Yapmaa canım yaa, çok güzel kilo verdin sen geçen ay. Aramızda en iyilerdendin. Verdiğini geri alma sakın, sonra hiç motivasyon kalmaz. Bak sadece 1 hafta geçti bu aydan. Benim de ilk haftam kayıp. Yedik, içtik, tattık olsun bu hafta. Hala 3 haftamız var. Hadi tekrar düzene girelim.Samsonn canım bu ay bende diyetimde firarda:/
Onlar inat motive ol Berra. Sendeki değişimi görüp kıskançlıktan çatlasın haset insanlarBende tutacağım boğazımı artık olmuyor böyle alay konusu etmeye başladılar bile sagolsunlar :/
Canım benimYapmaa canım yaa, çok güzel kilo verdin sen geçen ay. Aramızda en iyilerdendin. Verdiğini geri alma sakın, sonra hiç motivasyon kalmaz. Bak sadece 1 hafta geçti bu aydan. Benim de ilk haftam kayıp. Yedik, içtik, tattık olsun bu hafta. Hala 3 haftamız var. Hadi tekrar düzene girelim.
hm ben sabah oglen yiyorumm ondan sonra yemiyorummEn güzelini yapıyorsun Prenses. Arası uzuuun 2 öğün en sağlıklısı. Nisa'da böyle verdi kiloları. Ara öğüne hiç gerek yok.
İnşallah canım inşallah darmadumanim zaten düzelmem lazimOnlar inat motive ol Berra. Sendeki değişimi görüp kıskançlıktan çatlasın haset insanlar
Noldu yaa...inşallah ciddi bişey değildir.Canım benimbazı sıkıntılarım var onlarlada duygusal açlığımlada başetmek çok zor bilmiyorum napacağımı kapana sıkışmış gibi hissediyorum tek avuntum mutluluğum sevdiğim şeyleri yemek
O da güzel; sonuçta öğle ile ertesi günün sabah kahvaltısı arasında çok uzun bir zaman var gerçekten. Bu sayede kaçamaklarına rağmen eksidesin bu ay. Düşün bi de kaçamak yapmasan neler olacak.hm ben sabah oglen yiyorumm ondan sonra yemiyorumm
ben 54 beden gıyınıyordum sımdı 36-38 bedenımKendimden utanıyorum ya 50 beden ne demek(
Babam elbise hediye almış xl ve benim göğüs kısmı kapanmadi kardeşim hemen benim bu elbise dedi
84 kilo 50 beden de sıgmadı..Kendimden utanıyorum ya 50 beden ne demek(
Babam elbise hediye almış xl ve benim göğüs kısmı kapanmadi kardeşim hemen benim bu elbise dedi
diyet diyet ben kafayı bozdum vallaaaben 54 beden gıyınıyordum sımdı 36-38 bedenım
kendıme ınandım asla vazgecmedım asla kacamak yapmadım asla moralım bozuk dolasmadım hep önume baktım
habıre gerıye takılırsak asla hayal ettıgımız seylere ulasamayız
bundan alman gereken bır mesaj var hepımız aynı seyı soyluyoruz ama sanırım sana yardımcı olamıyoruz canım
sen kendıne ınanırsan olur bu ıs yoksa olmaz
aynen ama hakim olamiyorumm bazen yaa ama bayrama kadar kacamak yok insO da güzel; sonuçta öğle ile ertesi günün sabah kahvaltısı arasında çok uzun bir zaman var gerçekten. Bu sayede kaçamaklarına rağmen eksidesin bu ay. Düşün bi de kaçamak yapmasan neler olacak.
samson benim 50-52 bedenlik kiyafetlerim hep bol gelebilse.. o kiyafetleri bi daha giymemek... 38 bedene kadar yolum yok..
75 kiloyken 44 beden giyiyordum.
Kendimden utanıyorum ya 50 beden ne demek(
kardesinde hee hemen allahim.yaKendimden utanıyorum ya 50 beden ne demek(
Süper bir gün işte.selam kızlar
sabah once kahve ıctım 1 avuc kuruyemıs yedım
sonra 2 saat kostum
sonra eve geldım 2 haslanmıs yumurta ve 2 tabak semız otlu salata yedım bol lımonlu bul bıberlı ıcıne 2 salatalık 1 domates yarım demet semız otu 2 taze sogan dograyarak
suan sekersız cay ıcıyorum
aksam da patlıcan kebabı yıcem
mevzuya dıyet olarak bakarsan cok yorulur zorlanır kendını kısıtlanmıs hıssedersındiyet diyet ben kafayı bozdum vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?