Sağol Nisacımaynen ya yurumem sart cok ıyı gelıyor vucudu cok guzel sekıllendırıp sıkılastırıyor yuruyus bunu bılıyorum
ama okadar yoruluyorum kı cok tembellık yapıyorum bunu gercekden duzeltmem gerek artık :)
benım vucut yasım ılk dıyete gırdıgımde 55 cıkmıstı 99 kıloyken
sımdı vucut yasım 35 :) yasım 31 bu arada
benım gercekden kusurum spor yapmamak kendıme nıye boyle bır terbıyesızlık yapıyorum tamamen tembellıkten :)
ama artık ıstıyorum baslıcam hergun yurumeye yoksa sarkmalarım baslayacak cunku
cok gecmıs olsun canım benım
yıne her zaman kı gıbı supersın :)
Normalde 63.3 düm 63 yazılmış ama yine de 600 gr almışım normalde özen gösteririm ama dışarı çok çıktık bu hafta sinavdi felan derken dışarıda yediklrim çok ağir olmasa da bana hic iyi gelmiyor bı hafta sonra bayram için tatile çıkacağız regl olup ve dikkat Edip 62 yi görüp gitmem lazimbir haftada 900 gr almamışsındır ya...regl yüzünden olabilir, ama yine de yediklerimize özen gösterelim bundan sonra
Sağol samsonnumFitsy! Hoşgeldinİzmir de misin? Nesi var yavrunun? Acil şifalar olsun inşallah
Sağol avvenentenobahari .Geçmiş olsun canım
Samsonn yaaaa dünyayı yemişsin hakkaten naptınSorma, arada tek özlediğim şey ekmek..önce 1 tane ekmek yiyim dedim, sonra sucuklu yumurtaya ekmek farz...aman şirkette catering firması değişti, onun her yemeği enfes...yok arkadaşları ağırlayacağım onlara ısmarlarken ben yemezsem onlar da çekinir, kardeşimle çay içelim dışarda, çay boş gitmez derken dünyaları yedim bir haftada
Ama yok tövbe ettim. Öncelikle tatlı yerken hiç zevk almıyorum, resmen sağlık ve para israfı... bir de 1-2 aya 60'ı görmem farz oldu. Bu kilolar üzerime yapıştı 4-5 senedir. Ya şimdi ya hiç.
Sen çok iyi gidiyorsun.Aynen böyle devam
Sağol Nisacım
Sen sporu günlük rutininde ilk sıraya koy benceevi silmeden onu da yapsan süper olur. O zaman seni kimse tutamaz
Çok normal böyle olman avvenenteKizlar cok kötüyüm
Uzun zamandır böyle olmamıştım aglamami durduramiyorum
Tüm vücudum agriyor
Bugün giremeyebilirim foruma
İçim yanıyor onu çok ama çok özledim beni sevmiyor olmamasına rağmen
Kesinlikle Nisa, harekete geçmelisin. Neyi bekliyorsunuyanır uyanmaz dımı
haklısın valla uyanır uyanmaz yuzumu yıkayıp 1 bardak lımonlu su ıcıp yuruyus veya egzersız yapıp eve gelıp hemen yerlerı sılıp dusa gırsem muthıs otesı olacak
artık harekete gecmenın vaktı geldı de gecıyor :)
Sağol samsonnumhoşbulduk. Yavrum hem grip hem de yan kesici dişleri çıkartıyor 3 tane
Feleğim şaştı kaç gündür. Heryeri,herkesi yabancılıyor,kucağımdan inmek istemiyor,hastalık ve dişle beter oldu boncuğum:/
Şimdi Manisa’dayım ben. Eşimin memleketi
Ankara’ya geçicem iki gün sonra
Sen napıyosun? Kiloları sıfırlayalım da sonraki başlık “kilo almıycam” falan olsun artık
Samsonn yaaaa dünyayı yemişsin hakkaten naptınyapma artık kiloları ver arada yine cozutursun böyle bişey olmaz. Şöyle düşün:kilolarından kurtulduğunda böylesi şeyleri gönül rahatlığıyla arada bir yapabilirsin ama bu kiloların üstüne böyle yaptığın için vicdan yaptırt kendine bak ben o motivasyonla geldim bu kiloya. Bişey yiyordum,içime oturuyordu:/ dedim kiloları veriyim de yediğimi rahat rahat geçiriyim boğazımdan
