Yeni ameliyat olduğum için yapamiyorum da bazilarini yapabilirim aslında yarın baslayayim ufak ufakTebrikler canim azmine hayran oldum
Evde egzersiz yapabilirsin istersen
dogumun sezeryan miYeni ameliyat olduğum için yapamiyorum da bazilarini yapabilirim aslında yarın baslayayim ufak ufak
Ah ne doğumu canım hamile kalabilmek için kilo almamaya calisiyorum tüplerimden ameliyat oldum ben laparoskopi ameliyatidogumun sezeryan mi
Selam canim nasılsınselam kızlaarrr
Günaydın canım birşeyler atıştırsan kahvalti önemligünaydınn kızlar
çay içiyorum yoğunluktan kahhvaltı yapamıyorum
ıyıyım canım sen nasılsın :)Selam canim nasılsın
Kafası karışık:) ama iyiyim diyet iyi gidiyor canımıyıyım canım sen nasılsın :)
superKafası karışık:) ama iyiyim diyet iyi gidiyor canım
İnşallah canım inşallah elimden geleni yapiyorum kilo verdikce insülin direncide kırılır demişti drumsuperbu gıdısle ıncecık olacaksın zaten buna ınanıyorum
aynen oyle kılo verınce sekerlı unlu yemeyınce unsulın dırencınden kurtuluyorsun bızzat yasadım gordumİnşallah canım inşallah elimden geleni yapiyorum kilo verdikce insülin direncide kırılır demişti drum
Az da olsa vazgeçme dedi
Bakalım oğlum midesini üşütmüş
Bugün yürüyüş biraz zor gibi ama egzersiz yapacağım
Aynen canım çocuk hasta olunca moral ve bedenen yoruluyor insanaynen oyle kılo verınce sekerlı unlu yemeyınce unsulın dırencınden kurtuluyorsun bızzat yasadım gordum
gecmıs olsun benım kucuk hanımda mıdesını usutmustu ıshaldı ya yenı yenı gectı
eczaneden aldım prebıyotık suya karıstırdım yarım sırıngalık ıgnesını takmadan plastıgıyle ıcırdım
bazen ayranına kattım 5 gun kullandım ancak oyle gectı mubarek
evde serumlar yaptım seftalıler patates pırınc ekmek yedırdım turk kahvesı ve lımon tuzu falan ne denedıysem olmadı ınsallah senın cocugun cabuk atlatır yıpratıcı surec cunku
kuzular hasta olacagına bız olalım valla
Günaydın canım birşeyler atıştırsan kahvalti önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?