Hadi İnşallah bu kez çok farklı olurHiç bi belirtim yok canım daha önce 3 gebelik yaşadım ben bir kürtajım 2 düşüğüm var
Kızlar yorumlayacak olan yok muuuuKızlar bata 2 gün kaldı hiç bir şey görünmüyor diye bana gölgelenme var gibi geldi ama ben görmek istedigim için de olabilir dpo 12
Canım yumurtlama dün olmuş bu gün çatlama günü siliklesme olmus değerlendir bu günü de mutlakaArkadaşlar bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısınız lütfen yardımcı olur musunuz
Sende 28sinde. pik görmüşsünArkadaşlar bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısınız lütfen yardımcı olur musunuz
Yarın sabah idrarinle bida test yap canım.Kızlar bata 2 gün kaldı hiç bir şey görünmüyor diye bana gölgelenme var gibi geldi ama ben görmek istedigim için de olabilir dpo 12
Evet niye sen demi 28 sin'de pik gördünSende 28sinde. pik görmüşsün
Tamam canım aslında dün de değerlendirdim dün akşam bugün yine mi değerlendireyimCanım yumurtlama dün olmuş bu gün çatlama günü siliklesme olmus değerlendir bu günü de mutlaka
Evet bak 27sinde bende pik gördüm.Evet niye sen demi 28 sin'de pik gördün
Esinde veya sende bir sıkıntı yoksa üst üste degerlendirebilirsin genelde sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar canımTamam canım aslında dün de değerlendirdim dün akşam bugün yine mi değerlendireyim
Anladım canım çok teşekkür ederim bu akşam yine değerlendireceğim bakalım hayırlısıyla hayırlısıylaEsinde veya sende bir sıkıntı yoksa üst üste degerlendirebilirsin genelde sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar canım
Elimde test yok zaten 1 Ekim adet günüm bekliycem sanirim bu ay da olmadı adet olcak gibi hissediyorumYarın sabah idrarinle bida test yap canım.
Canım bende de 27-28'de pik göründü bugün yine denedim biraz silikleşmiş çatlamış adet tarihi ne zamanEvet bak 27sinde bende pik gördüm.
Benim adet tarihi 12 eylüldu son adet tarihim.Canım bende de 27-28'de pik göründü bugün yine denedim biraz silikleşmiş çatlamış adet tarihi ne zaman
Ben de sen aynı İnşallah canım benimki de 13 Eylül 13 Ekim'de de bat tarihim İnşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız senin yumurtaların çatlamış mı bir resim atsanaBenim adet tarihi 12 eylüldu son adet tarihim.
12 Ekim BAT.
İkimizde hayırlı haberler alalım inşallah
Canım bence 3 gün falan yine bekleMerhaba,
En son regl başlangıç tarihim 27 Ağustos’tu. 2 gün gecikti. Öğleden sonra saat 4-5 civarlarında idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik planlıyorum. Sizce pozitife döner mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?