Kendine böyle ya da benzeri bir motivasyon kaynağı bul. N nscckts de açıklamış bak kendininkini
ya yapma Berra ya...insanın algısı seçici, geçmişe bakınca sadece iyi şeyleri hatırlamaya meyilli oluyoruz. Psikolojimiz için bir nevi savunma mekanızması bu. Bu adamın sana yaptığı haksızlıkları düşün, nasıl güvenilmez biri olduğunu, ne saçma bir sebeple o evi terk etmek zorunda olduğunu hatırla.Kizlar cok kötüyüm
Tüm vücudum agriyor
kesınlıkle katılıyorumya yapma Berra ya...insanın algısı seçici, geçmişe bakınca sadece iyi şeyleri hatırlamaya meyilli oluyoruz. Psikolojimiz için bir nevi savunma mekanızması bu. Bu adamın sana yaptığı haksızlıkları düşün, nasıl güvenilmez biri olduğunu, ne saçma bir sebeple o evi terk etmek zorunda olduğunu hatırla.
Böyle beş para etmez biri için 20-30 yılını heba etmiş de olabilirdin.
Hadi ya, benim de var ama hiç takmıyorum. Nasıl bir faydası var ki Nisa?nobahari canım kuzunun dişi için kehrıbar kolyeyı denedın mı ?
ben 6 aylıktan berı kızıma kehrıbar kolye bıleklık kullanıyorum ınanılmaz faydasını gordum gıttım kendıme de aldım
kendım de cok faydasını gordum gıttım esıme de bıleklık aldım
https://www.totsandmore.com.tr/Kehr...3hDhC9EAEOTKgUliD8cRvDjTd-CL3VdBoCTrYQAvD_BwE
burdan
fosilleşmiş reçine kehrıbarın her bır taşı aslında çam agaclarının sızmıs recinesının katılasmıs halı teeee yıllar oncesıne aıt vucut ısısı amberın ıcındekı faydalı yagı acıga cıkarır bu yaglar ten ter vucut koluyla kana karısır ıcındekı dogal süksinat asit dogal agrı kesıcı ve antıbıyotık etkısı yaparHadi ya, benim de var ama hiç takmıyorum. Nasıl bir faydası var ki Nisa?
insallh ben hepinizden fazlayimm en cok.ilgiyi ben hakediyorummAynen ya verilecek ya verilecek başka çaremiz yokkk kuzuuuuu
yApma biyle yaavkiyamam sana uzulme nolurrKizlar cok kötüyüm
Tüm vücudum agriyor
canım süpersin yaa. Bilmediğin yok, ayaklı ansiklopedi gibisin yafosilleşmiş reçine kehrıbarın her bır taşı aslında çam agaclarının sızmıs recinesının katılasmıs halı teeee yıllar oncesıne aıt vucut ısısı amberın ıcındekı faydalı yagı acıga cıkarır bu yaglar ten ter vucut koluyla kana karısır ıcındekı dogal süksinat asit dogal agrı kesıcı ve antıbıyotık etkısı yapar
enfeksıyon azaltır kulak burun bogaz agrısını ust solunum yolu rahatsızlıklarını rahatlatır olusumunu gecıktırır olanı azaltır
alerjık bunyelerı guclendırıcı etkısı vardır
agrı kesıcı ates dusurucu etkısı vardır
guatr troıd gıbı sorunlarda faydalıdır
mıgren bas agrısı bel agrısı gıbı agrıları azaltır
depresyonu onler
sındırım sıstemını duzenler
cakraları olumsuz enerjıden uzak tutar
ama burda en onemlısı gercek kehrıbarı bulmaktır sahtesıyle pek ayırt edılemez
bu sebeple sertıfkalı yerlerden almak gerekır her bırı tek tek sertıfkalanmıs olup sertıfkasını sana gonderen yerden almadıgın surece ınanma kehrıbar dıye verdıklerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?