Eylül ayı bizim ayımız olsun

İnş.canım en kısa zamnda gzel hbrler alırsın. Korkuyrm ama daha fazla erteleyemem artık
amin cnm inşallah hepimiz güzel haberi en yakin zamanda aliriz..korkacak hiç bişey yok inanki bir sorunun varsa onu söyleyince bile rahatliyorsun en azindan bundan dolayi olmamis diyosun ve ilac kullaniyosun..ben bu ay klomen kullandim ve hic bi ay olamadigim kadar umutluyum..adetinin 2. Günü git hormon testlerin falan yapilir..

Kızlaaarrr nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar:) yumurtlama dönemi bitip belirtiler yaşayanlar varmı aramızda
benimde yumurtlama dönemim çalışmalar devam ediyor. tabii heyecanda devam ediyor
Bat 10 eylül. inşallah peşpeşe hamilelik haberlerini veririz. Yumurtlama, belirti ilişki derken koca yazı yedik valla. Eylül demek sonbahar demek yaz bitti demek aslında Am

ay benimde 5 eylül. artık hereye 5eylül diye yazıyorum biranca hamiş olıyım yoksa siz ama bizim çalışmalar durdu çünkü eşim bikaç gün önce yurtdışına çıktı yarın dönecek. olduysa oldu yani bebiş olmadı bidahaki aya. buarada sorma yaz bitti eylül geldi en sevdiğim aydır eylül inşallah güzel haber almak kısmet olur

eşinin gidişi çalışmaların bitişine dekgelmiş sanırım. inşallah olmuştur canım . eşin geldiğinde bir eylül akşamüstü hafif esintide üç kişilik yürüyüşe çıkarsınız gülümseyerek ve inşallah hepimiz

Haklısın walla yazı bitirdik inşallah kışıda hamile olarak bitiririz yaza doğumumuz olsun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…