Eylül ayı aşılama yaptıracaklar toplanalım 😍😍

İğneyi kendimiz mi yapıyoruz?
Canım yapamayacağını düşünürsen doktorun seni yönlendirir. Ya kendisi muayenehanesinde yapar veya sağlık ocağına, Hastane aciline yönlendirebilir. Ama evet çoğunluk kendisi yapıyor iğnesini, çok minik bir iğne ve yapması çok kolay. Ağrı sızı olmuyor. Hiç hissetmiyorsun. Ama iğne fobin varsa doktorun seni yönlendirir canım. Göbekten ve koldan yapılabiliyor. Bacaktan yapılıyor muydu emin değilim. Kendisi yapanlar göbeği tercih ediyor. Kola ulaşmak ve tutmak zor, göbek kolay oluyor.

Anladım çok teşekkür ederim

Himm teşekkürler canım bakalım p tesi anlasilacak ne olacağı ne zaman yapilacak bakalım

Kızlarr nerelerde yaptırdınız aşılamayı?
Bende yaptırmak istiyorum ama yurtdışından gelicem. Bana fikir verirmisiniz?
Nurhanulupınarkılıç bu hesaba bakar mısın manisada doktor. Bende yurtdısındayım gecen yaz türkiyede tüp bebek yaptırmak istedim. 2 donmuş embriyom var transfer olamadım bu yaz da gidemedim bari burda aşılama deniyim dedim. Aşılama yaptırdım 1 eylülde

Kuzum doktordan çıktım. Femara ile 1 yumurtam olmuş. Klomenle 3 oluyordu 2si istenen boyuta gidiyordu. Bi dahaki ay yine aşılama olacak olursam klomen kullanacağım
Merhaba
Benim de 1 yumurtam varmış. Biraz üzüldüm açıkcası... 2 diye duymuştum...

Merhaba
Benim de 1 yumurtam varmış. Biraz üzüldüm açıkcası... 2 diye duymuştum...
Femara mı kullandın canım. Benim klomenle üç oluyordu. Femara bir yaptı ama bir rivayete göre femara daha sağlıklı yumurta yapıyormuş onun için bir tane yapıyormuş. Bununla teselli olalım canım. Benim daha önce klomenle olan yumurtalarım tutmadı mesela.

Evet, femara kullandım. İnşaAllah ikimizinki de tutar salı günü aşılama yapılacak. Senin aşılaman pazartesi mi yapılacaktı?

Evet, femara kullandım. İnşaAllah ikimizinki de tutar salı günü aşılama yapılacak. Senin aşılaman pazartesi mi yapılacaktı?
İnşallah kuzum tutar da paylaşırız. E sen iğneni ne zaman olacaksın? Evet yarın 4de olacağım kuzum

Kuzum ben yeniyim beceremem ki bide telefondan giriyorum onu PC de yapıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…