Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Sağol Nisacım
Sen sporu günlük rutininde ilk sıraya koy bence evi silmeden onu da yapsan süper olur. O zaman seni kimse tutamaz

bir haftada 900 gr almamışsındır ya...regl yüzünden olabilir, ama yine de yediklerimize özen gösterelim bundan sonra
Normalde 63.3 düm 63 yazılmış ama yine de 600 gr almışım normalde özen gösteririm ama dışarı çok çıktık bu hafta sinavdi felan derken dışarıda yediklrim çok ağir olmasa da bana hic iyi gelmiyor bı hafta sonra bayram için tatile çıkacağız regl olup ve dikkat Edip 62 yi görüp gitmem lazim

Fitsy! Hoşgeldin İzmir de misin? Nesi var yavrunun? Acil şifalar olsun inşallah
Sağol samsonnum hoşbulduk. Yavrum hem grip hem de yan kesici dişleri çıkartıyor 3 tane
Feleğim şaştı kaç gündür. Heryeri,herkesi yabancılıyor,kucağımdan inmek istemiyor,hastalık ve dişle beter oldu boncuğum:/
Şimdi Manisa’dayım ben. Eşimin memleketi
Ankara’ya geçicem iki gün sonra
Sen napıyosun? Kiloları sıfırlayalım da sonraki başlık “kilo almıycam” falan olsun artık

Samsonn yaaaa dünyayı yemişsin hakkaten naptın yapma artık kiloları ver arada yine cozutursun böyle bişey olmaz. Şöyle düşün:kilolarından kurtulduğunda böylesi şeyleri gönül rahatlığıyla arada bir yapabilirsin ama bu kiloların üstüne böyle yaptığın için vicdan yaptırt kendine bak ben o motivasyonla geldim bu kiloya. Bişey yiyordum,içime oturuyordu:/ dedim kiloları veriyim de yediğimi rahat rahat geçiriyim boğazımdan
Kendine böyle ya da benzeri bir motivasyon kaynağı bul. N nscckts de açıklamış bak kendininkini

Kizlar cok kötüyüm
Uzun zamandır böyle olmamıştım aglamami durduramiyorum
Tüm vücudum agriyor
Bugün giremeyebilirim foruma
İçim yanıyor onu çok ama çok özledim beni sevmiyor olmamasına rağmen

Sağol Nisacım
Sen sporu günlük rutininde ilk sıraya koy bence evi silmeden onu da yapsan süper olur. O zaman seni kimse tutamaz
uyanır uyanmaz dımı
haklısın valla uyanır uyanmaz yuzumu yıkayıp 1 bardak lımonlu su ıcıp yuruyus veya egzersız yapıp eve gelıp hemen yerlerı sılıp dusa gırsem muthıs otesı olacak

artık harekete gecmenın vaktı geldı de gecıyor :)

Kizlar cok kötüyüm
Tüm vücudum agriyor
Çok normal böyle olman avvenente umarım bugünleri atlatıp çok daha güzel bir hayata kavuşursun.

Kesinlikle Nisa, harekete geçmelisin. Neyi bekliyorsun

Oyy yavrucak, kıyamam. Bu dişleri kolaylaştıran bişey yok mu ki? Haklı çekinmekte, 3 kişilik bir yaşamdan kalabalığa girdi bebiş. Tekrar acil şifalar olsun minnoşa.

Evet ya, bir daha ki topiğimiz nasıl fitleştim olsun. Spor takibi yapalım. Kim bugün ne yaptıı falan.

Sorma canım yaa, zıbıtınca tam zıbıtıyorum, sınır yok bende. Çok sağol desteğin için ..aynen, tekrar 70 leri görürsem çok pis motivasyonum düşer zaten. Senin kilon çok iyi, yavuracak iyileşsin bir, akşam odana çekilince sıkılaşma hareketleri yaparsın.

Kizlar cok kötüyüm
Tüm vücudum agriyor
ya yapma Berra ya...insanın algısı seçici, geçmişe bakınca sadece iyi şeyleri hatırlamaya meyilli oluyoruz. Psikolojimiz için bir nevi savunma mekanızması bu. Bu adamın sana yaptığı haksızlıkları düşün, nasıl güvenilmez biri olduğunu, ne saçma bir sebeple o evi terk etmek zorunda olduğunu hatırla.

Böyle beş para etmez biri için 20-30 yılını heba etmiş de olabilirdin.

kesınlıkle katılıyorum

Hadi ya, benim de var ama hiç takmıyorum. Nasıl bir faydası var ki Nisa?
fosilleşmiş reçine kehrıbarın her bır taşı aslında çam agaclarının sızmıs recinesının katılasmıs halı teeee yıllar oncesıne aıt vucut ısısı amberın ıcındekı faydalı yagı acıga cıkarır bu yaglar ten ter vucut koluyla kana karısır ıcındekı dogal süksinat asit dogal agrı kesıcı ve antıbıyotık etkısı yapar

enfeksıyon azaltır kulak burun bogaz agrısını ust solunum yolu rahatsızlıklarını rahatlatır olusumunu gecıktırır olanı azaltır
alerjık bunyelerı guclendırıcı etkısı vardır
agrı kesıcı ates dusurucu etkısı vardır
guatr troıd gıbı sorunlarda faydalıdır
mıgren bas agrısı bel agrısı gıbı agrıları azaltır
depresyonu onler
sındırım sıstemını duzenler
cakraları olumsuz enerjıden uzak tutar

ama burda en onemlısı gercek kehrıbarı bulmaktır sahtesıyle pek ayırt edılemez
bu sebeple sertıfkalı yerlerden almak gerekır her bırı tek tek sertıfkalanmıs olup sertıfkasını sana gonderen yerden almadıgın surece ınanma kehrıbar dıye verdıklerıne

ben tum bunları nerden bılıyorum soyleyeyım tam bır taş uzmanıyımdır
benım dayım jeolojı yuksek muhendısı bayındırlıkta mudur yardıcısı olarak basladı sımdı ankara mta da kıdemını soylemeyeyım kım oldugu cıkar

yanı maden teknık aramada kıdemlı
kıtapları var dayımın
maden cıkarırlar degerlı tasları bulurlar her buldugu yerden belırlı bır oran numune alma hakkı var yasal olarak
yakutdan tut zumrut ametıst ay tası gıbı bırcok tas
bunları kendısı numune alıyor ama ben el koyuyorum
o tasları ısleyıp kendıme takı yapıyorum kullanıyorum
cok fazla ıc ıceyım taslarla ıs oyle boyuta geldı kı dayım taaa ankaradan bana taş getırıyor senede 3 kez mutlaka toplu bır sekılde
bende her ankaraya gıttıgımde evınden alıyorum taslar hakkında ne bılıyorsa bana da ogretıyor nasıl cıkardıgı nasıl buldugu enerjısı ne ıse yaradı kac senelık oldugu
mesela pırlanta pırlanta dıye öluyor mıllet halbukı bıldıgın kömür . bır mılletın kım oldugunu soylemeyeyım deger kazansın dıye ortaya sürdügü bır durum pırlanta alacagınıza gıdın yakut alın kızlar :)

canım süpersin yaa. Bilmediğin yok, ayaklı ansiklopedi gibisin ya
Attığın linklere baktım, seninkiler gibi büyük değil benim kehribar takılar. Bir gümüş kolye ucum var bir de yüzük. Evde bulursam resim atarım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…