- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi duygusalannee
-
ayyy canım benimmmm inşaALLAH ya eğer öyle bişey olursa mutlaka haber edeceğim.. son 2 gün heycanla bekliyorumInsallahhhhhfnd_50
Nedensen icimde sana karsi hamile kalacaguna dair bir his olusuyor her ismini gordugumde
Insallah da olursun kuzumm
Olacak olacak insallah kuzummayyy canım benimmmm inşaALLAH ya eğer öyle bişey olursa mutlaka haber edeceğim.. son 2 gün heycanla bekliyorum
Edicem kuzum insaLALAHOlacak olacak insallah kuzumm
Muhakkak haber ver ama :)
canim valla benim yumurtlama donemim bitti ama suan pek belirtim yokKızlaaarrr nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar:) yumurtlama dönemi bitip belirtiler yaşayanlar varmı aramızda
Canım ben klomen kullandım ve bugün doktorun önerdiği ilişki günü:) bakalım allahım nasip eder inşallah hepimize..
Canım moralini bozma ama doktora görün mutlaka,gerçekten doktora gittikten sonra icimde daha fazla umut oldu..bu ay klomen kullandim ben bakalim tutturabilecwkmiyiz,hakkimizda hayirlisi insallahBenim bat 1eylül.Belirtim hiç yok.Bu ay doktor yolu grndü.Kaçış yok artık
amin cnm inşallah hepimiz güzel haberi en yakin zamanda aliriz..korkacak hiç bişey yok inanki bir sorunun varsa onu söyleyince bile rahatliyorsun en azindan bundan dolayi olmamis diyosun ve ilac kullaniyosun..ben bu ay klomen kullandim ve hic bi ay olamadigim kadar umutluyum..adetinin 2. Günü git hormon testlerin falan yapilir..İnş.canım en kısa zamnda gzel hbrler alırsın. Korkuyrm ama daha fazla erteleyemem artık
benimde yumurtlama dönemim çalışmalar devam ediyor. tabii heyecanda devam ediyorKızlaaarrr nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar:) yumurtlama dönemi bitip belirtiler yaşayanlar varmı aramızda
ay benimde 5 eylül. artık hereye 5eylül diye yazıyorum biranca hamiş olıyım yoksa sizbenimde yumurtlama dönemim çalışmalar devam ediyor. tabii heyecanda devam ediyor
Bat 10 eylül. inşallah peşpeşe hamilelik haberlerini veririz. Yumurtlama, belirti ilişki derken koca yazı yedik valla. Eylül demek sonbahar demek yaz bitti demek aslındaAm
eşinin gidişi çalışmaların bitişine dekgelmiş sanırım. inşallah olmuştur canım . eşin geldiğinde bir eylül akşamüstü hafif esintide üç kişilik yürüyüşe çıkarsınız gülümseyerekay benimde 5 eylül. artık hereye 5eylül diye yazıyorum biranca hamiş olıyım yoksa sizama bizim çalışmalar durdu çünkü eşim bikaç gün önce yurtdışına çıktı yarın dönecek. olduysa oldu yani bebiş olmadı bidahaki aya. buarada sorma yaz bitti eylül geldi en sevdiğim aydır eylül inşallah güzel haber almak kısmet olur
ya ne tatlısınneşinin gidişi çalışmaların bitişine dekgelmiş sanırım. inşallah olmuştur canım . eşin geldiğinde bir eylül akşamüstü hafif esintide üç kişilik yürüyüşe çıkarsınız gülümseyerekve inşallah hepimiz
Haklısın walla yazı bitirdik inşallah kışıda hamile olarak bitiririz yaza doğumumuz olsun yaaabenimde yumurtlama dönemim çalışmalar devam ediyor. tabii heyecanda devam ediyor
Bat 10 eylül. inşallah peşpeşe hamilelik haberlerini veririz. Yumurtlama, belirti ilişki derken koca yazı yedik valla. Eylül demek sonbahar demek yaz bitti demek aslındaAm
amin aminHaklısın walla yazı bitirdik inşallah kışıda hamile olarak bitiririz yaza doğumumuz olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?