- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
super olmussGünaydın arkadaşlar
Bir hafta boyunca deliler gibi yememe rağmen sadece +300. Şikayetçi değilim şükür. Yedim doydum hepsine. Bu hafta düzgün besleniyorum inşallah. M Mitsuomi
Eki Görüntüle 2176918
Sorma, artıya bile sevinir olduk. Yeniden 70'i görücem sanıyordum.super olmuss
Süper Nisa. Bir hafta da bir kilo çok iyiEki Görüntüle 2176929
Ay sonu hedef kilom 64
Sonunda şeytanın bacağını kırdımSüper Nisa. Bir hafta da bir kilo çok iyi
Kesinliklee. Aslında gece geç yemesen çok daha da hızlı verirsin bence, ama gerek var mı bilmiyorum. Hafta da 1 kilo vermek çok ideal.Sonunda şeytanın bacağını kırdım
O hani kırılma noktası vardı ya onu kırdım bence şükür ya
:)
Ben akşam 5 de yemek yiyorum ondan sonra asla birşey yemiyorum 1 gibi falan uyuyorum genelde :)Kesinliklee. Aslında gece geç yemesen çok daha da hızlı verirsin bence, ama gerek var mı bilmiyorum. Hafta da 1 kilo vermek çok ideal.
aa gece geç uyuduğum bünyem halsiz düşmesin diye yiyorum dediğini hatırladım. Gece 2 de falan yatıyorsa 11-12 gibi bişeyler atıştırıyorsun sandım. Herken kendinden bilir işi işteBen akşam 5 de yemek yiyorum ondan sonra asla birşey yemiyorum 1 gibi falan uyuyorum genelde :)
:)) Yok canım onu ismi lazım olmayan bir kişi söylemişti ben değil :) karışıklık olmuşaa gece geç uyuduğum bünyem halsiz düşmesin diye yiyorum dediğini hatırladım. Gece 2 de falan yatıyorsa 11-12 gibi bişeyler atıştırıyorsun sandım. Herken kendinden bilir işi işte
Ooo süper ya senin sistem o zaman Nisa. Haftada 4 kilo düşünemiyorum, iki hafta da hedefime ulaşırdım, efsane olurdu.:)) Yok canım onu ismi lazım olmayan bir kişi söylemişti ben değil :) karışıklık olmuş
Ben diyetin ilk gününden beri sabah 9 akşam 5/6 gibi yiyorum
2 Ogün yediğim için dolu dolu yiyorum
İlk haftalar kilom çok olduğundan haftada 3 kilo verdim.20 kilo verince haftada 2 kilo olmaya başladı
30 kilo gidince 100 gram 200 gram bazen yarım kg olmaya başladı
Geçen hafta durdu biliyorsun eyvah dedim :) neyseki regl odemimden mis
Hiç unutmuyorum bı kere haftada 4 kilo gitmişti hergun 2 saat kosuyordum onda :) şimdi öyle hareketim yok
Spor yapmam lazım benim
aynen ya yurumem sart cok ıyı gelıyor vucudu cok guzel sekıllendırıp sıkılastırıyor yuruyus bunu bılıyorumOoo süper ya senin sistem o zaman Nisa. Haftada 4 kilo düşünemiyorum, iki hafta da hedefime ulaşırdım, efsane olurdu.
Dün bir belgesel seyrettim insanları bazı testlere tutup beden yaşını tespit ediyorlardı. Sağlıksız beslendikleri, hiç hareket etmedikleri için 45 iken beden yaşı 70, 90 vs olanlar vardi. İyi yaşlanmak için haftada min 150 dk egzersiz şartmış. Yüzmenin yanına yürüyüş de eklesen hakketen çok iyi olur senin için.
cok gecmıs olsun canım benım
sadece sıvı detoks yapabılene helal olsun hele de bu sıcakta ben duser bayılırdım kesınfazlalıklar gerçekten yaşam kalitesini düşürüyor, yaz olunca daha çok hissediyor insan bu sıcaklarda.
sadece sıvı detoks muhabbetleri var, hem vucudu dinlendiriyor hemde kilo verdirtiyor, deneyen ve tecrübelerini paylaşmak isteyen varmı ?
cektıgın resımın ekran goruntusunu alıp yukle canım burayaAhh ah ne hoş bi tartı gününe uyanacagimi sandim ama ilk haftam olmasına rağmen çok gitmedi maalesef ...
Burda internetim cekmiyor kizlar maalesef
Tartı resmimi yüklemeye çalıştım yarım saattir hata veriyor
Yazayım kilomu
Geçen hafta 83.9
Bu hafta. 82.5
Fark. 1.4
Bütün mesajları okudum beğen butonuna bile basılmıyor ya net çok az çektiğinden
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Vermeyenleri etmiyorum
Kaçamak yapmıyoruz kizlar
Şurda bayrama 13 gün kaldı
Hadi kizlar ha gayret
resım yuklenmıs bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?