Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Off iste hep bi bahanemiz oluyor
Bende kesinlikle misafir filan istemiyorum mümkünse beni mahvediyor nedense ayıp olmasinlar, tadina bakmacalar tadina bakmayla kalmamacalar
Kendimi Kamp’a aldim bakalim
Yalniz bayramdan Sonra esim uzunca bi izin Almis
Ins sekteye uğratmaz bu durum bu kararligimı
Sanirim sen güzel kilo verdin
Önemli olan artık toplanman
Ayrıca çok yemişsin ama şanslısınki çok almamışsın

Kizlar cok kötüyüm
Uzun zamandır böyle olmamıştım aglamami durduramiyorum
Tüm vücudum agriyor
Bugün giremeyebilirim foruma
İçim yanıyor onu çok ama çok özledim beni sevmiyor olmamasına rağmen
Avve yapma kuzum kendini dağıtma sakın

kehrıbarın tenıne degen kısmı gumus ıse kehrıbar tenıne degmıyorsa bı faydası olmuyor sadece takı oluyor o canım
dırek tenıne degmesı cok cok onemlı
bırde bazı taslar var buna kehrıbar da dahıl yanına baska tas da getıremezsın
mesela kehrıbarla amatıst tas yan yana bırbırıne dege dege bırlıkte kullanılmaz
aynı anda 2 cesıt tasdan baska tas takmamalısın
tasları o takıları saklarken bırbırıne temas ederek metal bı kutuda saklamamalısın
kehrıbar gıbı sana ozel tasları sadece sen kullanmalısın senden baska kımse dokunup takmamalı
bırde vucutdakı negatıflıgı ve hastalıkları ıclerıne topladıkları ıcın 2 haftada bır ya 1 gece topraga gömup bekleteceksın evdekı saksı topragına degıl baya topraga
yada soguk suda musluk altında 2 dk tutup yıkayacaksın

hasta oldukca grıp oldukca negatıf enerjın cogaldıkca tasların rengı koyulasır hatta tasın catladıgına patladıgına bıle sahıt olabılırsın

bu taşların da bı raconu var yanı

Ben de çok seviyorum doğal taşları Nisa yaa...Takı falan pek takmam, o taşlara dokunmak elimde tutmak beni mutlu ediyor resmen. Bursa'ya gidince alıyorum hep... güvenilir bi amca gibi :)

Love forever, diamond öyle bir belgesel izlemiştim, Amerikan kültüründe nasıl pırlantayı aşkın sembolü yaptıklarını, kadınların beynine işlediklerini anlatıyordu. Becerdiler hakkaten, tek taşsız evleneni artık Türkiye de bile ayıplıyorlar

Sonra bir de "kanlı elmas" gibi filmleri seyredip arkasında yatan ızdırabı da hatırlamak lazım aslında.

Yakut da mı şifa vesilesi diyorsun?

Ay az önce annem icin kehribar kolye bakıyordum
Guatr içinde çok şifalı
Buraya bakayım canim sagol
a

inci yakut zumrut kaplangozu amatıst akik yeşim taşı kuarz taşı sedef taşı aquamarine yasmin taşı firuze kalsedon sitrin mercan zebercet oniks ay tası bunlar hep sıfalı taslar :)

Evet canım ya, sadece sağlıklı olandan yana tercih yapmaya özen göster inşallah.

1 ay gibi neredeyse kaçamaksız yaşadım diyebilirim, sanırım öyle yapınca, insulin direnci kırılıyor ve o zaman aynı lise, ya da 20 nin başları gibi çok kolay kilo almıyorsun .

bende bu yuzden.misafir almiyorum.misafirligide gitmiyorumm

inci yakut zumrut kaplangozu amatıst akik yeşim taşı kuarz taşı sedef taşı aquamarine yasmin taşı firuze kalsedon sitrin mercan zebercet oniks ay tası bunlar hep sıfalı taslar :)
ay gidip evde taşlarımı sevicem bu akşam

Yakut çok pahalı sanırım, dur internetten bir bakayım.

ay gidip evde taşlarımı sevicem bu akşam

Yakut çok pahalı sanırım, dur internetten bir bakayım.
aslında cooook ucuz taslar
mınıcık bır gumus veya altın uc takıyorlar takı olarak kullanabılelım dıye
30 tl lık tas oluyor sana 1000 tl
ve en komıgı bunların bu degerlı tasların asıl yerı turkıye
ama yurt dısından getırtıyorlar

Ay bizim taşlar dünyayı dolaşıp dolara bulaşıp mı bize geri geliyor yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…