Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Merhaba bende eylüle kadar zayıflamak istiyorum nikahım var ve dış çekimde daha zarif görünmek istiyorum aranıza katılabilir miyim umarım başarılı olaiblirim :)

ben sabah tavuklu corba ıctım

sımdı kahve mı ıcıyorum 1 avuc karısık kuruyemıs ıle

bırazdan yuzmeye gıdecegım

aksam da mangal yapıcaz yerım bı 4 şiş yanında 1 tabak salata
tabıkı ekmeksız :)

Boy: 1.70
Kilo: 68.6

04.08.2018
Sabah kahvaltım:
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet salatalık
6 adet siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülebilir peynir

Ara öğün:
Şekersiz türk kahvesi
Eti puf

yaklaşık 2 haftadır bu şekilde bi listeyle gidiyorum asında kahvaltımı iyi yapıyorum kendimi hafif hissediyorum ama öğlen iş yerinde yemek yerken ksıtlayamıyorum kendimi bir de akşam biraz fazla kaçırabiliyorum. Ekmeği henüz tamamen kesemedim ama önceki zamanlara bakarak baya bi azalttım sadece sabah ve akşam 1er dilim olmak üzere tam buğday ekmeği yiyorum. Mümkün olduğunca her akşam 1 saat egzersiz yapmaya çalışıyorum.

aynen oyle kılo verınce sekerlı unlu yemeyınce unsulın dırencınden kurtuluyorsun bızzat yasadım gordum

gecmıs olsun benım kucuk hanımda mıdesını usutmustu ıshaldı ya yenı yenı gectı
eczaneden aldım prebıyotık suya karıstırdım yarım sırıngalık ıgnesını takmadan plastıgıyle ıcırdım
bazen ayranına kattım 5 gun kullandım ancak oyle gectı mubarek

evde serumlar yaptım seftalıler patates pırınc ekmek yedırdım turk kahvesı ve lımon tuzu falan ne denedıysem olmadı ınsallah senın cocugun cabuk atlatır yıpratıcı surec cunku

kuzular hasta olacagına bız olalım valla

Aynen canım çocuk hasta olunca moral ve bedenen yoruluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…