Canım yapamayacağını düşünürsen doktorun seni yönlendirir. Ya kendisi muayenehanesinde yapar veya sağlık ocağına, Hastane aciline yönlendirebilir. Ama evet çoğunluk kendisi yapıyor iğnesini, çok minik bir iğne ve yapması çok kolay. Ağrı sızı olmuyor. Hiç hissetmiyorsun. Ama iğne fobin varsa doktorun seni yönlendirir canım. Göbekten ve koldan yapılabiliyor. Bacaktan yapılıyor muydu emin değilim. Kendisi yapanlar göbeği tercih ediyor. Kola ulaşmak ve tutmak zor, göbek kolay oluyor.İğneyi kendimiz mi yapıyoruz?
Anladım çok teşekkür ederimCanım yapamayacağını düşünürsen doktorun seni yönlendirir. Ya kendisi muayenehanesinde yapar veya sağlık ocağına, Hastane aciline yönlendirebilir. Ama evet çoğunluk kendisi yapıyor iğnesini, çok minik bir iğne ve yapması çok kolay. Ağrı sızı olmuyor. Hiç hissetmiyorsun. Ama iğne fobin varsa doktorun seni yönlendirir canım. Göbekten ve koldan yapılabiliyor. Bacaktan yapılıyor muydu emin değilim. Kendisi yapanlar göbeği tercih ediyor. Kola ulaşmak ve tutmak zor, göbek kolay oluyor.
Rica ederim canım senin aşılama tarihin belli değildi değil mi?Anladım çok teşekkür ederim
Hayır, belli değil. Yarın tekrar ultrason için gideceğim, o zaman belli olur inşaAllahRica ederim canım senin aşılama tarihin belli değildi değil mi?
Himm teşekkürler canım bakalım p tesi anlasilacak ne olacağı ne zaman yapilacak bakalımSenin ikisinin boyutu birbirine yakın. Muhtemelen 2 yumurta ile aşılamaya gidersin.
Örnek veriyorum;
12-19-20 mm üç yumurtan olsa yine 2 yumurta ile aşılama yapılıyor. 12mm olan diğerlerine yetişemediği için 19 ve 20 ile çatlatma iğnesi olup 22-24 civarıda aşılama olunuyor.
Nurhanulupınarkılıç bu hesaba bakar mısın manisada doktor. Bende yurtdısındayım gecen yaz türkiyede tüp bebek yaptırmak istedim. 2 donmuş embriyom var transfer olamadım bu yaz da gidemedim bari burda aşılama deniyim dedim. Aşılama yaptırdım 1 eylüldeKızlarr nerelerde yaptırdınız aşılamayı?
Bende yaptırmak istiyorum ama yurtdışından gelicem. Bana fikir verirmisiniz?
Benimde pazartesi aşılamam var bakalım bizi neler bekliyor bu benim 2 aşılamam olucak hayırlısıyla olsun inşallah burdan yazalım birbirimizeVe pazartesi aşılama günüm
Hakkımızda hayırlısı olsun canımBenimde pazartesi aşılamam var bakalım bizi neler bekliyor bu benim 2 aşılamam olucak hayırlısıyla olsun inşallah burdan yazalım birbirimize
MerhabaKuzum doktordan çıktım. Femara ile 1 yumurtam olmuş. Klomenle 3 oluyordu 2si istenen boyuta gidiyordu. Bi dahaki ay yine aşılama olacak olursam klomen kullanacağım
Gittim solda 3 sağda 1 tane olmuş sağdakiler 13 mm bandında solda ki 10 ama iğneye devam dedi bakalım salı günü bir kontrol daha olacakBenim de bugün doktor kontrolüm var kuzum. Bakalım kaç yumurtamız oluşmuş
Femara mı kullandın canım. Benim klomenle üç oluyordu. Femara bir yaptı ama bir rivayete göre femara daha sağlıklı yumurta yapıyormuş onun için bir tane yapıyormuş. Bununla teselli olalım canım. Benim daha önce klomenle olan yumurtalarım tutmadı mesela.Merhaba
Benim de 1 yumurtam varmış. Biraz üzüldüm açıkcası... 2 diye duymuştum...
Güzel canım maşallahGittim solda 3 sağda 1 tane olmuş sağdakiler 13 mm bandında solda ki 10 ama iğneye devam dedi bakalım salı günü bir kontrol daha olacak
Evet, femara kullandım. İnşaAllah ikimizinki de tutarFemara mı kullandın canım. Benim klomenle üç oluyordu. Femara bir yaptı ama bir rivayete göre femara daha sağlıklı yumurta yapıyormuş onun için bir tane yapıyormuş. Bununla teselli olalım canım. Benim daha önce klomenle olan yumurtalarım tutmadı mesela.
İnşallah kuzum tutar da paylaşırız. E sen iğneni ne zaman olacaksın? Evet yarın 4de olacağım kuzumEvet, femara kullandım. İnşaAllah ikimizinki de tutarsalı günü aşılama yapılacak. Senin aşılaman pazartesi mi yapılacaktı?
Bu gece 23.30 da canımİnşallah kuzum tutar da paylaşırız. E sen iğneni ne zaman olacaksın? Evet yarın 4de olacağım kuzum
Benim iptal oldu kuzumBende bugün aşılama yaptırdım insallah 14 gün sonra mutlu haberi aliriz
Ben şimdi ilk aşılamayı yaptırdım ikinciye başlıcam ara vermeden sonra tüp bebekBen Ağustos ta aşılama yaptırdım maalesef olumsuz oldu biraz ara verip tubbebek yaptırmayi düşünüyorum.
Kuzum ben yeniyim beceremem kiEfnanl canım sayfanın başına aşılama tarihlerinizi yazan bir tablo yapman mümkün mü? Gebelik gruplarında oluyor ya, sat bat tarihi yazılıyor. Sen de aşılamanın yapılacağı günleri oluştursan da birbirimizi takip etsek
Normalde hiç topik açıcacak biri değildim sen cumadan beri aktif olmayınca gelmeyeceksin sandım açtım kuzum, ben de bilmiyordum da üç saniyede öğrendm zor değilmişKuzum ben yeniyim beceremem kibide telefondan giriyorum onu PC de yapıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?