Ne kdar kacti:)kizlarr bugun kacti biraz yaa
Ne guzel frenlemişsin kendini Afferin kiz:))Benimde çok fena gözüm döndüböyle
Gittim bi kase yoğurda 2 kaşık yulaf 2 hurma doğradım yedim...
Kazasız belasız atlatsak bu günü de hayırlısıyla
3 tane tahinli kurabiye ve 1 yemek kasigi kadar tahin pekmez ve 2 dilim kadar beyaz ekmekNe kdar kacti:)
Teveccühünüz efenimNe guzel frenlemişsin kendini Afferin kiz:))
3 tane tahinli kurabiye ve 1 yemek kasigi kadar tahin pekmez ve 2 dilim kadar beyaz ekmek
Kizlar aksam fazla yemeyin erken saatse umarin kilo olmaz yarin dikkat edelim amaKızlar bende öğlen biraz kaçırdimilk günden eşim getirdi tatlı yi ya bende 1 aydır felan dogru düzgün tatlı yemiyordum çok az yedim akşam a da lahana çorbası icecegim sadece dengelemeye calisacagim
Teveccühünüz efenim
Yalnız doymadım biraz daha yaptım
Akşam yemeği yemiyorum amA
Aynnnneeen katiliyorumKizlar yemeyinnnnn lutfeeeeeeen
Kaçamak yapmayın
Kendinizi düşünmüyorsanız bizi düşünün
Kizlar üzgünüm sabahta bi uye soyledi ama dun gece buraya yazdim uye alimi kapandi diye:)
Kizlar aksam fazla yemeyin erken saatse umarin kilo olmaz yarin dikkat edelim ama
Aynnnneeen katiliyorum
Sen bize gaz verceksin biz kilo vercez
Kizlar üzgünüm sabahta bi uye soyledi ama dun gece buraya yazdim uye alimi kapandi diye:)
Sagol canim anlayisin icinde teşekkürler:)Peki, size bol kilo vermeler
Ya burada cok sicak hava kapali bide bogucu bi hava var ama olsun ya İnsallah kis cabuk gelmezkızlar bugun sabahtan berı okadar hareket ıcındeyım kı
3 kere dusa gırmek zorunda kaldım terlemekten
kostur kostur gectı bugunum
Ben gaz almaya gelmiştim amaKizlar aksam fazla yemeyin erken saatse umarin kilo olmaz yarin dikkat edelim ama
Aynnnneeen katiliyorum
Sen bize gaz verceksin biz kilo vercez
bende hemen kış gelsın ıstıyorumYa burada cok sicak hava kapali bide bogucu bi hava var ama olsun ya İnsallah kis cabuk gelmez
Kışı bende sevmiyorum ağrılarım doruk noktasına ulaşıyorYa burada cok sicak hava kapali bide bogucu bi hava var ama olsun ya İnsallah kis cabuk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?