- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
gunaydin kizlar bugun gune meyve ile basladimm 2 muz bir dilim seftali bir dilimm armut yedim muz cok mu ol du acabaa
100 kusur kılo verıyorlar ne rakamlar 2 ınsan cıkar o kılodanevet nisacım bende ondan çok etkileniyorum.
ne guzel hemen etkısını gormen harıka hemde motıve edıcı :)ben hergün 15 dk lesli yapıyorum oda işten cıkınca.. yürüyüş bide evde de tamamliyorum.
aslinda 48 dk lesli yapsam iyi olucak da sıkılıyorum başka sporu yapıyorum . bacak karin kol çalışmasi.. :)
2 haftada farketmeye başladi arkamdan bi döndüm belimin üst tarafi tombişti o bile azalmişti :) 5 kilo verince farkediyo:) göbek bile az gitmişti..
ama mekik başlamadim yapıcam. denemek lazim hergün bu şekilde yapsam nasıl olur 1 ay sürem var:)
ama baska birsey yemedim.kahvaltida yine mi cokhemde cok fazla
yaa 10 kilo nedir ki bak ben 10 kilo verdim vermem gereken 30 kilo daha var aıkma canini bir ay da hemen verirsinbenim gaza gelmeye çok ihtiyacım var boy 1,70 kilo 71 - 72 arası gidip geliyorum sabah tartılmadım yarın sabah tartılıcam . 62 ilk hedefim hatta son hedefim bile olabilir :)
sabah kahvaltısı
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates - salatalık
bir dilim peynir
3 zeytin
Tamam canim:)Eline sağlık canim tablodaki kilom yanlış olmuş ama benim 79.9 bayrama kadar ki hedefim
83.9 olarak günceller misin
Yaa oyle mi :)
Kac kilo gider bilmemde super sıkılasırsin:)kızlar spor konusunda hergün 15 dk 1 ml lesli 100 kez mekik 30 kez squat 30 saniye frank yapsam kaç kilo gider..
Sagol canim benim biraz acemi isi oldu
Canim üzgünüm dün yarismaci alimini kapattik:)Günaydınnn ben de katılabilir miyimmmm
Sebze ye bence cig olarak kahve ic kuruyemis ye mesela ac birakma kendini:)öğlen mercimek çorbasi. hepsi agir yemekti.. yemek istemiyorum açim halaaaa:)
işyerinde nerden bulim sebzeyi :)Sebze ye bence cig olarak kahve ic kuruyemis ye mesela ac birakma kendini:)
Hhhahhhhhişyerinde nerden bulim sebzeyi :)
kuruyemiş de yok. :)
kahve yeterli :) aç durmak iyidir ama :)
gerek yok:) su ve kahve yeterli :)Hhhahhhhh
İsyerine yaninda goturen arkadaslar var:) mola vs olunca ara ogun icin
Tamam canim:)
Bende diyorum neden iki kilo kaydettim isminin yanına
Yaa oyle mi :)
Sagol tatlim ya
Kac kilo gider bilmemde super sıkılasırsin:)
Sagol canim benim biraz acemi isi oldu
Canim üzgünüm dün yarismaci alimini kapattik:)
Burdan yazdim hatta.
Ama bi dahaki yarismada olursun sende
Kız sen 15 günde 5 kilo vermişsingerek yok:) su ve kahve yeterli :)
Canim diyette muzu çok kontrollü yeama baska birsey yemedim.kahvaltida yine mi cokkurtarmazmi
Demek olcaksin 79. Bu bi isaretOlduğum kiloyu değilde beğendiğini yazmışsın
Teşekkür ettim canim
Zahmet verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?