inşallah olur canımm :) bana doktor dediki çogul olabilir ve bunların düşük olma ihtimalide var dedibiz kendi çabalarımıza kaldık canımm..ayaklarım havada kaç saat yatıyorum
aşılama yapılırken cok cesaretliydim.başladı ve bitti.dr.15 dk içersinde ne gittiyse gitti gerisi boş dedi.ama 45 dk çatalda yattım.muayahanede yapıldı benimkisi.sonra 20 dk yatakta yattım.ama yine ayaklarımı yukarda tuttum.muayahane kapanıyordu sırf beni bekledi valla asistan hülya.allah razı olsun.oda hemen geyiğe başladı.canın bişey çekiyor mu.diye..kahkaha attım valla daha 1 saat olmuştu...))
üzüntü ve muz kabuğu, 0,1 çıktı arkadaşlar. Kendimi artık ota suya bitkilere vereceğim,sizden hayırlı bir sonuç gelir inşallah.
valla canım doktorum yapmadı yaazaten buayda hastalanırsam başkam eda bir doktora gideceğim 9 aydır bunla devam ediyorum tık yok ilaç içmektende sıkıldım artık.sürekli mide bulantısı yapıyor çünki buda psikolojimi bozuyor keyifsiz oluyorum..kızlar size doktor şeker ilacı verdimi..benimkisi hamile kalana kadar kullanıcan bunu dedi..ne folik asit verdi ne vitaminm:S şeker ilacı verdi yaaa
valla canım doktorum yapmadı yaazaten buayda hastalanırsam başkam eda bir doktora gideceğim 9 aydır bunla devam ediyorum tık yok ilaç içmektende sıkıldım artık.sürekli mide bulantısı yapıyor çünki buda psikolojimi bozuyor keyifsiz oluyorum..kızlar size doktor şeker ilacı verdimi..benimkisi hamile kalana kadar kullanıcan bunu dedi..ne folik asit verdi ne vitaminm:S şeker ilacı verdi yaaa
rahim çıkartılıp aşılama mı?, vajen spekulumla açılıp rahim ağzı görülür, zaten görülen kısımdan katater takılarak spermler içeri verilir, rahimin ordan çıkması vs. mümkün değildir ben kendimde sağlıkçıyım, durum böyledir yani....
yok canım ben de sağlıkçıyım.pbsc nın dediği gibi olyo.sade rahimi daha iyi görmek için spekulum takıyorlar.sonra bi kataterle spermleri gönediorlar.yani kesinlike ağrısız bi işlem.belki spekulumu yerleştirirken kendini sıktıysan canın ondan yanmıştır.
bana gelince aşılama sonrası erken adet oldum,10. gün başladı 2 gün devam etti lekelenmem, bugün kanamada aktifleşme var, ben umudumu çoktan kestim zaten ama doktorum bhcg baktır mutlaka dedi!!! bende hemen kanımı verdim aklımda soru kalmasın diye, 2 saat sonra çıkar sonucum!!!
hayırlısı olsun canım.vardır mutlaka bi zamanı.rabbim vermeyeceğin seyin hayalini kurdurmazmış.canını sıkma hepimiz bigün alcaz bebişlerimizi kucağımıza.üzüntü ve muz kabuğu, 0,1 çıktı arkadaşlar. Kendimi artık ota suya bitkilere vereceğim,sizden hayırlı bir sonuç gelir inşallah.
devam ediyorum: yaş 31, geçiyo yani yaş, burda herkes birbirini tanıyo iş ortamında, yemin ediyorum herkes hamile ya, bekarlar hariç, çalıştığım katta 5 hamile var bu nedemek anladınız güzel arkadaşlarım, kıskançlık asla değil ama içimde burukluk var, rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasib etsin.
