- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
bende senin gibiyimm bende gecmis zamanda 30 kilo vermis ve hamilelik sireclerimde 40 kilo olarak geri almos bulunmaktayimmMasallah ya 48 kilo ne demek
Benim yarım demek
48 kilo olup burda olmak büyük başarı
Ben bundan kaybediyorum iste
Biraz verince şımarıyorum
Bu sefer öyle olmayacak ama ben kazanicam
Sebeb yok beni istemiyormuş sadeceBer ra sebebi ne bosanmanizin
aynen cok dikkat ediyorum ipin ucu bi kacarsa tutamam birde korktum senden :) :)Aynen bi tatlı olur herşey
Aman dikkat ensendeyim
Beni hatırla
allah allah isteyerek evlenmediniz mi birde ne kadar oldu evleneliSebeb yok beni istemiyormuş sadece
9 yıl istemiyor bilmiyorumallah allah isteyerek evlenmediniz mi birde ne kadar oldu evleneli
en seviyormusun esini senin dusuncelerin neler9 yıl istemiyor bilmiyorum
aynen cok dikkat ediyorum ipin ucu bi kacarsa tutamam birde korktum senden :) :)
Çocuğunuz var mi canim9 yıl istemiyor bilmiyorum
sal8yı heyecanla bekliyorumm bakalım naaıl olacak tartı sonuclariSen benden kork
Yoksa iyi olmayacak durumlar anlaşılan
Ekmek arası ballar kaymaklar gidecek gibi
tesekkurlerHayirli olsun.
Bol azimli günlerr
Mesele ipin ucunu kaçırmamak N nscckts nin deyimiyleMasallah ya 48 kilo ne demek
Benim yarım demek
48 kilo olup burda olmak büyük başarı
Ben bundan kaybediyorum iste
Biraz verince şımarıyorum
Bu sefer öyle olmayacak ama ben kazanicam
hem bukadar guzel kılo verıp hem korudugun ıcın tebrık edıyorum senıMesele ipin ucunu kaçırmamak N nscckts nin deyimiyle
Yaklaşık 30 kilo gitti benden de ama hayatımın en mutsuz senesiydi,o kilolu halim. Bugün mesela çok az yedim ama hep aklıma “yerken mutlu oluyorum tamam ama sonrasını düşün diyorum” ..gerçekten artık canım yemek de istemiyor,tatile binbir türlü yemek hayalleiyle gelmiştim ama kilolu halimi hatırlıyorum ve tadını dahi alamıyorum yemeklerin:/
Sen de sağlıkla istediğin kiloya kavuşursun inşallah. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz
Huuu iste bekledigim ruhhhhTamam böyle gittiğim surece
Kaçamak yapanınsacını basını
E nihayet:) az daha gelmesen kizcaktim haaKızlarrr ben geldim :)
Eylül e incecik girmek istiyorum
Aaa nasil ben bunu bilmem yaaaTonarinototoro bir film adı. Çok güzel bir anime filmi,yavrularınla izleyebilirsin prenses,tavsiye ederim
Seni cani gonulden tebrik ediyorum harikasınMesele ipin ucunu kaçırmamak N nscckts nin deyimiyle
Yaklaşık 30 kilo gitti benden de ama hayatımın en mutsuz senesiydi,o kilolu halim. Bugün mesela çok az yedim ama hep aklıma “yerken mutlu oluyorum tamam ama sonrasını düşün diyorum” ..gerçekten artık canım yemek de istemiyor,tatile binbir türlü yemek hayalleiyle gelmiştim ama kilolu halimi hatırlıyorum ve tadını dahi alamıyorum yemeklerin:/
Sen de sağlıkla istediğin kiloya kavuşursun inşallah. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?