Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Ek olarak bişey demedi vermedi . Benim sorunum tam olarak bilmiyorum çünkü çikolata kisti ameliyatı oldum Aralık ayında sonra bir ay dinlendirdi Şubat'ta letu verdi ıilk kullandm adet oldum sonra Mart'ta ben istemedim biraz sıkıntılarım vardı o zamn dedi Yasmin vereyim tm dedim . Nisan'da tekrardan letu+klomen verdi gecikmeli adet oldum kist olmus yine Yasmin kullandim bir ay sonra Haziran'da klomen+letu +çatlatma iğnesi vurdum yine kist oldu . Yumurtalsrimda gayret iyiydi bir kere 30 mm olmuştu çok fazla büyümüştü

Catladigini görmüyordum onun için cagirmadi hiç . Adet olduğumda ve adetin 11 12 .gün gel diyodu boyutlarına bakiyodu sonrası zaten gün aşırı ilişki olsun diyodu

Catladigini görmüyordum onun için cagirmadi hiç . Adet olduğumda ve adetin 11 12 .gün gel diyodu boyutlarına bakiyodu sonrası zaten gün aşırı ilişki olsun diyodu
Regl yaklaştığını zaman gidip kiste mi dönmüş yoksa çatlamış mı kontrol ettirebilirsiniz

Regl yaklaştığını zaman gidip kiste mi dönmüş yoksa çatlamış mı kontrol ettirebilirsiniz
Ya hiç düşünmedim gitmeyi keşke gitseydim . Adet olursam gidecem . Doktorum çok ilgili ama ben değişmek istiyorum vicdanen değişemiyorum ameliyatımi yaptı çok yardmci oldu fakat tedavi yöntemi hep aynı

Selam kızlar,
Sat 23 ağustos
28 ağustosta hsg filmi çektirdim.
Bu ay ki ovülasyon testim böyle çatlamış mı sizce? Pik olmuş mu
Bat 17 eylül

Eklentiler

• IMG_6880.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar,
Sat 23 ağustos
28 ağustosta hsg filmi çektirdim.
Bu ay ki ovülasyon testim böyle çatlamış mı sizce? Pik olmuş mu
Bat 17 eylül
Bu şekilde karşılaştırma yapabilirsiniz benim örneğin 4 Eylül de y çizgisi Fotoğraftan çok daha koyudu ama 5 Eylülde hafif silikleşti ve o sabah kasik ağrısı akıntı vs. vardı 6 Eylülde ise çatlamis olabilir

Eklentiler

• IMG_20250906_145516.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 56
Ya hiç düşünmedim gitmeyi keşke gitseydim . Adet olursam gidecem . Doktorum çok ilgili ama ben değişmek istiyorum vicdanen değişemiyorum ameliyatımi yaptı çok yardmci oldu fakat tedavi yöntemi hep aynı
İçinize sinmeyen bişey var ise değiştirin ama bende 4 kez ilaçla denedim sonra ki adım aşılama zaten ama şans düşük bir sonra ki tüp bebek yani maddiyat ve psikoloji el veriyorsa yapılabilir ama zaten ilaçla yumurta takibi prosedür de 6 kez denenebiliyor

Bakalım ya inşallah gerek kalmaz bu ay

Arkadaşlar merhaba, 20 gündür adet gecikmem var en son geçtiğimiz çarşamba beta baktırdım ama negatif. 20 temmuz son regli tarihim ilk defa bu kadar gecikmem oldu 2 yıldır evliyiz hiç korunmadık ama hiç gebelik olmadı haziran ayında tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu. Şuanki gecikmemi gerçekten anlayamıyorumz böyle olup hamile olan var mı

Cnm hamile olsan cikardi 20 gun uzun bi sure yumurtan bu ay catlamamjs olabilir doktora gittin mi

Cnm hamile olsan cikardi 20 gun uzun bi sure yumurtan bu ay catlamamjs olabilir doktora gittin mi
13 ağustosta gitmiştim yumurtalarım vardı ama öyle olgun bi yumurtan yok dedi belkide geçmiştir ovülasyon günün dedi ama rahim kalınlığım 13 mm di yani çok entresan. Addetten sonra 20 gün ovülasyın yaptım hiç pik görmeyince bıraktım bu kadar geç olucağımı hiç tahmin etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…