Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Samsonn canım bu ay bende diyetimde firarda:/
Yapmaa canım yaa, çok güzel kilo verdin sen geçen ay. Aramızda en iyilerdendin. Verdiğini geri alma sakın, sonra hiç motivasyon kalmaz. Bak sadece 1 hafta geçti bu aydan. Benim de ilk haftam kayıp. Yedik, içtik, tattık olsun bu hafta. Hala 3 haftamız var. Hadi tekrar düzene girelim.

Canım benim bazı sıkıntılarım var onlarlada duygusal açlığımlada başetmek çok zor bilmiyorum napacağımı kapana sıkışmış gibi hissediyorum tek avuntum mutluluğum sevdiğim şeyleri yemek

Noldu yaa...inşallah ciddi bişey değildir. Rabbim çözümler sunsun, feraha kavuştursun seni.

Ne dediğini biliyorum, ben de duygusal yiyiciyim. Milletin üzülünce iştahı kesilir, ben unutmak için yerim, ama çok kıssa süreli bir rahatlama bu. Oysa kilo verip, hiç girmediği kıyafetlere girince, kendine inancı yerine geliyor insanın. İsteyince herşeyi başarırım hissi dünyanın en güzel yemeğinden daha mutlu edici bişey.

Neyse, sıkmayayım seni. İnşallah tez zamanda herşey yoluna girsin arkadaşım

samson benim 50-52 bedenlik kiyafetlerim hep bol gelebilse.. o kiyafetleri bi daha giymemek... 38 bedene kadar yolum yok..
75 kiloyken 44 beden giyiyordum.

selam kızlar
sabah once kahve ıctım 1 avuc kuruyemıs yedım
sonra 2 saat kostum
sonra eve geldım 2 haslanmıs yumurta ve 2 tabak semız otlu salata yedım bol lımonlu bul bıberlı ıcıne 2 salatalık 1 domates yarım demet semız otu 2 taze sogan dograyarak

suan sekersız cay ıcıyorum

aksam da patlıcan kebabı yıcem

Kendimden utanıyorum ya 50 beden ne demek (
Babam elbise hediye almış xl ve benim göğüs kısmı kapanmadi kardeşim hemen benim bu elbise dedi
ben 54 beden gıyınıyordum sımdı 36-38 bedenım
kendıme ınandım asla vazgecmedım asla kacamak yapmadım asla moralım bozuk dolasmadım hep önume baktım
habıre gerıye takılırsak asla hayal ettıgımız seylere ulasamayız

bundan alman gereken bır mesaj var hepımız aynı seyı soyluyoruz ama sanırım sana yardımcı olamıyoruz canım
sen kendıne ınanırsan olur bu ıs yoksa olmaz

Babam elbise hediye almış xl ve benim göğüs kısmı kapanmadi kardeşim hemen benim bu elbise dedi
84 kilo 50 beden de sıgmadı..
ben de 89 kiloda 50 bedene sıyabiliyorum. vucut mu farkli çözemedim 48 beden olur 84 e
off bende 50 bedenden sıkıldım 38 beden olmak istiyorummmmmmm

diyet diyet ben kafayı bozdum vallaaa

O da güzel; sonuçta öğle ile ertesi günün sabah kahvaltısı arasında çok uzun bir zaman var gerçekten. Bu sayede kaçamaklarına rağmen eksidesin bu ay. Düşün bi de kaçamak yapmasan neler olacak.
aynen ama hakim olamiyorumm bazen yaa ama bayrama kadar kacamak yok ins

samson benim 50-52 bedenlik kiyafetlerim hep bol gelebilse.. o kiyafetleri bi daha giymemek... 38 bedene kadar yolum yok..
75 kiloyken 44 beden giyiyordum.

Canım genceciksin ya. Azıcık özen göster ne kadar hızlı kilo verdiğini göreceksin. Tatlının kaçamağı olmaz. Şeker bünyeye girince yağ yakman imkanız oluyor. Şeker asla diye kabul et öncelikle. Ekmek pilav makarna patates gibi lüzumsuz şeylerden bir vazgeçtin mi, o zaman gör sen kendindeki değişimii

Fırsatçı cadoloz

Sağlıklı beslenmeyi ciddiye al, bir bakmışsın önümüzdeki ay 46, diğer ay 42 olmuşsun. İnan imkansız ya da zor değil.

Süper bir gün işte. Nerde koştun Nisa? Sizin oralar koşmak için çok sıcaktır.

diyet diyet ben kafayı bozdum vallaaa
mevzuya dıyet olarak bakarsan cok yorulur zorlanır kendını kısıtlanmıs hıssedersın
dıyet yanlıs
dogru olan saglıklı beslenmek...

oncelık alıskanlıklardan vazgecıyoruz ekmek ve meyve yerıne cevız badem yemek gıbı salatayı arttırmak gıbı
su ıcmeyen bırının su ıcmeye baslaması gıbı

sonra kısıtlamaya gıdıyoruz meyve seker unlu seyler kızartılmıs ve paketlenmıs urunlerı kısıtlamak gıbı

sonra sureklılık en son ve en zor adım. bunu sureklı hale getırırsek omrumuz boyunca hep zayıf kalıyoruz

ben hayatımda ılk kez kılolu oldum genel olarak kılomu koruyabılen hayatımı hep zayıf gecırmıs bırıyım. hayatımın en berbat donemı kılolu oldugum şu 2 sene bırdaha da asla kılo almam yemın ettım cunku ...

ben bu adımları uygıladım bu yolda gıttım yemek ıcın yasamak yerıne yasamak ıcın yemek gerekıyor
tum mesele bu aslında bu kadar basıt .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…