Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Kesinliklee. Aslında gece geç yemesen çok daha da hızlı verirsin bence, ama gerek var mı bilmiyorum. Hafta da 1 kilo vermek çok ideal.
Ben akşam 5 de yemek yiyorum ondan sonra asla birşey yemiyorum 1 gibi falan uyuyorum genelde :)

aa gece geç uyuduğum bünyem halsiz düşmesin diye yiyorum dediğini hatırladım. Gece 2 de falan yatıyorsa 11-12 gibi bişeyler atıştırıyorsun sandım. Herken kendinden bilir işi işte
:)) Yok canım onu ismi lazım olmayan bir kişi söylemişti ben değil :) karışıklık olmuş
Ben diyetin ilk gününden beri sabah 9 akşam 5/6 gibi yiyorum
2 Ogün yediğim için dolu dolu yiyorum
İlk haftalar kilom çok olduğundan haftada 3 kilo verdim.20 kilo verince haftada 2 kilo olmaya başladı
30 kilo gidince 100 gram 200 gram bazen yarım kg olmaya başladı
Geçen hafta durdu biliyorsun eyvah dedim :) neyseki regl odemimden mis

Hiç unutmuyorum bı kere haftada 4 kilo gitmişti hergun 2 saat kosuyordum onda :) şimdi öyle hareketim yok

Spor yapmam lazım benim

Ooo süper ya senin sistem o zaman Nisa. Haftada 4 kilo düşünemiyorum, iki hafta da hedefime ulaşırdım, efsane olurdu.

Dün bir belgesel seyrettim insanları bazı testlere tutup beden yaşını tespit ediyorlardı. Sağlıksız beslendikleri, hiç hareket etmedikleri için 45 iken beden yaşı 70, 90 vs olanlar vardi. İyi yaşlanmak için haftada min 150 dk egzersiz şartmış. Yüzmenin yanına yürüyüş de eklesen hakketen çok iyi olur senin için.

Son düzenleme:
aynen ya yurumem sart cok ıyı gelıyor vucudu cok guzel sekıllendırıp sıkılastırıyor yuruyus bunu bılıyorum
ama okadar yoruluyorum kı cok tembellık yapıyorum bunu gercekden duzeltmem gerek artık :)

benım vucut yasım ılk dıyete gırdıgımde 55 cıkmıstı 99 kıloyken
sımdı vucut yasım 35 :) yasım 31 bu arada
benım gercekden kusurum spor yapmamak kendıme nıye boyle bır terbıyesızlık yapıyorum tamamen tembellıkten :)
ama artık ıstıyorum baslıcam hergun yurumeye yoksa sarkmalarım baslayacak cunku

Kızlar selam, benim yavrum hastalandı. Telefonu elime alamıyorum:/
Eylül için hedef kilom 48.0 diyorum. M Mitsuomi
cok gecmıs olsun canım benım
yıne her zaman kı gıbı supersın :)

fazlalıklar gerçekten yaşam kalitesini düşürüyor, yaz olunca daha çok hissediyor insan bu sıcaklarda.
sadece sıvı detoks muhabbetleri var, hem vucudu dinlendiriyor hemde kilo verdirtiyor, deneyen ve tecrübelerini paylaşmak isteyen varmı ?

sadece sıvı detoks yapabılene helal olsun hele de bu sıcakta ben duser bayılırdım kesın

ben bıldıgın doya doya yıyorum yedıgım odem yapmasın dıye lımonlu su ıcıyorum maydonoza lımon sıkıp ustune pul bıber serpıp yıyorum :)

bı ara lahana corbası ıcmıstım 3 gun boyunca onda 1 haftada 3 kılo vermıstım

Ahh ah ne hoş bi tartı gününe uyanacagimi sandim ama ilk haftam olmasına rağmen çok gitmedi maalesef ...
Burda internetim cekmiyor kizlar maalesef
Tartı resmimi yüklemeye çalıştım yarım saattir hata veriyor
Yazayım kilomu
Geçen hafta 83.9
Bu hafta. 82.5
Fark. 1.4
Bütün mesajları okudum beğen butonuna bile basılmıyor ya net çok az çektiğinden
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Vermeyenleri etmiyorum
Kaçamak yapmıyoruz kizlar
Şurda bayrama 13 gün kaldı
Hadi kizlar ha gayret

cektıgın resımın ekran goruntusunu alıp yukle canım buraya
boyutundan yuklenmıyordur buraya resım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…