- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
- 333
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Kızlar,benim olmamış di mi daha?Akıntım var anlamadım.
Nasıl yaptın peki ? Sadece yumurtlama gününe yakın mı ilişkiye girdincanım sorun olmaz zaten sık sık ilişkiye girerseniz mutlaka ki denk gelir, ama ben bu ay ovulasyon testi aldım ve tam yumurtlama gününü tespit ettim süper oldu, bakalım sonucu heyecanla bekliyorum =)
Nasıl yaptın peki ? Sadece yumurtlama gününe yakın mı ilişkiye girdin
Hımm anladım hayırlısı olsun bakalım. Ben bu ay adet bitti ertesi gün başladım 2 günde bir ilişki şeklinde deniyorum bakalım. İnşallah tutarvalla şöyle oldu aslında, heni hep derler ya belli aralıklara ilişkiye girin sperm kalitesinden dolayı diye, biz de bu ay yumurtlama gününe kadar bişey yapmayalım dedik, zaten kafamız da karışıktı canımız da istemedi açıkçası, fakat tesadüfen yumurtlama gününden bir gün önce birlikte olduk, sonra testte iki çizgi çıktı, o gün de birlikte olduk (yani dün) bu gün testi tekrar yapacağım ,silik çıkması lazım, bu gün de birlikte olmayı düşünüyorum
Hımm anladım hayırlısı olsun bakalım. Ben bu ay adet bitti ertesi gün başladım 2 günde bir ilişki şeklinde deniyorum bakalım. İnşallah tutar
İnşallh hepımız ıcın hayırlı olur :)Mrb kizlar bizde calismalara basladik eylul ayini sabirsizlikla bekliyoruz
İns canimİnşallh hepımız ıcın hayırlı olur :)
İkimizinde bat 13 eylülHepımız ınsallah bu ay hayırlı haber alırız benımde bat 13 eylül bugün ıgne vuruldum bakalım hayırlısı rabbımden
Oh maşallah ınsallah cıfte bayram yaşarız tatlımİkimizinde bat 13 eylülbende klomene başladım çarşamba günü gidicem bakalım yumurta oluşumu olmuşmu..inşallah hepimiz bebeklerimizin hayırlı haberlerini alırız canımm
Ben gecen ay sadece klomen kullandım bu ay ıgnede yapıldı bakalım nasıp olacakmıŞu 1 Eylül gelse de geri sayımlara başlasakBu arada kızlar uzun zamandır deneyen var mı ? Benim bu ay ikinci denemem olacak. aslında geçen ay denedim diyemem ama yeltendim diyebilirim
hadi hayırlısı. inşallah olur. Beklemek çok zorrrBen gecen ay sadece klomen kullandım bu ay ıgnede yapıldı bakalım nasıp olacakmı
Aynen beklemek zor hayırlısı rabbımdenhadi hayırlısı. inşallah olur. Beklemek çok zorrr
merhaba canim benimde bat 5eylul bzimde ilk denememiz kismetseMerhaba kızlar, bizim ilk denememiz bu ay oldu yumurtlama dönemim yeni bitti. Bay 5 eylül:) dilerim herkes en kisa zamanda müjdeli haberi alır
merhaba canim benimde bat 5eylul bzimde ilk denememiz kismetse
Insallahhhhh @fundiiiiiMerhaba kizlaarrrr benim de yumurtlama testine göre 12 13 ağustosta pozitif gördüm. 11 Ağustos ve 13 ağustosu degerlendirdim.gun aşırı yaptık bakalım hep.. bu ay ikinci denememiz.genelde 35 günde bir adet oluyorum. Yani bat 27 Ağustos gibi görünüyor..RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?