- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Amin canım inşallah
Yani iki gün daha bekle test yap ama tabi bu günleri mutlaka değerlendirAnlamadım canım ne demek istedğini. Geçmiş midir şimdi? Şu an inanılmaz akıntım var ama içinde kırmızı kılcal damar gibi kan var. Yumurtlama gibi uzuyr ama bugünkü testim de negatif.
Ayyy çok heyecanlıııkızlarr bugünde bitti sayılır ağustosun çoğu gitti azı kaldı
Hayırlısı olsun cnm benim bat 13 eylül bu ay bizim ayımız olsun inşallah...hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza..bende klomen başladım 2. Günüm bugün..Bu sabah regly oldum yeni bat 14 Eylül Eylül ayından umutluyum adetim bitince hsg çektşricem ve eşim için Çakşır suyu aldım keçiboynuzu özü ile kullanacak hayırlısı inşaAllah
canım benimde bat 15 eylul aynıyız seninle güzel haberlerimizi veririz inşallahBu sabah regly oldum yeni bat 14 Eylül Eylül ayından umutluyum adetim bitince hsg çektşricem ve eşim için Çakşır suyu aldım keçiboynuzu özü ile kullanacak hayırlısı inşaAllah
inşallah olur canım hadi hayırlı olsunmerhaba kızlar :) bende dün aşılama yaptım. insallah tutarsa buraya yazarım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah...
benimde 10 eylül ama kaç gündür bir karın ağrısı akıntı ... böyle ara ağrılarım olurdu ama bu ay fazla.. oysa daha yumurtlamaya var gözüküyor. işte herkesin vucudu farklı olduğu gibi insanın kendi vucudu bile hep aynı davranmıyor. Anlamlandırmak güçBenim bat 10 eylul sabirsizlikla bekliyorummm
Sanki hafif sanci gibi ama boyle coook cok az karin agrisi bende de oluyor ama cok az dedigim gibi belli belirsiz bence yumurtalar olstugu icin inceden gosteriyor yumurta buyuyunce de daha fazla olucak agri yoksa gebelik falan icin erken :) takipleselim insallh bu ay kaliriz. Gun asiri devam ediyorum benbenimde 10 eylül ama kaç gündür bir karın ağrısı akıntı ... böyle ara ağrılarım olurdu ama bu ay fazla.. oysa daha yumurtlamaya var gözüküyor. işte herkesin vucudu farklı olduğu gibi insanın kendi vucudu bile hep aynı davranmıyor. Anlamlandırmak güç
Merhaba kizlaarrrr benim de yumurtlama testine göre 12 13 ağustosta pozitif gördüm. 11 Ağustos ve 13 ağustosu degerlendirdim.gun aşırı yaptık bakalım hep.. bu ay ikinci denememiz.genelde 35 günde bir adet oluyorum. Yani bat 27 Ağustos gibi görünüyor..RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNSAALLAH
Bende bugün hastalandım ve aranıza katıldım kızlar. Artık eylül ayında pozitif görmeyi umut edicem. Adetim bittikten sonraki gün başlayarak 2 günde bir ilişkiye giricem ama ilişkiye girmediğimiz gün yumurtlama günüm olursa nasıl olcak ? Sonuçta spermler 48 saat canlı kalabildiği için o çok sorun olmaz dimi ?
Kızlar ,ovulasyon takibi yapıyyrm.Foto yüklenmiyr .Dosya ac butonu aktif değil.Dün yaptıgımdan daha acık cıktı bugün.Adetimn 8.günü bugün.Gecti mi yoksa yumurtlama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?