8inde test yapmayı düşünüyorumCanım seninki de yumurtaların çatlamış benle sen inşallah güzel haberler alırız ne zaman test yapmayı düşünüyorsun bence biraz bekle yaptıktan sonra bana da haber ver çok merak ediyorum ben de senden sonra yapacağım
Canım yaptıktan sonra bana da haber ver8inde test yapmayı düşünüyorum
Çatlamanın 9. Günü oluyor erken tabiki gün gün takip edicem artık ama 9dan itibaren göstermeye başlıyor varsa, diğerlerinde öyle öğrenmiştimEe daha erken değil mi
Evet canım yaptım ama erken daha hala umut var inşallahTest mi yaptın
Olmuş canım değerlendir bugünden itibaren 3 gün üst üsteEki Görüntüle 3651224 Kızlar pik olmuş dimi
Canım galiba test tam sonuç vermeden fotoğraf çekmişsin emin olamadım o yüzdenOvu pik mi sizce kızlar
5. Dk daki haliydi, şimdi atacağım da beklemiş testCanım galiba test tam sonuç vermeden fotoğraf çekmişsin emin olamadım o yüzden
Hadi gazan mübarek olsunÇatlamanın 9. Günü oluyor erken tabiki gün gün takip edicem artık ama 9dan itibaren göstermeye başlıyor varsa, diğerlerinde öyle öğrenmiştim
He anladım canımEvet canım yaptım ama erken daha hala umut var inşallah
Gebelik testi mi5. Dk daki haliydi, şimdi atacağım da beklemiş test
Hayır ovu, keşke gebelik olsa böyle net pozitifGebelik testi mi
He Anladım canım İnşallah en kısa zamanda onu da görürsün yumurtan yani 24 48 saat arasında çatlar dairelerdir kesinlikleHayır ovu, keşke gebelik olsa böyle net pozitif
İnşallah canım, yarın da test yapacam atarım yine bi yorumlarsın, bu ay pozitifi görürüz inşallahHe Anladım canım İnşallah en kısa zamanda onu da görürsün yumurtan yani 24 48 saat arasında çatlar dairelerdir kesinlikle
İnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin bence de yarın yap bak yumurta çatlamış mı çatlamamış mı çatlamışsa eğer silikleşirİnşallah canım, yarın da test yapacam atarım yine bi yorumlarsın, bu ay pozitifi görürüz inşallah
15-16 ekim gibiİnşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin bence de yarın yap bak yumurta çatlamış mı çatlamamış mı çatlamışsa eğer silikleşir
Canım adet tarihi ne zaman
Benimde 13 Eylül15-16 ekim gibi
Güzel haberi ikimizde pylaşalım bu ay şans getirsin bizeBenimde 13 Eylül
İnşallah canım paylaşıcamGüzel haberi ikimizde pylaşalım bu ay şans getirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?