Sizin sonucunuz nedir?Özelde yaptırdım o yüzden bakamıyorum maalesef yarını bekliyorum
Bende bugün aşılama yaptırdım insallah 14 gün sonra mutlu haberi alirizKızlar Merhaba ,
Aşılama yaptıracaklar olarak toplaşalım durumlar nelerhangi aşamadasınız ?
Kızlar Merhaba ,
Aşılama yaptıracaklar olarak toplaşalım durumlar nelerhangi aşamadasınız ?
Ben de bugün ilk aşılamamı oldum arkadaşlar.Aşılaması tutanları okudukça heyecanlanıyorum ama işte hep aşılamanın başarı oranı düşük dendiği için ben kendimin o şanslı kısımda olacağına ihtimal veremiyorum hiç.Ne olacak bu umutsuzluk böyle
Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorumBende bugün aşılama yaptırdım insallah 14 gün sonra mutlu haberi aliriz
Kaçıncı günündesin canım? Ben 7. GünümdeyimBen de yumurtalarımın olgunlaşmasını bekliyorum, inşaAllah isteyen herkese nasip olur
Son durumun ne kuzum?Bugün 12. Günümdü test yaptım iğnelerin etkisi geçmiş midir var mı anlayamadım negatif görmekten korkuyorum yine
Merhaba, aynı şekilde ben de 35 yaşındayım.Bizdeki durumda aynı sebepsiz infertilite.Yaklaşık 2 senedir bekliyoruz.Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorumbebek haberleri diliyorum tüm bebek isteyenlerin duasının kabul olması için dua ediyorum.
Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Eylül'de nasipse 3.yü olacağım. Şuan adetin 7. Günündeyim. 17 aydır deniyoruz. Yaş 35, FSH 11.8 doktorum kendi kendime yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor ama sebepsiz infertilite de böyle birşey malesef. Sizlerin durumu nedir? Sebepsiz mi sebepli mi?
Döngümün 11. günündeyim. Adetimin 2. günü femara başladım 5 gün kullandım. 2 gün ara verdim 3. gün ultrasona gittim. Pazar günü tekrar ultrasona gideceğim inşaAllah. İkimiz de güzel sonuçlar alırız inşaAllahKaçıncı günündesin canım? Ben 7. Günümdeyim
Bende pco ve polip var. 13 aydır deniyoruz bu ay artık aşılamaya geçtik...Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorumbebek haberleri diliyorum tüm bebek isteyenlerin duasının kabul olması için dua ediyorum.
Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Eylül'de nasipse 3.yü olacağım. Şuan adetin 7. Günündeyim. 17 aydır deniyoruz. Yaş 35, FSH 11.8 doktorum kendi kendime yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor ama sebepsiz infertilite de böyle birşey malesef. Sizlerin durumu nedir? Sebepsiz mi sebepli mi?
Benim de bugün yumurta kontrolüm var canım. 8. Gün. Bakalım kaç yumurtam oluşmuş merak ediyorumDöngümün 11. günündeyim. Adetimin 2. günü femara başladım 5 gün kullandım. 2 gün ara verdim 3. gün ultrasona gittim. Pazar günü tekrar ultrasona gideceğim inşaAllah. İkimiz de güzel sonuçlar alırız inşaAllah
Benim de bugün doktor kontrolüm var kuzum. Bakalım kaç yumurtamız oluşmuşBen iğne kullandım bugün kontrolüm var elimde bir iğne kaldı kontrol sonucuna göre iğnelere ya devam ya da gün verecek aşılama için
Olumsuz olunca baya hayalkırıklığı yaratıyor ama ben üçüncüyü deniyorum. Seni doktorun mu tüp bebeğe yönlendirdi kuzum. Sebep nedir?Ben Ağustos ta aşılama yaptırdım maalesef olumsuz oldu biraz ara verip tubbebek yaptırmayi düşünüyorum.
Canım özelde yaptırıyorum ben.Kızlar devlet Hastanesi'nde mi yaptırıyosun aşılamayı yoksa özelde mi ? Bizim 1 senedir çocuğumuz olmadı bir kere kimyasal gebelik geçirdim eşim sperm testi yaptırdı ve ileri hareket düşük çıktı . Bunun için aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Benim sağda iki yumurtam var. İlk kez aşılama yaptıracağım. Pazara kadar yumurtamın çoğalma ihtimali var mı ya da iki yumurtayla da olur mu? Bilginiz var mı acaba?Benim de bugün doktor kontrolüm var kuzum. Bakalım kaç yumurtamız oluşmuş
İki yıldır evliyim olmuyor Rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı doktor dedi tüpbebek yaptırOlumsuz olunca baya hayalkırıklığı yaratıyor ama ben üçüncüyü deniyorum. Seni doktorun mu tüp bebeğe yönlendirdi kuzum. Sebep nedir?
MerhabaMerhaba canım kızlar , aşılama nasıl oluyor kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?