cektıgın resımın ekran goruntusunu alıp yukle canım buraya
boyutundan yuklenmıyordur buraya resım
HainAhh ah ne hoş bi tartı gününe uyanacagimi sandim ama ilk haftam olmasına rağmen çok gitmedi maalesef ...
Burda internetim cekmiyor kizlar maalesef
Tartı resmimi yüklemeye çalıştım yarım saattir hata veriyor
Yazayım kilomu
Geçen hafta 83.9
Bu hafta. 82.5
Fark. 1.4
Bütün mesajları okudum beğen butonuna bile basılmıyor ya net çok az çektiğinden
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Vermeyenleri etmiyorum
Kaçamak yapmıyoruz kizlar
Şurda bayrama 13 gün kaldı
Hadi kizlar ha gayret
hem kılom coktu hemde hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ondan canımNisss sen harikasın ya bi haftada nasıl verilir 2-3 kilo
Matematik üstü bi insansın
Genetiğini çok sev
aa kaçamaklara rağmen sen de 1 kg vermişsin
ormanın ıcı mıYok kuzum küçülttüm zaten ama
Burası ormanın içini biraz zor cekiyor
ya annemlere gittimm o yuzde ama bu hafta toptlicam söz veriyorumaa kaçamaklara rağmen sen de 1 kg vermişsinGüzel canım ya
Esenmine nerdesin, saklanmaa, bir beni mi vermeyip aldım?
bizede nasip etsin allshhem kılom coktu hemde hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ondan canım
bırde hıc kacamak yapmadım saatı saatıne uydum hergun aynı saatde yedım vucudu ona programladım
bırde manyak bırsey daha yaptım
70-80 kılo veren ınsanların hayat hıkayelerını okurken kendı hayat hıkayem gıbı okudum
kendımı su psıkolojıye soktum
90 kıloydum mesela ama kendımı 70 kıloyum kılomu verdım koruma donemındeyım dıye kandırdım .
kılo benım ıcın ne kı . kolay aldıgım gıbı kolay verdım dıye kendımı kandırarak zayıf olduguma ınandırdım
metebolızmam cok hızlı . ben cok ıradelıyım benım ıcın cok basıt seyler bunlar dedım
buna ınanınca gercekden cok basıt oldu...
yoksa tam yeme bagımlısıyım hergun mısafırım var evde hergun kek borek pıser kapım sureklı calar komsular bırsey getırır burda her kose bası baklavacı dondurmacı kebapcıhayatda kılo veremezdım ben
amiiinnnnnn amiinn ınsallah canım benımbizede nasip etsin allsh
kendime guveniyorumm verecegimm birakmiyorum diyeti cunku birakiraamm bir daha asla.yapamayacagim verirsem.simdi veririm.sonrasi yok dün ksum bana geldi oyle eski fotograflarima baktikk yani zayifken olan fotograflarima ve beni tanimadi inanmiyor bu sen degilsin diyoramiiinnnnnn amiinn ınsallah canım benım
supersın :)))kendime guveniyorumm verecegimm birakmiyorum diyeti cunku birakiraamm bir daha asla.yapamayacagim verirsem.simdi veririm.sonrasi yok dün ksum bana geldi oyle eski fotograflarima baktikk yani zayifken olan fotograflarima ve beni tanimadi inanmiyor bu sen degilsin diyor
Sabah akşam piknikler organize eder, konu komşu yedi milleti doyururdunormanın ıcı mı
ayyyy miissss ne guzel
ben olsam orda kesın yuvarlana yuvarlana çoşardımdelı gıbı kosardım ıpını koparmıslar gıbı hoplardım
en sevdıgım sey agaclık yesıllık alan...
Haino kadar yememe rağmen sadece 300 gram almakla bence ben de tebriği hakkediyorum.
Şaka şaka, tabii ki amaç vermek, almak ya da sabit kalma çok ofsayt bir durum
Bu arada haftada 1,4 kg çok iyi. Ayda 6 kg olur bu şekilde. Süper bir rakam[/QU
Aynen ya verilecek ya verilecek başka çaremiz yokkk kuzuuuuukendime guveniyorumm verecegimm birakmiyorum diyeti cunku birakiraamm bir daha asla.yapamayacagim verirsem.simdi veririm.sonrasi yok dün ksum bana geldi oyle eski fotograflarima baktikk yani zayifken olan fotograflarima ve beni tanimadi inanmiyor bu sen degilsin diyor
Sorma, arada tek özlediğim şey ekmek..önce 1 tane ekmek yiyim dedim, sonra sucuklu yumurtaya ekmek farz...aman şirkette catering firması değişti, onun her yemeği enfes...yok arkadaşları ağırlayacağım onlara ısmarlarken ben yemezsem onlar da çekinir, kardeşimle çay içelim dışarda, çay boş gitmez derken dünyaları yedim bir haftadaAy bide yemiş yemis almış
Bide eski kaptaaaannnn
Niyse bu kaaa yeter üstüne gittiğim
Ben senin kilonda olsam aaahh ahhh yavrum
Kıymetini bil 300-500 alınıp gidiliyor
Son 5 kiloyu öyle sinsi aldım ki
Bak vermesi 1 ay sürüyor
Ama ilk haftam ya en az 2,5 gitmeliydi
Bu da sık diyet yapmamdan kaynaklı galiba
Olsun gitsin de ne yapayım
Her hafta böyle verebilsem keskeee nerdeee
bir haftada 900 gr almamışsındır ya...regl yüzünden olabilir, ama yine de yediklerimize özen gösterelim bundan sonraKızlar ne yazık ki 2 gününde ne yedigimi bilmiyorum 63.9 geldim tartı fotosu koyamadim ve regl im yaklaştı keşke su bayrama gitmeden olup bitseydi ama ne yazık ki pko yum böyle olana kadar şiş gezerim
Sabah akşam piknikler organize eder, konu komşu yedi milleti doyururdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?