Eylül ayı aşılama yaptıracaklar toplanalım 😍😍

Kızlar Merhaba ,
Aşılama yaptıracaklar olarak toplaşalım durumlar neler hangi aşamadasınız ?

Bende bugün aşılama yaptırdım insallah 14 gün sonra mutlu haberi aliriz
Merhaba kızlar. Herkese bu yolda başarılar diliyorum bebek haberleri diliyorum tüm bebek isteyenlerin duasının kabul olması için dua ediyorum.

Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Eylül'de nasipse 3.yü olacağım. Şuan adetin 7. Günündeyim. 17 aydır deniyoruz. Yaş 35, FSH 11.8 doktorum kendi kendime yumurtlayıp çatladığım için sorun yok diyor ama sebepsiz infertilite de böyle birşey malesef. Sizlerin durumu nedir? Sebepsiz mi sebepli mi?

Merhaba, aynı şekilde ben de 35 yaşındayım.Bizdeki durumda aynı sebepsiz infertilite.Yaklaşık 2 senedir bekliyoruz.
İnşallah eylül hepimiz için güzel bir ay olur

Kaçıncı günündesin canım? Ben 7. Günümdeyim
Döngümün 11. günündeyim. Adetimin 2. günü femara başladım 5 gün kullandım. 2 gün ara verdim 3. gün ultrasona gittim. Pazar günü tekrar ultrasona gideceğim inşaAllah. İkimiz de güzel sonuçlar alırız inşaAllah

Bende pco ve polip var. 13 aydır deniyoruz bu ay artık aşılamaya geçtik...

Ben iğne kullandım bugün kontrolüm var elimde bir iğne kaldı kontrol sonucuna göre iğnelere ya devam ya da gün verecek aşılama için

Benim de bugün yumurta kontrolüm var canım. 8. Gün. Bakalım kaç yumurtam oluşmuş merak ediyorum

Ben Ağustos ta aşılama yaptırdım maalesef olumsuz oldu biraz ara verip tubbebek yaptırmayi düşünüyorum.
Olumsuz olunca baya hayalkırıklığı yaratıyor ama ben üçüncüyü deniyorum. Seni doktorun mu tüp bebeğe yönlendirdi kuzum. Sebep nedir?

Kızlar devlet Hastanesi'nde mi yaptırıyosun aşılamayı yoksa özelde mi ? Bizim 1 senedir çocuğumuz olmadı bir kere kimyasal gebelik geçirdim eşim sperm testi yaptırdı ve ileri hareket düşük çıktı . Bunun için aşılama yaptırmayı düşünüyorum

Canım özelde yaptırıyorum ben.

Benim de bugün doktor kontrolüm var kuzum. Bakalım kaç yumurtamız oluşmuş
Benim sağda iki yumurtam var. İlk kez aşılama yaptıracağım. Pazara kadar yumurtamın çoğalma ihtimali var mı ya da iki yumurtayla da olur mu? Bilginiz var mı acaba?
Sizin kaç yumurtanız oluşmuş?

Merhaba canım kızlar , aşılama nasıl oluyor kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba canım kızlar , aşılama nasıl oluyor kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba

Yumurtalarınız ilaç ya da iğneyle uyarılıyor.Bu arada belirli aralıklarla takip yapılıyor ve gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapılıyor.İğneden genelde 36 saat sonra aşılama gününüz oluyor.O gün de eşinizin spermlerini alıp labaratuvar ortamında işlemden geçirip hareketli ve kaliteli spermleri ayıklıyorlar.Doktorda size bu spermleri enjekte ediyor.
Sonra da acaba tuttu mu diye büyük bir sabır testinden geçiyorsunuz

İşte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…