Dimi amaaaDemek olcaksin 79. Bu bi isaret
Ne demek canim gorevimiz:))
teşekkür ederim inş verebilirsem veririm :) burda baya aktifim ama kusura bakmane guzel hemen etkısını gormen harıka hemde motıve edıcı :)
bayrama kadar sen bayaaaa kılo vermıs olacaksın :)
cok canımama baska birsey yemedim.kahvaltida yine mi cokkurtarmazmi
benim gaza gelmeye çok ihtiyacım var boy 1,70 kilo 71 - 72 arası gidip geliyorum sabah tartılmadım yarın sabah tartılıcam . 62 ilk hedefim hatta son hedefim bile olabilir :)
sabah kahvaltısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates - salatalık
bir dilim peynir
3 zeytin
nıye kusura bakım canım ne guzel ıste aktıf olman daha ıyıteşekkür ederim inş verebilirsem veririm :) burda baya aktifim ama kusura bakma
canim sana bişey söleyim m?cok canım
2 muz 1 dılım seftalı 1 dılım armut
hanı sadece 1 dılım seftalı 1 dılım armut desen 1 dılım de muz desen tamam derdım yanında kuruyemıs de yeseydın yarım avuc super derdım ya da 1 kase yogurt
ama sen bıldıgın baya seker yuklemesı yapmıssın vucuda ... kılo almazsan ıyı
kılo verme surecınde meyve patates pırınc gıbı seyler pek onerılmez cunku unsulını oynatır yerınden ve sırf seker dıye kanda dırek sekere donusuyor
hedefımız aynıymıs benım boy 172 boyuma gore 63 kılo alman gerekıyor dedı doktorum benım hedef 65. suan 68 kıloyum bırbırımıze cok yakınız ama tartıya cok takılma derım tartıda kı rakam dan cok goruntu onemlı
şöyle kı...
Eki Görüntüle 2175149
Ama o kisinin vucuduyla da alakali ben mesela ne kadar sisman olsam en az 7-8 kilo az gosteririm helede şık giyinmissemcanim sana bişey söleyim m?
sporla sıkışlaşirsan farki yaratir bak ben 88 kiloyum bana inanmiyo. 75 felan varsin diyoo.
benim dediğim hergün lesli mekik squat prank yapsam kilodan dasha zayif gösterirsin:) spor diyetten daha güzel farki yaratiyo.
tekrardan gecmıs olsun canım benımKiar ben biseyler yiyip disciye gitcem bakalim beler olcak:/
Sagol canimtekrardan gecmıs olsun canım benım
katılıyorum sana hani sende bahsetmişsinya hareketlerinin kıstlandığını hissetme biraz merdiven çıkınca nefes nefese kalmak çok kötü yapıyo insanı. ah şu sporu hayatıma adapte edebilsem.100 kusur kılo verıyorlar ne rakamlar 2 ınsan cıkar o kılodan
yeme bagımlılıgı ne kotu bırsey degıl mı bende oyle yıyordum valla canavar gıbı :)
bende aynı sekılde duzenlı spor yapsam cok fayda edecek ama tembelım :)katılıyorum sana hani sende bahsetmişsinya hareketlerinin kıstlandığını hissetme biraz merdiven çıkınca nefes nefese kalmak çok kötü yapıyo insanı. ah şu sporu hayatıma adapte edebilsem.
yaa 10 kilo nedir ki bak ben 10 kilo verdim vermem gereken 30 kilo daha var aıkma canini bir ay da hemen verirsin
Tamam canim:)
Bende diyorum neden iki kilo kaydettim isminin yanına
Yaa oyle mi :)
Sagol tatlim ya
Kac kilo gider bilmemde super sıkılasırsin:)
Sagol canim benim biraz acemi isi oldu
Canim üzgünüm dün yarismaci alimini kapattik:)
Burdan yazdim hatta.
Ama bi dahaki yarismada olursun sende
cok canım
2 muz 1 dılım seftalı 1 dılım armut
hanı sadece 1 dılım seftalı 1 dılım armut desen 1 dılım de muz desen tamam derdım yanında kuruyemıs de yeseydın yarım avuc super derdım ya da 1 kase yogurt
ama sen bıldıgın baya seker yuklemesı yapmıssın vucuda ... kılo almazsan ıyı
kılo verme surecınde meyve patates pırınc gıbı seyler pek onerılmez cunku unsulını oynatır yerınden ve sırf seker dıye kanda dırek sekere donusuyor
hedefımız aynıymıs benım boy 172 boyuma gore 63 kılo alman gerekıyor dedı doktorum benım hedef 65. suan 68 kıloyum bırbırımıze cok yakınız ama tartıya cok takılma derım tartıda kı rakam dan cok goruntu onemlı
şöyle kı...
Eki Görüntüle 2175149
Oooo 48ler gorulmus sahanesin canim:)Selam kızlar, tatildeyim diye abartmıyorum ama herbişeyden yiyorum:/
48 i de gördüm tartıda nihayet.
beybigirll hamilelik durumu vardı sende merak ettim Semiha,öğrnebildin mi?
Anlayisin icin sagol canım:)Zor giden son kilolarrr
peki o zaman bilmiyordum sorun değil
Kesinlikle katılıyorum şuan ki kilomu duyan yemin ettiriyo biir zamanlar sıkı spor yapardım ama şimdi 2 çocuk iş vakit kalmıyor . şu fazlalıkları da verdik mi kendimi daha hafif , sağlıklı ve mutlu hissedicem inşallah.
ya supersın sen ya !!!Selam kızlar, tatildeyim diye abartmıyorum ama herbişeyden yiyorum:/
48 i de gördüm tartıda nihayet.
beybigirll hamilelik durumu vardı sende merak ettim Semiha,öğrnebildin mi?
Yakinda cidden su profil fotondaki gibi olcaksin:))
Hepimiz aktif olalım canimteşekkür ederim inş verebilirsem veririm :) burda baya aktifim ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?