Eylül ayı bizim ayımız olsun

Bu sabah regly oldum yeni bat 14 Eylül Eylül ayından umutluyum adetim bitince hsg çektşricem ve eşim için Çakşır suyu aldım keçiboynuzu özü ile kullanacak hayırlısı inşaAllah

Bu sabah regly oldum yeni bat 14 Eylül Eylül ayından umutluyum adetim bitince hsg çektşricem ve eşim için Çakşır suyu aldım keçiboynuzu özü ile kullanacak hayırlısı inşaAllah
Hayırlısı olsun cnm benim bat 13 eylül bu ay bizim ayımız olsun inşallah...hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza..bende klomen başladım 2. Günüm bugün..

canım benimde bat 15 eylul aynıyız seninle güzel haberlerimizi veririz inşallah

Benim bat 10 eylul sabirsizlikla bekliyorummm
benimde 10 eylül ama kaç gündür bir karın ağrısı akıntı ... böyle ara ağrılarım olurdu ama bu ay fazla.. oysa daha yumurtlamaya var gözüküyor. işte herkesin vucudu farklı olduğu gibi insanın kendi vucudu bile hep aynı davranmıyor. Anlamlandırmak güç

Sanki hafif sanci gibi ama boyle coook cok az karin agrisi bende de oluyor ama cok az dedigim gibi belli belirsiz bence yumurtalar olstugu icin inceden gosteriyor yumurta buyuyunce de daha fazla olucak agri yoksa gebelik falan icin erken :) takipleselim insallh bu ay kaliriz. Gun asiri devam ediyorum ben

eşim diyor ki bu ay kesin olacak :) ay kıyamam vallahi olmazsa onun hevesine üzüleceğim.. Bende gün aşırı devam

ben geçen ay o şekilde hespaladım ve kaçırmışım malesed ovulasyon günümü
bu ay ovulasyon testi aldım ve dün pozitifti, süper bişey tavsiye ederim, kaçırma riski olmuyor böylece

canım sorun olmaz zaten sık sık ilişkiye girerseniz mutlaka ki denk gelir, ama ben bu ay ovulasyon testi aldım ve tam yumurtlama gününü tespit ettim süper oldu, bakalım sonucu heyecanla bekliyorum =)

Kızlar ,ovulasyon takibi yapıyyrm.Foto yüklenmiyr .Dosya ac butonu aktif değil.Dün yaptıgımdan daha acık cıktı bugün.Adetimn 8.günü bugün.Gecti mi yoksa yumurtlama?

hayır canım daha başlamamış yumurtlama, zaten testi yapmaya erken başlamışsın merak etme hiçbir sorun yok, teste devam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…