Çooook teşekkür ederim , bilmiyordum inanın …Merhaba
Yumurtalarınız ilaç ya da iğneyle uyarılıyor.Bu arada belirli aralıklarla takip yapılıyor ve gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapılıyor.İğneden genelde 36 saat sonra aşılama gününüz oluyor.O gün de eşinizin spermlerini alıp labaratuvar ortamında işlemden geçirip hareketli ve kaliteli spermleri ayıklıyorlar.Doktorda size bu spermleri enjekte ediyor.
Sonra da acaba tuttu mu diye büyük bir sabır testinden geçiyorsunuz
İşte böyle
Canım benim daha önce hep üç yumurtam oluşuyordu ikisi istenen boyuta ulaşıyordu. İkisi için aşılama yapılıyordu. Birazdan doktor kontrolüm var henüz bilmiyorum kaç yumurtam olduğunu öğrenince yazarım. Doktorlar zaten üç yumurta ve üstüne aşılama yapmıyorlar kuzum. Çoğul gebelik risk teşkil ettiği için üçüz olma ihtimaline karşı yapmamayı tercih ediyorlar. Ama yapanlar da vardır elbet... iki yumurta göründüyse artacağını sanmam canım ama tabi süpriz de olabilir. Önemli olan istenen boyuta ulaşması yumurtalarının.Benim sağda iki yumurtam var. İlk kez aşılama yaptıracağım. Pazara kadar yumurtamın çoğalma ihtimali var mı ya da iki yumurtayla da olur mu? Bilginiz var mı acaba?
Sizin kaç yumurtanız oluşmuş?
Anladım canım doktorun dediyse bir bildiği vardır. Allah yardımcın olsun canımİki yıldır evliyim olmuyor Rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı doktor dedi tüpbebek yaptır
Merhaba canım acaba kaç yumurtan var ve gonal-f kullanıyorsan dozun neydiBen de yumurtalarımın olgunlaşmasını bekliyorum, inşaAllah isteyen herkese nasip olur
Merhaba canım benim de yaş 34 ilk aşılama olacak evliliğin 3. Ayı bir düşük oldu sonrada nasip olmadı bizimkisi de sebepsiz herşey normal sorun yok şükürler olsun .Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorumbebek haberleri diliyorum tüm bebek isteyenlerin duasının kabul olması için dua ediyorum.
Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Eylül'de nasipse 3.yü olacağım. Şuan adetin 7. Günündeyim. 17 aydır deniyoruz. Yaş 35, FSH 11.8 doktorum kendi kendime yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor ama sebepsiz infertilite de böyle birşey malesef. Sizlerin durumu nedir? Sebepsiz mi sebepli mi?
Kızlarr nerelerde yaptırdınız aşılamayı?
Bende yaptırmak istiyorum ama yurtdışından gelicem. Bana fikir verirmisiniz?
Anladım teşekkür ederimCanım benim daha önce hep üç yumurtam oluşuyordu ikisi istenen boyuta ulaşıyordu. İkisi için aşılama yapılıyordu. Birazdan doktor kontrolüm var henüz bilmiyorum kaç yumurtam olduğunu öğrenince yazarım. Doktorlar zaten üç yumurta ve üstüne aşılama yapmıyorlar kuzum. Çoğul gebelik risk teşkil ettiği için üçüz olma ihtimaline karşı yapmamayı tercih ediyorlar. Ama yapanlar da vardır elbet... iki yumurta göründüyse artacağını sanmam canım ama tabi süpriz de olabilir. Önemli olan istenen boyuta ulaşması yumurtalarının.
