Eylül ayı bizim ayımız olsun

canım sorun olmaz zaten sık sık ilişkiye girerseniz mutlaka ki denk gelir, ama ben bu ay ovulasyon testi aldım ve tam yumurtlama gününü tespit ettim süper oldu, bakalım sonucu heyecanla bekliyorum =)
Nasıl yaptın peki ? Sadece yumurtlama gününe yakın mı ilişkiye girdin

Nasıl yaptın peki ? Sadece yumurtlama gününe yakın mı ilişkiye girdin

valla şöyle oldu aslında, heni hep derler ya belli aralıklara ilişkiye girin sperm kalitesinden dolayı diye, biz de bu ay yumurtlama gününe kadar bişey yapmayalım dedik, zaten kafamız da karışıktı canımız da istemedi açıkçası, fakat tesadüfen yumurtlama gününden bir gün önce birlikte olduk, sonra testte iki çizgi çıktı, o gün de birlikte olduk (yani dün) bu gün testi tekrar yapacağım ,silik çıkması lazım, bu gün de birlikte olmayı düşünüyorum

Hımm anladım hayırlısı olsun bakalım. Ben bu ay adet bitti ertesi gün başladım 2 günde bir ilişki şeklinde deniyorum bakalım. İnşallah tutar

Hepımız ınsallah bu ay hayırlı haber alırız benımde bat 13 eylül bugün ıgne vuruldum bakalım hayırlısı rabbımden

Hepımız ınsallah bu ay hayırlı haber alırız benımde bat 13 eylül bugün ıgne vuruldum bakalım hayırlısı rabbımden
İkimizinde bat 13 eylül bende klomene başladım çarşamba günü gidicem bakalım yumurta oluşumu olmuşmu..inşallah hepimiz bebeklerimizin hayırlı haberlerini alırız canımm

Şu 1 Eylül gelse de geri sayımlara başlasak Bu arada kızlar uzun zamandır deneyen var mı ? Benim bu ay ikinci denemem olacak. aslında geçen ay denedim diyemem ama yeltendim diyebilirim

Insallahhhhh @fundiiiii
Nedensen icimde sana karsi hamile kalacaguna dair bir his olusuyor her ismini gordugumde
Insallah da olursun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…