hayat benim hayatim, vucuut benim vucuudum, yinede soyledim. Esim hatta bana guldu, gercekten boyle mi dedin diye...Simdi Burp'un yazdiklarini okuyunca hicte sacma olmadigini gorduk.
Bu doktorlarin yaptisi islemler cok onemli ve cok dikkatli yapilmasi gereken seyler. Bu hatayi yapan kadin doktorun bana tazminat davasi acin gibi laflar etmesi bana acikcasi cok dogru gelmedi. Simdi ne sekilde soyledigini ancak Burp bilir fakat, bana gore bir doktor kendisini, boyle bir hatadan sonra, hastanenin yonetim kuruluna ya da sorumlusuna, bu hatasini anlatmasi gerektir. Bir hastaya beni sikayet et bana karsi soyle yap demek bana gore marifet degildir. Bu benim sahsi fikrim, tabii ki Burp ne yasadi neden boyle bir karar aldi sadece kendisini baglayan bir konu. Ama bana gore yapilan hata cok buyuk ve sadece pismanlikla gececek bir olay degil. Sonucta doktorda insan ve insanlar hatalar yapabilir, demiyorum ki bu doktor isinden olsun, doktorluk meslegini asla yapmasin ama hastane olarak hastasina karsi bir bedelin, ne sekilde olursa olsun odenmesi gerektigini dusunuyorum. Zaten burp bazi masraflarin karsilanabilecegini yazmisti yanilmiyorsam.
Bence elimizden geldigi kadar islemlerin takibini bizlerde iyi yapalim. Bazi sorulari sormaktan korkmayalim ve herseyi geldigi gibi kabul etmeyelim.
Herkese iyi aksamlar dilerim...
sanırım birçok yazımı kaçırmışsın benim takip etmeme bile gerek kalmadan defalarca gözüme gözüme zaten soktular tekrar tekrar gösterdiler ilkinde de böyle oldu ikincidede böyle oldu ikincideki fark odada iki ayrı sperm olmasıydı ve saniyeler içinde durum gelişti hastanenin baş hekimide kongredeydi ve ben adet olduğumda hastaneye gittiğimde baş hekimlede durumu tekrar konuşacağım benimle başından beri ilgilenen doktorumlada bu ay aşılama yapılmasını ben özellikle istedim kongreye gitmelerini umursamadan işlemin yapılmasını istedim çünkü üniversite açıldı ve derslerim çok yoğun dolayısıyla bir an önce bitsin bu işlem diye düşünmüştüm eylül ayı bitmeden dersler yoğunlaşmadan kısmet değilmiş bu işlemi yapan jinekoloji doktoru idi ve tüp bebekte kursiyerdi yaşı dolayısıyla ben onu diğer doktorların hocası sanıyordum hatta çok profesyonel görünüyordu durum benim herşeyi kabul etmemle ilgili bir durum değil benim yerimde bir çok kişi durumu fark bile edemezdi hastane bedel ödemeli ama ben ödememeliyim kayınpederim bir gazeteci.Bir çok savcı ve başkomser arkadaşları var istediğim bedeli ödetebilecek imkanlara sahibim ama savcılığa gelen şikayetleri takip eden gazeteciler var dolayısıyla böyle bir skandal eşimi ve beni deşifre edebilecek bir durum ortaya çıkaracaktı ve eşimi ve özellikle benim akademik kariyerimi olumsuz etkileyecek bir durum olacaktı buda ve kesinlikle yaşamadan bilemeyeceğiniz ve asla kaçınamayacağınız bir durum allah hepinizi korusun diyorum .
Kacinilmayacak durumlar mutlaka vardir. Benim kimseye akil vermek gibi bir niyetimde yok. Sana gecmis olsun ve akademik hayatinda basarilar dilerim!!
Bebek konusunda da Allah gonlune gore versin...
Merhabalar, Burp senin adina gercek cok cok cok uzuldum esimle okuduk gercekten sok olduk. Buyuk gecmis olsun.
Benim asilamam eylul ayinda olmustu ve ilk asilamamdi. Beni hazirlanmam icin odaya aldilar. Beklerken bir ailenin daha bekledigini gormustum. Ilk diger bayani aldilar hemen arkasindan diger odayada beni aldilar. Hazirlanirken hemsireye dedim ki; sanirim diger ailede ayni islem icin burada, fakat birsey soracagim, yanlislikla diger beyinkini bana enjekte etmezsiniz degilmi, diye soru sordum...Hemsire bozuldu ve tabii ki hayir dedi. Dedim kusura bakmayin ama hem heyecanliyim hemde ne olur ne olmaz....Hemsire dediki, zaten birlikte esinizin ismine bakacagiz. Tamam dedim. Kisa sura sonra hemsire geldi ve spermlerin bulundugu seyi yaklastirdi ve bakin dedi esinizin adi degilmi...Evet dedim tesekkur ettim.
Aslinda bunu soylerken, yani oteki kisinin spermleri falan..utandim ama, hayat benim hayatim, vucuut benim vucuudum, yinede soyledim. Esim hatta bana guldu, gercekten boyle mi dedin diye...Simdi Burp'un yazdiklarini okuyunca hicte sacma olmadigini gorduk.
Bu doktorlarin yaptisi islemler cok onemli ve cok dikkatli yapilmasi gereken seyler. Bu hatayi yapan kadin doktorun bana tazminat davasi acin gibi laflar etmesi bana acikcasi cok dogru gelmedi. Simdi ne sekilde soyledigini ancak Burp bilir fakat, bana gore bir doktor kendisini, boyle bir hatadan sonra, hastanenin yonetim kuruluna ya da sorumlusuna, bu hatasini anlatmasi gerektir. Bir hastaya beni sikayet et bana karsi soyle yap demek bana gore marifet degildir. Bu benim sahsi fikrim, tabii ki Burp ne yasadi neden boyle bir karar aldi sadece kendisini baglayan bir konu. Ama bana gore yapilan hata cok buyuk ve sadece pismanlikla gececek bir olay degil. Sonucta doktorda insan ve insanlar hatalar yapabilir, demiyorum ki bu doktor isinden olsun, doktorluk meslegini asla yapmasin ama hastane olarak hastasina karsi bir bedelin, ne sekilde olursa olsun odenmesi gerektigini dusunuyorum. Zaten burp bazi masraflarin karsilanabilecegini yazmisti yanilmiyorsam.
Bence elimizden geldigi kadar islemlerin takibini bizlerde iyi yapalim. Bazi sorulari sormaktan korkmayalim ve herseyi geldigi gibi kabul etmeyelim.
Herkese iyi aksamlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?