İki yumurtam var ikisi de sağda. Biri 13 diğeri 14 mm. Ben reglimin ikinci günü femara kullanmaya başladım, 5 gün kullandım. İki gün ara verip üçüncü gün ultrasona girdimMerhaba canım acaba kaç yumurtan var ve gonal-f kullanıyorsan dozun neydi
Ben 75 yapiyordum 5. Gün gittim solda gelişmemiş sağda 2 tane var biri 13mm biri 11mm galiba 2 tane var sizin nasıldı pek umudum yok ama
Benimde 2 tane var ikiside sağda solda vardı 11 mm ama buyumememis malesef bakalım p tesi tekrar çağırdı ne diyecekİki yumurtam var ikisi de sağda. Biri 13 diğeri 14 mm. Ben reglimin ikinci günü femara kullanmaya başladım, 5 gün kullandım. İki gün ara verip üçüncü gün ultrasona girdim
Ben de yarın gideceğim. İlk aşılamam olduğu için çok heyecanlı ve tedirginim. Sürecin nasıl işlediğini de tam olarak bilmediğim için çok geriliyorum. İnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızBenimde 2 tane var ikiside sağda solda vardı 11 mm ama buyumememis malesef bakalım p tesi tekrar çağırdı ne diyecek
Kuzum doktordan çıktım. Femara ile 1 yumurtam olmuş. Klomenle 3 oluyordu 2si istenen boyuta gidiyordu. Bi dahaki ay yine aşılama olacak olursam klomen kullanacağımBenim sağda iki yumurtam var. İlk kez aşılama yaptıracağım. Pazara kadar yumurtamın çoğalma ihtimali var mı ya da iki yumurtayla da olur mu? Bilginiz var mı acaba?
Ve pazartesi aşılama günümBenim sağda iki yumurtam var. İlk kez aşılama yaptıracağım. Pazara kadar yumurtamın çoğalma ihtimali var mı ya da iki yumurtayla da olur mu? Bilginiz var mı acaba?
İki tane ideal kuzum merak etme. Benim klomenle 3 oluyordu, 2si istenen boyuta ulaşıyordu... şimdi femara ile 1 tanecik 19mm olmuş. Adetin 8. Günündeyim. Ben erken yumurtluyorum. Bir tanecik olmasına Hayalkırıklığı yaşadım ama olsun femara kaliteli bir yumurta yapıyor diyorlar. Bi de femaraya şans vermiş oldum. Pazartesi aşılama oluyorum. Umarım güzel haberlerimizi paylaşırız.Merhaba canım benim de yaş 34 ilk aşılama olacak evliliğin 3. Ayı bir düşük oldu sonrada nasip olmadı bizimkisi de sebepsiz herşey normal sorun yok şükürler olsun .
Aşılama olmadan kaç yumurtan vardı benim bugün gonal-f 5.gunu doktordan geliyorum biri 13 birri 11 mm olmuş galiba başka büyüyen yok 2 tane de yeterli mi yoksa sans yok mu?
Senin ikisinin boyutu birbirine yakın. Muhtemelen 2 yumurta ile aşılamaya gidersin.Merhaba canım benim de yaş 34 ilk aşılama olacak evliliğin 3. Ayı bir düşük oldu sonrada nasip olmadı bizimkisi de sebepsiz herşey normal sorun yok şükürler olsun .
Aşılama olmadan kaç yumurtan vardı benim bugün gonal-f 5.gunu doktordan geliyorum biri 13 birri 11 mm olmuş galiba başka büyüyen yok 2 tane de yeterli mi yoksa sans yok mu?
Kaç mm olmuş peki?Kuzum doktordan çıktım. Femara ile 1 yumurtam olmuş. Klomenle 3 oluyordu 2si istenen boyuta gidiyordu. Bi dahaki ay yine aşılama olacak olursam klomen kullanacağım
Çatlatma iğnesini bugün mü yaptıracaksınız? Süreci bilmediğim için soruyorum kusura bakmayınİki tane ideal kuzum merak etme. Benim klomenle 3 oluyordu, 2si istenen boyuta ulaşıyordu... şimdi femara ile 1 tanecik 19mm olmuş. Adetin 8. Günündeyim. Ben erken yumurtluyorum. Bir tanecik olmasına Hayalkırıklığı yaşadım ama olsun femara kaliteli bir yumurta yapıyor diyorlar. Bi de femaraya şans vermiş oldum. Pazartesi aşılama oluyorum. Umarım güzel haberlerimizi paylaşırız.
Estafurullah canım çekinmeden herşeyi sorabilirsin.Çatlatma iğnesini bugün mü yaptıracaksınız? Süreci bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
İğneyi kendimiz mi yapıyoruz?Estafurullah canım çekinmeden herşeyi sorabilirsin.
Evet canım bu gece (sabaha karşı) 4 gibi yapacağım. Pazartesi 16.00da aşılamam olacak.. yumurta 18-22 mm arası çatlıyor ve istenen boyut bu aralık. Bir yumurta günde 2mm kadar büyüyebiliyor (daha az veya çok da olabilir).
Çatlatma iğnesi den 36 saat sonra yumurtam çatlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?