1 tane var canimÇocuğunuz var mi canim
aldatmis birde boyle birini kazanmaya calismaktansa birakinn kendine yakistigi gibi davransin yazik degilmi sizeBer ra senin diğer konulara baktim çok zor günler yaşamişsin halen de ölesin.
eski eşin tarafindan aldatılmışsın. bide elti eşinize kız bulmuş..
kilolu olduğu için mi aldatıldıniz?
canim bak işe gir. kpssye hazirlan. bu şekilde hayata tutunmaya çalış. kilocuklar ver. spor yap oğlunu al parka götür o oynarsa sen spor aletler yap oh mis gibi..
evet diğer konularda tümü okudum. nedeni bilmiyorum dedi burda dikkatim çekti .aldatmis birde boyle birini kazanmaya calismaktansa birakinn kendine yakistigi gibi davransin yazik degilmi size
Kilo sorunumuz hic olmadi aldatildigimi ayrilik doneminde ogrendim ama gercekligi kesin degil birinden duydumBer ra senin diğer konulara baktim çok zor günler yaşamişsin halen de ölesin.
eski eşin tarafindan aldatılmışsın. bide elti eşinize kız bulmuş..
kilolu olduğu için mi aldatıldıniz?
canim bak işe gir. kpssye hazirlan. bu şekilde hayata tutunmaya çalış. kilocuklar ver. spor yap oğlunu al parka götür o oynarsa sen spor aletler yap oh mis gibi..
Geri donmek istemiyorum zaten ama içim yanıyoraldatmis birde boyle birini kazanmaya calismaktansa birakinn kendine yakistigi gibi davransin yazik degilmi size
Evt öle okdum peki eltinizle nasıl iletişim kuruyodunuz??Kilo sorunumuz hic olmadi aldatildigimi ayrilik doneminde ogrendim ama gercekligi kesin degil birinden duydum
Eltimle hic samimiyetimiz yoktu yas farkımız oldugu içinEvt öle okdum peki eltinizle nasıl iletişim kuruyodunuz??
eltiniz tam iki yüzlüymüş.
uzuntunu acını tahmın edebılıyorumGeri donmek istemiyorum zaten ama içim yanıyor
Valla senin gün tersine dönmüşbu sabah tavuklu mantar sote yedım
sımdı kahve ıcıyorum
aksama semızotlu salata haslanmıs yumurta peynır zeytın yıcembugun tersıne döndu neden bılmıyorum canım boyle olsun ıstedı
Canimm Allah bağışlasın en büyük dayanağın evladın şimdi1 tane var canim
Afiyet olsun canimbu sabah tavuklu mantar sote yedım
sımdı kahve ıcıyorum
aksama semızotlu salata haslanmıs yumurta peynır zeytın yıcembugun tersıne döndu neden bılmıyorum canım boyle olsun ıstedı
Canimm Allah bağışlasın en büyük dayanağın evladın şimdi
Orkide karamelin dediklerine harfiyen katılıyorum..
Diyeti asla bırakma
Oğlunu al dışarı çık
Sporunu yap
Çok dua et
Bu surecte de güzel bi is bulursun ins
Akşam çok az yersinbugün diyeti bozdum galiba ayy sinilendim kendime..
niye tutamiyorum ki..
bugün işyerinde.
domates çorbası
kuru fasulye
pilav
hoşaf.
bide acibiber.
olmadi ya olmuyooooooo
akaşama karpuz yiyecem oda tatlı bir meyveAkşam çok az yersin
Telafi edebilme imkanın var hala
En azından tatlıya gomulmemissin
İyi bi karnını doyurmuşsun
tabi canimm.kolay birsey degil 9 yıl ne demek.acisiyla tatlisiyla ve bir tane cocuk allah korusun benim.de esim.ayrilmak istese cok uzulurum yipranirim.icim.acir bu kadar miydi ya derim ne hayallerle.evleniyoruz oysaki ne umutlarlaGeri donmek istemiyorum zaten ama içim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?