Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Hain o kadar yememe rağmen sadece 300 gram almakla bence ben de tebriği hakkediyorum.

Şaka şaka, tabii ki amaç vermek, almak ya da sabit kalma çok ofsayt bir durum

Bu arada haftada 1,4 kg çok iyi. Ayda 6 kg olur bu şekilde. Süper bir rakam

Nisss sen harikasın ya bi haftada nasıl verilir 2-3 kilo
Matematik üstü bi insansın
Genetiğini çok sev
hem kılom coktu hemde hayatımda ılk kez dıyet yapıyorum ondan canım
bırde hıc kacamak yapmadım saatı saatıne uydum hergun aynı saatde yedım vucudu ona programladım

bırde manyak bırsey daha yaptım
70-80 kılo veren ınsanların hayat hıkayelerını okurken kendı hayat hıkayem gıbı okudum
kendımı su psıkolojıye soktum
90 kıloydum mesela ama kendımı 70 kıloyum kılomu verdım koruma donemındeyım dıye kandırdım .
kılo benım ıcın ne kı . kolay aldıgım gıbı kolay verdım dıye kendımı kandırarak zayıf olduguma ınandırdım
metebolızmam cok hızlı . ben cok ıradelıyım benım ıcın cok basıt seyler bunlar dedım
buna ınanınca gercekden cok basıt oldu...

yoksa tam yeme bagımlısıyım hergun mısafırım var evde hergun kek borek pıser kapım sureklı calar komsular bırsey getırır burda her kose bası baklavacı dondurmacı kebapcı hayatda kılo veremezdım ben

Yok kuzum küçülttüm zaten ama
Burası ormanın içini biraz zor cekiyor
ormanın ıcı mı
ayyyy miissss ne guzel
ben olsam orda kesın yuvarlana yuvarlana çoşardım delı gıbı kosardım ıpını koparmıslar gıbı hoplardım

en sevdıgım sey agaclık yesıllık alan...

bizede nasip etsin allsh

amiiinnnnnn amiinn ınsallah canım benım
kendime guveniyorumm verecegimm birakmiyorum diyeti cunku birakiraamm bir daha asla.yapamayacagim verirsem.simdi veririm.sonrasi yok dün ksum bana geldi oyle eski fotograflarima baktikk yani zayifken olan fotograflarima ve beni tanimadi inanmiyor bu sen degilsin diyor

supersın :)))
1 ay sonra kendın bıle kendını tanıyamayacaksın

Kızlar ne yazık ki 2 gününde ne yedigimi bilmiyorum 63.9 geldim tartı fotosu koyamadim ve regl im yaklaştı keşke su bayrama gitmeden olup bitseydi ama ne yazık ki pko yum böyle olana kadar şiş gezerim

Ay bide yemiş yemis almış
Bide eski kaptaaaannnn
Niyse bu kaaa yeter üstüne gittiğim
Ben senin kilonda olsam aaahh ahhh yavrum
Kıymetini bil 300-500 alınıp gidiliyor
Son 5 kiloyu öyle sinsi aldım ki
Bak vermesi 1 ay sürüyor

Ama ilk haftam ya en az 2,5 gitmeliydi
Bu da sık diyet yapmamdan kaynaklı galiba
Olsun gitsin de ne yapayım
Her hafta böyle verebilsem keskeee nerdeee

Aynen ya verilecek ya verilecek başka çaremiz yokkk kuzuuuuu

Sorma, arada tek özlediğim şey ekmek..önce 1 tane ekmek yiyim dedim, sonra sucuklu yumurtaya ekmek farz...aman şirkette catering firması değişti, onun her yemeği enfes...yok arkadaşları ağırlayacağım onlara ısmarlarken ben yemezsem onlar da çekinir, kardeşimle çay içelim dışarda, çay boş gitmez derken dünyaları yedim bir haftada

Ama yok tövbe ettim. Öncelikle tatlı yerken hiç zevk almıyorum, resmen sağlık ve para israfı... bir de 1-2 aya 60'ı görmem farz oldu. Bu kilolar üzerime yapıştı 4-5 senedir. Ya şimdi ya hiç.

Sen çok iyi gidiyorsun. Aynen böyle devam

Kızlar ne yazık ki 2 gününde ne yedigimi bilmiyorum 63.9 geldim tartı fotosu koyamadim ve regl im yaklaştı keşke su bayrama gitmeden olup bitseydi ama ne yazık ki pko yum böyle olana kadar şiş gezerim
bir haftada 900 gr almamışsındır ya...regl yüzünden olabilir, ama yine de yediklerimize özen gösterelim bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…