samimi olduklarım, akrabam bana çocuk yokmu diye sormuyor, yedi el yabancı bişi yokmu daha, doktora gittinmi diye soruyor
stres yapma desemde yapılıyor geceleri uyuyamıcan.heyacan tavan olucak.sadece önerim korkulacak hiç birşey yok bir kere.adetin.2.günü kontrol oluyorsun herhangi bir kist varmı rahim açıkmı diye kanamalı olman seni ürkütmesin çatal'a çıkmadan peçeteyle sil o kadar.doktorlar bebiş çıkarıyorlar tiskinmiyorlar..))adetin başlayış ve bitiş tarhine göre benim 5-6 gün azar azar sürüyordu mesala.adetin 5 günü serephone ilacı verdi.sabah akşam vaktinde içtim.toplam 5gün sonra ilaç bitti.eşim bu arada 200 gr ceviz yedi bu sperm sayımızı 32 milyona cıkardı.daha önce ilk 6milyondu.ameliyat oldu.1yıl yine olmadı.12 milyona cıktık ameliyatla.2 yıl ceviz bence arttırdı.32 milyon oldu.11eylül eşim perhiz'e girdi.12 eylül'de 2 yumurtan gelişmiş süper dedi.ölçüm yaptı ama söylemiyor.14 eylül yıne ölçtü.süper dedi ovitrel iğneni al gel yapalım dedi.bunun için ssk da heyete giriyon 1 hafta süruyor.veya 68tl ödüyosun benım gıbı k.kartı cırt ne yapcan bebek var ucunda her eczanede bulunmuyor valla 1.5 saatte getirttim eczaneye.yalvardım valla.çatlatma iğnesi oldum 14eylül 15:30 da bitti.iğne den korktugum kadar hiç birseyden korkmuyorum desem ama iğne mi bana girdi ben mi iğneye anlamadım.korkulcak hiçbirşey yok valla.neyse ogün izmir kordona kaçtık sahilde eşimle tavla oynadık.arkadaşlarımız geldi sohbet ettik.
alkol yok bu arada. ve en güzeli bebeğim için sigaradan vazgeçtim alo 171 destek aldım vs.çünkü kafaya bu bebişi taktım.ve23 de evdeydik. gece sağa sola sabahı zor ettik.eşim 10:30 da labaratuarda olacaktı ben ise 13:30 da muayahanede olacaktık.eşim yetişti.ben ise 12:30 daki otobüsü kaçırdım çünkü yemeğim hazır olsun dur yatağımı tv nin karşısına hazırlıyım dur çamasırları sereyim derken maşşalah makinem 9kg ser ser bitmiyor.hadi bir duş al derken.otobüs kaçtı.izmirde dağın tepesinde evka7 de.yarım saatte bir otobüs var allahtan dolmuş denk geldi. hemen 13:35 de muayane de oldum.eşime spermleri ise 13:15 de verilldi.yazık kan ter içinde taksiyle bana yetiştirdi.hemen 1 dk sürmedi.ağladım annem geldi aklıma eşim girdi sanki dogurmuş kadar seviçliydim....ağladım ağladım.
kızlar test sonucumu aldım 0.30 malesef yok,beklediğim sonuçtu zaten( 50:
ooofff o yatmaları sorma ben hep sabah namazına kadar yatıyorum ama olmadı43:
cnm doktorun verdiği ilacın ismi nedir?
talihacım ilaçın ismini yazdıklarından öğrendim.bende glucopaje kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır.gerçi ilacın ismi değişti glifor oldu.cnm benıim düzensiz bir adetim vardı adetimi düzene sokmak için kullanıyordum etkılıde oldu.ve hamıle kalmak istediğimde rahime etkisi olduğundan doktorlar hiç kesmedi hatta 2 kere hamıle kaldım devam et dediler.ilk zamanlar miğde bulantısı ve baş ağrısı yapıyor ama zamanla vücut alışıyor.hatta bir doktorum bana biz bu ilaçı zayıflamak için kullanıyoruz demişti.bu ilaçı içipte çokzayıflayan var...tabı bende böyle bir etki olmadı :))........bu ilaçı kullanan bırı olarak paylaşmak istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?