Normal kuzum belki bebiş tutunuyordurBenimde bir sorum olucam 21 ağustosta aşılama yapıldı pazartesi günü kan tahlili için gidicem ama her an adet olacakmış gibi hafif ağrım var normal mi
En kesin sonuç kan vermek kuzumBugün 12. Günümdü test yaptım iğnelerin etkisi geçmiş midir var mı anlayamadım negatif görmekten korkuyorum yine
Amin kuzum sende iğne mi kullandınBende 1 eylülde oldum aşılamamı gaz, şişkinlik, bel ve kasık ağrım var. Hiç umudum yok aslında kendime dikkat edemedim hiç umarım hepimiz icin hayırlısıyla güzel sonuclar alırız
Hayırlısı olsun kuzum bende doktora geldim bakalım ne durumda yumurtalarımYok ben klomen kullandım 50 mg günde 2 tane sonra ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım
Ben pozitif olduğunu düşünüyorum inşallah pozitiftirBugün 12. Günümdü test yaptım iğnelerin etkisi geçmiş midir var mı anlayamadım negatif görmekten korkuyorum yine
Sonucu öğrenebildiniz mi?Hayırlısı olsun kuzum bende doktora geldim bakalım ne durumda yumurtalarım
Hastanenin laboratuvar sonuclarından görebilirsin aslında veya e nabızdanYarın sonuç için gidicez inşallah güzel haberler verebilirim
İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdırÖzelde yaptırdım o yüzden bakamıyorum maalesef yarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?