- 1 Ekim 2024
- 154
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Ek olarak bişey demedi vermedi . Benim sorunum tam olarak bilmiyorum çünkü çikolata kisti ameliyatı oldum Aralık ayında sonra bir ay dinlendirdi Şubat'ta letu verdi ıilk kullandm adet oldum sonra Mart'ta ben istemedim biraz sıkıntılarım vardı o zamn dedi Yasmin vereyim tm dedim . Nisan'da tekrardan letu+klomen verdi gecikmeli adet oldum kist olmus yine Yasmin kullandim bir ay sonra Haziran'da klomen+letu +çatlatma iğnesi vurdum yine kist oldu . Yumurtalsrimda gayret iyiydi bir kere 30 mm olmuştu çok fazla büyümüştü21.3 mm di 3 tane eş zamanlı büyüyen yumurtam vardı. Benim sorunum yumurtam catlamiyormus sanırım.
Peki klomeni nasıl kullandınız benim doktorum yanında farklı ilaçlarda verdi. D vitamini B12 folik asit ve iki kutu antibiyotik hatta çok şaşırmıştım antibiyotige klomeni de günde bir tane 5 gün kullanmıştım
Catladigini görmüyordum onun için cagirmadi hiç . Adet olduğumda ve adetin 11 12 .gün gel diyodu boyutlarına bakiyodu sonrası zaten gün aşırı ilişki olsun diyoduHer seferinde kiste mi dönüştü yumurtanız ultrasonda hiç çatladığını göremiyor musunuz ben bu ilaçları kullanmadan önce de kiste dönen yumurtam var idi yani doğal döngünün içinde de bunun olma ihtimali var
Yani evet ama 1.5 seneyi geçtikten sonra oldu o da kimyasal umarım sağlıklı şekilde olurHimmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız kimyasal olduysa demekki gebe kalabiliyorsunuz
Regl yaklaştığını zaman gidip kiste mi dönmüş yoksa çatlamış mı kontrol ettirebilirsinizCatladigini görmüyordum onun için cagirmadi hiç . Adet olduğumda ve adetin 11 12 .gün gel diyodu boyutlarına bakiyodu sonrası zaten gün aşırı ilişki olsun diyodu
Ya hiç düşünmedim gitmeyi keşke gitseydim . Adet olursam gidecem . Doktorum çok ilgili ama ben değişmek istiyorum vicdanen değişemiyorum ameliyatımi yaptı çok yardmci oldu fakat tedavi yöntemi hep aynıRegl yaklaştığını zaman gidip kiste mi dönmüş yoksa çatlamış mı kontrol ettirebilirsiniz
Bu şekilde karşılaştırma yapabilirsiniz benim örneğin 4 Eylül de y çizgisi Fotoğraftan çok daha koyudu ama 5 Eylülde hafif silikleşti ve o sabah kasik ağrısı akıntı vs. vardı 6 Eylülde ise çatlamis olabilirSelam kızlar,
Sat 23 ağustos
28 ağustosta hsg filmi çektirdim.
Bu ay ki ovülasyon testim böyle çatlamış mı sizce? Pik olmuş mu
Bat 17 eylül
İçinize sinmeyen bişey var ise değiştirin ama bende 4 kez ilaçla denedim sonra ki adım aşılama zaten ama şans düşük bir sonra ki tüp bebek yani maddiyat ve psikoloji el veriyorsa yapılabilir ama zaten ilaçla yumurta takibi prosedür de 6 kez denenebiliyorYa hiç düşünmedim gitmeyi keşke gitseydim . Adet olursam gidecem . Doktorum çok ilgili ama ben değişmek istiyorum vicdanen değişemiyorum ameliyatımi yaptı çok yardmci oldu fakat tedavi yöntemi hep aynı
Bakalım ya inşallah gerek kalmaz bu ayİçinize sinmeyen bişey var ise değiştirin ama bende 4 kez ilaçla denedim sonra ki adım aşılama zaten ama şans düşük bir sonra ki tüp bebek yani maddiyat ve psikoloji el veriyorsa yapılabilir ama zaten ilaçla yumurta takibi prosedür de 6 kez denenebiliyor
Evet ama 23 ünde de yumurtlama gördüm. Bugün biraz daha lekelenme oldu kahverengi koyu kırmızı arası bir renk ama yine peçeteye silince gelmiyor.Geç yumurtaladin işe geç regl olursun
Cnm bozulmus baska testle tekrarla oyle at
Cnm hamile olsan cikardi 20 gun uzun bi sure yumurtan bu ay catlamamjs olabilir doktora gittin miArkadaşlar merhaba, 20 gündür adet gecikmem var en son geçtiğimiz çarşamba beta baktırdım ama negatif. 20 temmuz son regli tarihim ilk defa bu kadar gecikmem oldu 2 yıldır evliyiz hiç korunmadık ama hiç gebelik olmadı haziran ayında tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu. Şuanki gecikmemi gerçekten anlayamıyorumz böyle olup hamile olan var mı
13 ağustosta gitmiştim yumurtalarım vardı ama öyle olgun bi yumurtan yok dedi belkide geçmiştir ovülasyon günün dedi ama rahim kalınlığım 13 mm di yani çok entresan. Addetten sonra 20 gün ovülasyın yaptım hiç pik görmeyince bıraktım bu kadar geç olucağımı hiç tahmin etmedimCnm hamile olsan cikardi 20 gun uzun bi sure yumurtan bu ay catlamamjs olabilir doktora gittin mi
Saten cok erken de daha gene dayanamadim yaptimCnm bozulmus baska testle tekrarla oyle at
Bir ihtimal aslında yok ama oyalanma oluyor bizlere deSaten cok erken de daha gene dayanamadim yaptimbat 19 eylul bi ihtimal varsa dedim
Ayy vala hic sormaBir ihtimal aslında yok ama oyalanma oluyor bizlere deüç beş gün sonra müjdeler inşaAllah testler...
Krem gibi akıntı sende de varmı 17 eylül benim de batMerhaba benim bat 18 Eylülovulasyon testi kullanıyorum bakalım inşallah bebişler gelir ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?