Çok güzel ikise de Nisa. Maviyi daha çok sevdim.Eki Görüntüle 2177106
Eki Görüntüle 2177107
demın bu ıkı elbıseyı aldım kızlar bu cuma mersine denize gıdıyorum 2 gece kalıcaz sadece 2 gece 3 gun
Çok güzel ikise de Nisa. Maviyi daha çok sevdim.
İyi eğlenceler şimdiden , bol deniz keyfi olsun
cok guzelEki Görüntüle 2177106
Eki Görüntüle 2177107
demın bu ıkı elbıseyı aldım kızlar bu cuma mersine denize gıdıyorum 2 gece kalıcaz sadece 2 gece 3 gun
trendyoldan aldım canımhangi siteden aldin bende pembeyi cok begendim
aa kaçamaklara rağmen sen de 1 kg vermişsinGüzel canım ya
Esenmine nerdesin, saklanmaa, bir beni mi vermeyip aldım?
Ben hem reglim hem hasta
Gecmis olsun canim
Hem ağladım hemde flash dan resimlerimizi sildim İçim yandı
Sadece tatlı yedim bugün 1 dilim
2000 lt su içtim
Tüm gün ağladım
Haklisin canım sevse istese gelirdiBu hayatta hiç bişi sağlığından değerli değil insanlara sana verdikleri kadar değer vermelisin veya hak ettikleri kadar
Hiç bir canlı Vaz geçilmez değildir
Bir anne bile yavrusunun ölümüne alışır bu hayatta
Sen sana değer vermemiş veya artık vermeyen biri için üzülecek kadar değersiz misin
Sen bile kendine değer vermiyorken bir başkası nasıl neden versin
Yapmamalısın bence
Emin ol güçsüzlüğünle mutlu olacaktır
Hiç Canimda cekmiyor vallabenim kapım açik eve misafir alasim var pasta börek yapıp size yediresim varama yemezsin kii yiyemezsin kiii
Diş için jel var ama onu da sürdürmüyor:/Oyy yavrucak, kıyamam. Bu dişleri kolaylaştıran bişey yok mu ki? Haklı çekinmekte, 3 kişilik bir yaşamdan kalabalığa girdi bebiş. Tekrar acil şifalar olsun minnoşa.
Evet ya, bir daha ki topiğimiz nasıl fitleştim olsun. Spor takibi yapalım. Kim bugün ne yaptıı falan.
Sorma canım yaa, zıbıtınca tam zıbıtıyorum, sınır yok bende. Çok sağol desteğin için..aynen, tekrar 70 leri görürsem çok pis motivasyonum düşer zaten. Senin kilon çok iyi, yavuracak iyileşsin bir, akşam odana çekilince sıkılaşma hareketleri yaparsın.
Kolyeyi duydum ama almadım Nisa. Sen neden kullanıyorsun? Bu arada bileklik kolyeden daha mı iyi?nobahari canım kuzunun dişi için kehrıbar kolyeyı denedın mı ?
ben 6 aylıktan berı kızıma kehrıbar kolye bıleklık kullanıyorum ınanılmaz faydasını gordum gıttım kendıme de aldım
kendım de cok faydasını gordum gıttım esıme de bıleklık aldım
https://www.totsandmore.com.tr/Kehr...3hDhC9EAEOTKgUliD8cRvDjTd-CL3VdBoCTrYQAvD_BwE
burdan
Ooo süpermiş. Ben de alırım yüksek ihtimal:)fosilleşmiş reçine kehrıbarın her bır taşı aslında çam agaclarının sızmıs recinesının katılasmıs halı teeee yıllar oncesıne aıt vucut ısısı amberın ıcındekı faydalı yagı acıga cıkarır bu yaglar ten ter vucut koluyla kana karısır ıcındekı dogal süksinat asit dogal agrı kesıcı ve antıbıyotık etkısı yapar
enfeksıyon azaltır kulak burun bogaz agrısını ust solunum yolu rahatsızlıklarını rahatlatır olusumunu gecıktırır olanı azaltır
alerjık bunyelerı guclendırıcı etkısı vardır
agrı kesıcı ates dusurucu etkısı vardır
guatr troıd gıbı sorunlarda faydalıdır
mıgren bas agrısı bel agrısı gıbı agrıları azaltır
depresyonu onler
sındırım sıstemını duzenler
cakraları olumsuz enerjıden uzak tutar
ama burda en onemlısı gercek kehrıbarı bulmaktır sahtesıyle pek ayırt edılemez
bu sebeple sertıfkalı yerlerden almak gerekır her bırı tek tek sertıfkalanmıs olup sertıfkasını sana gonderen yerden almadıgın surece ınanma kehrıbar dıye verdıklerıne
saydıgın faydalardan yararlanmak ıcın kullanıyorum bendeKolyeyi duydum ama almadım Nisa. Sen neden kullanıyorsun? Bu arada bileklik kolyeden daha mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?