Mitsu bende baharları severim hep
İnsan doğduğu ayı severmiş ama sıcak hiç sevmiyorum
Sonbahar ilkbahar
Canimmm Esinden mi boşanıyorsunKızlar beni kendime getirin ne olur
Ben nasıl unutacagim ya içim yanıyor
Adam beni sildi yeni hayatına başladı
Saç boyamalar spora gitmeler tarz imaj değişimi ben se sadece üzülüyor içim e atiyorum kimseye anlatamiyorum
Bir kuaföre bile gidemedim
Is de bulamadım
Canimmm Esinden mi boşanıyorsun
Hayatta herşey bizim icin
İnsan her durumla Karşılaşabiliyor
Kendine bak sakın içine gomülme
Allah’a sığın bol bol dua et..
Dilerim ki en yakin zamanda gönlüne göre bir is bulursun
Teşekkürler kolay gelsinKizlar aksam fazla yemeyin erken saatse umarin kilo olmaz yarin dikkat edelim ama
Aynnnneeen katiliyorum
Sen bize gaz verceksin biz kilo vercez
Kizlar üzgünüm sabahta bi uye soyledi ama dun gece buraya yazdim uye alimi kapandi diye:)
Olsun gelmisken ne bos bos oturuyosun topikte ona buna azcikkkk gaz ver isteBen gaz almaya gelmiştim ama
Bu gidişle eli maşalının teki olucam
Ya ben eskiden tam kis insaniydim yazdan nefret ederdim ama simdi yaz oldumu kardesler geliyor eve sirf bu yuzden yaz bitmesin istiyorum:)bende hemen kış gelsın ıstıyorum
terlemekten hıc hoslanmıyorum
Kışı bende sevmiyorum ağrılarım doruk noktasına ulaşıyor
Baharlar degil de ilkbahara asigim ben ya:)) halbuki temmuz dogumluyum. Sonbahar da coook huzunlu gelir hep dünyanın ölum vakti cunku:/Mitsu bende baharları severim hep
İnsan doğduğu ayı severmiş ama sıcak hiç sevmiyorum
Sonbahar ilkbahar
Degissin imajini o simdi mutluluk pozlari versin senin kiymetini tamamen kaybettikten sonra anlar:/Kızlar beni kendime getirin ne olur
Ben nasıl unutacagim ya içim yanıyor
Adam beni sildi yeni hayatına başladı
Saç boyamalar spora gitmeler tarz imaj değişimi ben se sadece üzülüyor içim e atiyorum kimseye anlatamiyorum
Bir kuaföre bile gidemedim
Is de bulamadım
tam bosanmadiniz yani cok ozel olmayacaksa sebebi neOlsun gelmisken ne bos bos oturuyosun topikte ona buna azcikkkk gaz ver iste
Motive kaynagi ilan ettim seni
Ya ben eskiden tam kis insaniydim yazdan nefret ederdim ama simdi yaz oldumu kardesler geliyor eve sirf bu yuzden yaz bitmesin istiyorum:)
oyyy romatizmalar
Duyanda 70 yasinda sanacak beni
Baharlar degil de ilkbahara asigim ben ya:)) halbuki temmuz dogumluyum. Sonbahar da coook huzunlu gelir hep dünyanın ölum vakti cunku:/
Degissin imajini o simdi mutluluk pozlari versin senin kiymetini tamamen kaybettikten sonra anlar:/
Tamam böyle gittiğim sureceOlsun gelmisken ne bos bos oturuyosun topikte ona buna azcikkkk gaz ver iste
Motive kaynagi ilan ettim seni
Ya ben eskiden tam kis insaniydim yazdan nefret ederdim ama simdi yaz oldumu kardesler geliyor eve sirf bu yuzden yaz bitmesin istiyorum:)
oyyy romatizmalar
Duyanda 70 yasinda sanacak beni
Baharlar degil de ilkbahara asigim ben ya:)) halbuki temmuz dogumluyum. Sonbahar da coook huzunlu gelir hep dünyanın ölum vakti cunku:/
Degissin imajini o simdi mutluluk pozlari versin senin kiymetini tamamen kaybettikten sonra anlar:/
hosgelddimm tatlimm nasil gidiyorKızlarrr ben geldim :)
Eylül e incecik girmek istiyorum
Aminnn aminnnYakinda cidden su profil fotondaki gibi olcaksin:))
ahahah valla bugun biraz hakettim annemde kalicam tartida yok burda olsaydi.yarin bakardim.kilo oldumu diyeTamam böyle gittiğim surece
Kaçamak yapanınsacını basını
tonoritotoro nedemekAminnn aminnn
Tonarinototoro bir film adı. Çok güzel bir anime filmi,yavrularınla izleyebilirsin prenses,tavsiye ederimtonoritotoro nedemek
insallhh ilk firsattaTonarinototoro bir film adı. Çok güzel bir anime filmi,yavrularınla izleyebilirsin prenses,tavsiye ederim
Ayyy annelerde kalmak çok tehlikeliahahah valla bugun biraz hakettim annemde kalicam tartida yok burda olsaydi.yarin bakardim.kilo oldumu diye
aynen ya zaten ben buraya gelince direkk yemek yemek geliyor aklima ya inanirmisin burada tabiri caizse ekmek.penir bile hosuma gidiyorAyyy annelerde kalmak çok tehlikeli
Dikkat et prenses
Yoksa biliyosun
Masallah ya 48 kilo ne demekTonarinototoro bir film adı. Çok güzel bir anime filmi,yavrularınla izleyebilirsin prenses,tavsiye ederim
Aynen bi tatlı olur herşeyaynen ya zaten ben buraya gelince direkk yemek yemek geliyor aklima ya inanirmisin burada tabiri caizse ekmek.penir bile hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?