Off iste hep bi bahanemiz oluyorSorma, arada tek özlediğim şey ekmek..önce 1 tane ekmek yiyim dedim, sonra sucuklu yumurtaya ekmek farz...aman şirkette catering firması değişti, onun her yemeği enfes...yok arkadaşları ağırlayacağım onlara ısmarlarken ben yemezsem onlar da çekinir, kardeşimle çay içelim dışarda, çay boş gitmez derken dünyaları yedim bir haftada
Ama yok tövbe ettim. Öncelikle tatlı yerken hiç zevk almıyorum, resmen sağlık ve para israfı... bir de 1-2 aya 60'ı görmem farz oldu. Bu kilolar üzerime yapıştı 4-5 senedir. Ya şimdi ya hiç.
Sen çok iyi gidiyorsun.Aynen böyle devam
Avve yapma kuzum kendini dağıtma sakınKizlar cok kötüyüm
Uzun zamandır böyle olmamıştım aglamami durduramiyorum
Tüm vücudum agriyor
Bugün giremeyebilirim foruma
İçim yanıyor onu çok ama çok özledim beni sevmiyor olmamasına rağmen
kehrıbarın tenıne degen kısmı gumus ıse kehrıbar tenıne degmıyorsa bı faydası olmuyor sadece takı oluyor o canımcanım süpersin yaa. Bilmediğin yok, ayaklı ansiklopedi gibisin ya
Attığın linklere baktım, seninkiler gibi büyük değil benim kehribar takılar. Bir gümüş kolye ucum var bir de yüzük. Evde bulursam resim atarım inşallah :)
Ben de çok seviyorum doğal taşları Nisa yaa...Takı falan pek takmam, o taşlara dokunmak elimde tutmak beni mutlu ediyor resmen. Bursa'ya gidince alıyorum hep... güvenilir bi amca gibi :)ben tum bunları nerden bılıyorum soyleyeyım tam bır taş uzmanıyımdır
benım dayım jeolojı yuksek muhendısı bayındırlıkta mudur yardıcısı olarak basladı sımdı ankara mta da kıdemını soylemeyeyım kım oldugu cıkar
yanı maden teknık aramada kıdemlı
kıtapları var dayımın
maden cıkarırlar degerlı tasları bulurlar her buldugu yerden belırlı bır oran numune alma hakkı var yasal olarak
yakutdan tut zumrut ametıst ay tası gıbı bırcok tas
bunları kendısı numune alıyor ama ben el koyuyorum
o tasları ısleyıp kendıme takı yapıyorum kullanıyorum
cok fazla ıc ıceyım taslarla ıs oyle boyuta geldı kı dayım taaa ankaradan bana taş getırıyorsenede 3 kez mutlaka toplu bır sekılde
bende her ankaraya gıttıgımde evınden alıyorum taslar hakkında ne bılıyorsa bana da ogretıyor nasıl cıkardıgı nasıl buldugu enerjısı ne ıse yaradı kac senelık oldugu
mesela pırlanta pırlanta dıye öluyor mıllethalbukı bıldıgın kömür . bır mılletın kım oldugunu soylemeyeyım deger kazansın dıye ortaya sürdügü bır durum pırlanta alacagınıza gıdın yakut alın kızlar :)
a@tonaritotoro canım kuzunun dişi için kehrıbar kolyeyı denedın mı ?
ben 6 aylıktan berı kızıma kehrıbar kolye bıleklık kullanıyorum ınanılmaz faydasını gordum gıttım kendıme de aldım
kendım de cok faydasını gordum gıttım esıme de bıleklık aldım
https://www.totsandmore.com.tr/Kehr...3hDhC9EAEOTKgUliD8cRvDjTd-CL3VdBoCTrYQAvD_BwE
burdan
inci yakut zumrut kaplangozu amatıst akik yeşim taşı kuarz taşı sedef taşı aquamarine yasmin taşı firuze kalsedon sitrin mercan zebercet oniks ay tası bunlar hep sıfalı taslar :)Ben de çok seviyorum doğal taşları Nisa yaa...Takı falan pek takmam, o taşlara dokunmak elimde tutmak beni mutlu ediyor resmen. Bursa'ya gidince alıyorum hep... güvenilir bi amca gibi :)
Love forever, diamondöyle bir belgesel izlemiştim, Amerikan kültüründe nasıl pırlantayı aşkın sembolü yaptıklarını, kadınların beynine işlediklerini anlatıyordu. Becerdiler hakkaten, tek taşsız evleneni artık Türkiye de bile ayıplıyorlar
Sonra bir de "kanlı elmas" gibi filmleri seyredip arkasında yatan ızdırabı da hatırlamak lazım aslında.
Yakut da mı şifa vesilesi diyorsun?
Evet canım ya, sadece sağlıklı olandan yana tercih yapmaya özen göster inşallah.Off iste hep bi bahanemiz oluyor
Bende kesinlikle misafir filan istemiyorum mümkünsebeni mahvediyor nedense ayıp olmasinlar, tadina bakmacalar tadina bakmayla kalmamacalar
Kendimi Kamp’a aldim bakalim
Yalniz bayramdan Sonra esim uzunca bi izin Almis
Ins sekteye uğratmaz bu durum bu kararligimı
Sanirim sen güzel kilo verdin
Önemli olan artık toplanman
Ayrıca çok yemişsin ama şanslısınki çok almamışsın
bende bu yuzden.misafir almiyorum.misafirligide gitmiyorummOff iste hep bi bahanemiz oluyor
Bende kesinlikle misafir filan istemiyorum mümkünsebeni mahvediyor nedense ayıp olmasinlar, tadina bakmacalar tadina bakmayla kalmamacalar
Kendimi Kamp’a aldim bakalim
Yalniz bayramdan Sonra esim uzunca bi izin Almis
Ins sekteye uğratmaz bu durum bu kararligimı
Sanirim sen güzel kilo verdin
Önemli olan artık toplanman
Ayrıca çok yemişsin ama şanslısınki çok almamışsın
ay gidip evde taşlarımı sevicem bu akşaminci yakut zumrut kaplangozu amatıst akik yeşim taşı kuarz taşı sedef taşı aquamarine yasmin taşı firuze kalsedon sitrin mercan zebercet oniks ay tası bunlar hep sıfalı taslar :)
aslında cooook ucuz taslaray gidip evde taşlarımı sevicem bu akşam
Yakut çok pahalı sanırım, dur internetten bir bakayım.
ya bi mecburiyet olmadığı takdirde en azından bu ay böyle olsunbende bu yuzden.misafir almiyorum.misafirligide gitmiyorumm
Biz de toplanıp sana geleceğidüüükbende bu yuzden.misafir almiyorum.misafirligide gitmiyorumm
Ay bizim taşlar dünyayı dolaşıp dolara bulaşıp mı bize geri geliyor yoksaaaslında cooook ucuz taslar
mınıcık bır gumus veya altın uc takıyorlar takı olarak kullanabılelım dıye
30 tl lık tas oluyor sana 1000 tl
ve en komıgı bunların bu degerlı tasların asıl yerı turkıye
ama yurt dısından getırtıyorlar
ben uzun süre evime misafir almadim ..ay siz yakin olsa şekersiz kahve yapıp içsek bile bile evde birilkite spor yapsak.. neyse uzaktayiz...bende bu yuzden.misafir almiyorum.misafirligide gitmiyorumm
aynen oyle oluyorAy bizim taşlar dünyayı dolaşıp dolara bulaşıp mı bize geri geliyor yoksaa
Furacaaağım hepsiniii, ay yazık yaaa..kimlerin cebi doluyor..aynen oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?