bırde ıscılık durumuda varFuracaaağım hepsiniii, ay yazık yaaa..kimlerin cebi doluyor..
ya evet, bunların ham halleri var bende. Sitrin de var, dediğin gibi çok pahalı değildi. Sitrin bilekliğim de vardı. Bulayım bunları hep, evin neresinde Allah bilir.bırde ıscılık durumuda var
mesela sitrin tasından bır kolye yapılıyor
o tası hındıstanlı cocuklar işlıyor sadece okadar kucuk
ozel tasarıma gırıyor bu sebeple
500 tl den baslıyor oyuzden en az
sıtrın tası turkıyeden cıkıyor bu arada
ama daha kıbar olsun azcık daha şık dursun dıye hındıstandan gelmesı ugruna 50 tl lık urunu 500 tl ye alıyorsun en az
Bunun için burada hepbirlikteyiz zaten Orkide :)benim yanimda diyet arkadaşlığı lazim ... çok pis gaza getirecek lazim
benım ametis turkuaz aquamarin taslarıymıs mavili morluya evet, bunların ham halleri var bende. Sitrin de var, dediğin gibi çok pahalı değildi. Sitrin bilekliğim de vardı. Bulayım bunları hep, evin neresinde Allah bilir.
Bir de burç taşı diye satıyorlar, burcuna göre...nasıl çözdülerse..benim ki floritmişsenin burç taşın ne?
oo 3 tane birden, cıvıl cıvılbenım ametis turkuaz aquamarin taslarıymıs mavili morlu
oo 3 tane birden, cıvıl cıvıl
Hepsi de sana çok yakışır :)
en sevdıgım renkde turkuaz rengı yesılı de mavısıde bırde mor renktır bayılırım o renklere
hepimiz diyetteyiz nasil olsaBiz de toplanıp sana geleceğidüüük
Hepsi de sana çok yakışır :)
makaron gayet guzel beslenıyor aslında ama sanırım tartılmayacak bır sure canımGaliba Mistu'nun listeye değişiklik yapması gerekecek. M Mitsuomi
E Ev Kushu ileshamanqueen bu ay katılmayacak gibi. Yeni arkadaşlar ne yapıyor bilmiyorum. Nisa N nscckts Makaron'da mı tartı görseli göndermeyecek?
beybigirll niye ortalarda yok ki? Bu ay için en istekli olan oydu sanki.
Hayır sen yaparsın da yersin de, on parmak da on marifet ama ben nolucamcanım bı bamya ıstedı bı bamya ıstedı anlatamam
etlı nohutlu salcalı ekşılı oy oy
aksama yapım da yiyeyim :)
sen de yap bu aksam menumuz bamya olsun :)Hayır sen yaparsın da yersin de, on parmak da on marifet ama ben nolucamcanım çektii yine Nisa ya
Hadi yaa, hem sarımsak hem limon hem de nohut var..bamya değil kebap mübarek, enfess. Bugün zor, ama bir gün mutlaka denemeliyim. Kız kardeşim bamyaya bayılır, 1 tabak da ona süpriz yaparım.sen de yap bu aksam menumuz bamya olsun :)
bak ben nasıl pısırıyorum o salcalı sosunu tencerede yapıyorum
bamya sünmesın dıye hıc sapını kesmıyorum tuyunu muyunu elımle koparıyorum
o domateslı etlı nohutlu salcalı yaptıgım sos varya onu borcama koyuyorum
ustune bamyayı koyuyorum atıyorum fırına
suyunu cekene kadar arada karıstırarak fırında pısırıyorum
en son da lımon suyu sıkıyorum
sarımsaklı lımonlu boyle
gercekden cok guzel oluyor
bugun 2 tabak yerım bence
Hadi yaa, hem sarımsak hem limon hem de nohut var..bamya değil kebap mübarek, enfess. Bugün zor, ama bir gün mutlaka denemeliyim. Kız kardeşim bamyaya bayılır, 1 tabak da ona süpriz yaparım.sarımsak, limonu pişerken mi katıyorsun?
Nisaaa sabunlar ne kadar oldu? tek boy mu? tatil dönüşü sipariş vericem
Ya canım çok sağol yaa. Hiç üşenmemiş uzun uzun yazmışsın. Gerçekten nefis duruyor tarif..ay muhtemelen ben tüm tencereyi bir kerede yerim.dırek tarıfı vereyım ekran goruntusu almayı unutma :)
2 domates rendesı
1 yemek kasıgı domates ve bıber salcası karısık
1 kuru sogan
4 dıs sarımsak
tuz pul bıber karabıber
1 yemek kasıgı zeytınyagı
bunları ıyıce harmanlayıp bır kere fokurdayınca altını kapattık
ayrı bır tencerede kuşbası etı soteledık mühürleyerek oda şoyle
kızgın ıyıce ısınmıs tavaya etı attın cıııızzz dıye sesı duydun et muhurlendı ters duz ettın rengı degıstı altını kısıp kapagını kapattın 5 dk sonra suyu cıktı onceden haslanmıs nohutu kattın ıcıne 1 su bardagı kadar kendı suyunu cekmeye yakın altını kapattın
aldın dıkdortgen borcamı ayıklanmıs bamya nohutlu etı koydun
ustune domates sosu koydun 190 derece fanlı fırına orta kata koydun
20 dk pısecek arada bır karıstıracaksın piştıkden sonra borcama yarım hatta 1 lımon sıkıp karıstırıp servıs yapıyoruz
dırek pıserken ıcıne 1-2 tane lımon tuzu da atabılırsın sonradan lımon sıkmak yerıne oncesınde oda olur yanı
cok fazla suyunu cektırmeden corba gıbı de sulu bırakmadan arada bır kıvam oluyor gercekden cok lezzetlı oluyor
ben onceden tencerede yapardım kaynata kaynata fokur fokurama fırında pısınce tadı cook lezzetlı oluyor mayhos bır tat oluyor salcanın etın tatlılıgı arada gelıyor dene bak :)
sabunu sana uyguna verırım canım tanesı 8 tl olur zeytınyaglının
defne yaglı ıstersen 10 tl olur eskı fıyatdan verırım sana
(sabunların gramajını arttırdık bu arada )
Berracım , bizden özür dileyecek bir durum yok. Kendi canına eziyet etme, ciğeri 5 para etmez bir adamcık için.Özürdilerim arkadaslar hepiniz haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?