Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

ama baska birsey yemedim.kahvaltida yine mi cok kurtarmazmi
cok canım
2 muz 1 dılım seftalı 1 dılım armut

hanı sadece 1 dılım seftalı 1 dılım armut desen 1 dılım de muz desen tamam derdım yanında kuruyemıs de yeseydın yarım avuc super derdım ya da 1 kase yogurt

ama sen bıldıgın baya seker yuklemesı yapmıssın vucuda ... kılo almazsan ıyı
kılo verme surecınde meyve patates pırınc gıbı seyler pek onerılmez cunku unsulını oynatır yerınden ve sırf seker dıye kanda dırek sekere donusuyor

hedefımız aynıymıs benım boy 172 boyuma gore 63 kılo alman gerekıyor dedı doktorum benım hedef 65. suan 68 kıloyum bırbırımıze cok yakınız ama tartıya cok takılma derım tartıda kı rakam dan cok goruntu onemlı

şöyle kı...

canim sana bişey söleyim m?
sporla sıkışlaşirsan farki yaratir bak ben 88 kiloyum bana inanmiyo. 75 felan varsin diyoo.
benim dediğim hergün lesli mekik squat prank yapsam kilodan dasha zayif gösterirsin:) spor diyetten daha güzel farki yaratiyo.

Ama o kisinin vucuduyla da alakali ben mesela ne kadar sisman olsam en az 7-8 kilo az gosteririm helede şık giyinmissem
75 kiloydum bi zamanlar millet 75 oldugumh bilse sok olurdu sanirim o yuzden assla soylemem kilomu

100 kusur kılo verıyorlar ne rakamlar 2 ınsan cıkar o kılodan
yeme bagımlılıgı ne kotu bırsey degıl mı bende oyle yıyordum valla canavar gıbı :)
katılıyorum sana hani sende bahsetmişsinya hareketlerinin kıstlandığını hissetme biraz merdiven çıkınca nefes nefese kalmak çok kötü yapıyo insanı. ah şu sporu hayatıma adapte edebilsem.

katılıyorum sana hani sende bahsetmişsinya hareketlerinin kıstlandığını hissetme biraz merdiven çıkınca nefes nefese kalmak çok kötü yapıyo insanı. ah şu sporu hayatıma adapte edebilsem.
bende aynı sekılde duzenlı spor yapsam cok fayda edecek ama tembelım :)

yaa 10 kilo nedir ki bak ben 10 kilo verdim vermem gereken 30 kilo daha var aıkma canini bir ay da hemen verirsin

Zor giden son kilolarrr

peki o zaman bilmiyordum sorun değil

Kesinlikle katılıyorum şuan ki kilomu duyan yemin ettiriyo biir zamanlar sıkı spor yapardım ama şimdi 2 çocuk iş vakit kalmıyor . şu fazlalıkları da verdik mi kendimi daha hafif , sağlıklı ve mutlu hissedicem inşallah.

Selam kızlar, tatildeyim diye abartmıyorum ama herbişeyden yiyorum:/
48 i de gördüm tartıda nihayet.
beybigirll hamilelik durumu vardı sende merak ettim Semiha,öğrnebildin mi?
Oooo 48ler gorulmus sahanesin canim:)
Anlayisin icin sagol canım:)

Selam kızlar, tatildeyim diye abartmıyorum ama herbişeyden yiyorum:/
48 i de gördüm tartıda nihayet.
beybigirll hamilelik durumu vardı sende merak ettim Semiha,öğrnebildin mi?
ya supersın sen ya !!!
helal olsun tebrık ederım yenı guzel kılonu

Benimde çok fena gözüm döndü böyle
Gittim bi kase yoğurda 2 kaşık yulaf 2 hurma doğradım yedim...
Kazasız belasız atlatsak bu günü de hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…