Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah olur canımm :) bana doktor dediki çogul olabilir ve bunların düşük olma ihtimalide var dedi biz kendi çabalarımıza kaldık canımm..ayaklarım havada kaç saat yatıyorum

ooofff o yatmaları sorma ben hep sabah namazına kadar yatıyorum ama olmadı 43:

LİSTEMİZİ GÜNCELLEYEYİM BARİ....

pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..............26 eylül ( NEGATİF )

medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )

charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül

Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim

mehill...................................5 yıl...............................bayan faktörü........................................1. aşılama....................6 ekim ( tahmini )

Son düzenleme:
aşılama yapılırken cok cesaretliydim.başladı ve bitti.dr.15 dk içersinde ne gittiyse gitti gerisi boş dedi.ama 45 dk çatalda yattım.muayahanede yapıldı benimkisi.sonra 20 dk yatakta yattım.ama yine ayaklarımı yukarda tuttum.muayahane kapanıyordu sırf beni bekledi valla asistan hülya.allah razı olsun.oda hemen geyiğe başladı.canın bişey çekiyor mu.diye..kahkaha attım valla daha 1 saat olmuştu...))

canım benim inş. Güzel haberlerini alırız.... Fffffffffffffff beklemekte çok sıkıcı benimde yarın kontrolüm var dr da bakalım nezaman olcam aşılamayı çok stresliyim..:18::18::18::18:

üzüntü ve muz kabuğu, 0,1 çıktı arkadaşlar. Kendimi artık ota suya bitkilere vereceğim,sizden hayırlı bir sonuç gelir inşallah.

seni çok iyi anlıyorum sabırlı olmaya çalış her nekadar ınsan hıçkıra hıçkıra ağlamak istesede hiç bir çare değil rabbim bir gün bizide mükafatlandıracak sabırla beklemekteyiz....

cnm doktorun verdiği ilacın ismi nedir?

stres yapma desemde yapılıyor geceleri uyuyamıcan.heyacan tavan olucak.sadece önerim korkulacak hiç birşey yok bir kere.adetin.2.günü kontrol oluyorsun herhangi bir kist varmı rahim açıkmı diye kanamalı olman seni ürkütmesin çatal'a çıkmadan peçeteyle sil o kadar.doktorlar bebiş çıkarıyorlar tiskinmiyorlar..))adetin başlayış ve bitiş tarhine göre benim 5-6 gün azar azar sürüyordu mesala.adetin 5 günü serephone ilacı verdi.sabah akşam vaktinde içtim.toplam 5gün sonra ilaç bitti.eşim bu arada 200 gr ceviz yedi bu sperm sayımızı 32 milyona cıkardı.daha önce ilk 6milyondu.ameliyat oldu.1yıl yine olmadı.12 milyona cıktık ameliyatla.2 yıl ceviz bence arttırdı.32 milyon oldu.11eylül eşim perhiz'e girdi.12 eylül'de 2 yumurtan gelişmiş süper dedi.ölçüm yaptı ama söylemiyor.14 eylül yıne ölçtü.süper dedi ovitrel iğneni al gel yapalım dedi.bunun için ssk da heyete giriyon 1 hafta süruyor.veya 68tl ödüyosun benım gıbı k.kartı cırt ne yapcan bebek var ucunda her eczanede bulunmuyor valla 1.5 saatte getirttim eczaneye.yalvardım valla.çatlatma iğnesi oldum 14eylül 15:30 da bitti.iğne den korktugum kadar hiç birseyden korkmuyorum desem ama iğne mi bana girdi ben mi iğneye anlamadım.korkulcak hiçbirşey yok valla.neyse ogün izmir kordona kaçtık sahilde eşimle tavla oynadık.arkadaşlarımız geldi sohbet ettik.
alkol yok bu arada. ve en güzeli bebeğim için sigaradan vazgeçtim alo 171 destek aldım vs.çünkü kafaya bu bebişi taktım.ve23 de evdeydik. gece sağa sola sabahı zor ettik.eşim 10:30 da labaratuarda olacaktı ben ise 13:30 da muayahanede olacaktık.eşim yetişti.ben ise 12:30 daki otobüsü kaçırdım çünkü yemeğim hazır olsun dur yatağımı tv nin karşısına hazırlıyım dur çamasırları sereyim derken maşşalah makinem 9kg ser ser bitmiyor.hadi bir duş al derken.otobüs kaçtı.izmirde dağın tepesinde evka7 de.yarım saatte bir otobüs var allahtan dolmuş denk geldi. hemen 13:35 de muayane de oldum.eşime spermleri ise 13:15 de verilldi.yazık kan ter içinde taksiyle bana yetiştirdi.hemen 1 dk sürmedi.ağladım annem geldi aklıma eşim girdi sanki dogurmuş kadar seviçliydim....ağladım ağladım.

talihacım ilaçın ismini yazdıklarından öğrendim.bende glucopaje kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır.gerçi ilacın ismi değişti glifor oldu.cnm benıim düzensiz bir adetim vardı adetimi düzene sokmak için kullanıyordum etkılıde oldu.ve hamıle kalmak istediğimde rahime etkisi olduğundan doktorlar hiç kesmedi hatta 2 kere hamıle kaldım devam et dediler.ilk zamanlar miğde bulantısı ve baş ağrısı yapıyor ama zamanla vücut alışıyor.hatta bir doktorum bana biz bu ilaçı zayıflamak için kullanıyoruz demişti.bu ilaçı içipte çokzayıflayan var...tabı bende böyle bir etki olmadı :))........bu ilaçı kullanan bırı olarak paylaşmak istedim....

üzüntü ve muz kabuğu, 0,1 çıktı arkadaşlar. Kendimi artık ota suya bitkilere vereceğim,sizden hayırlı bir sonuç gelir inşallah.
hayırlısı olsun canım.vardır mutlaka bi zamanı.rabbim vermeyeceğin seyin hayalini kurdurmazmış.canını sıkma hepimiz bigün alcaz bebişlerimizi kucağımıza.

valla bizim katta da bi ara 3 kişi birden hamilelerdi.hep de yakın arkadaşlarım.onlar doğurdu.olsun onlarınkini seviyom bende.kaldı ki ben bide çocuk kliniğinde çalışıyom 7/24 bebişlerin içindeyim.bu da benim sınavım.ben beşkalrının çocuklarına bakım verirken daha kendi bebişimi sevemedim.

ben de aşılama yapıldıktan sonra ağladım.cok duygulandım.annem geldi içeriye ne dedi biliyo musun '' yavrum da anne olur inşallah yarabbim''ben iyice ağlamaya başladım.sonra da eşim giri içeri yle romantik bktı ki saçlarımı okşadı.inşallah.27 eylülde de mutluluktan ağlarım yarabbim

hayalsiz yaşanmaz valla. az kaldı son 4 gün sabretcez 10 yıl bekledim.4 gün daha beklicem adetimi.gününü şaşmaz.

aşılama yaptıran arkadaşlar sürekli su gibi bir akıntınız varmı acaba.jelden dolayı diyodum ama gece jeli kullanmadım ama bugün yine aynı akıntı devam ediyor...

bende jel kullanıyorum 30 dk yatıyorum.fakat ilk günlerde akıntı yoktu ama şimdi beyaz akıntı oluyor.buda jelden dir diye düşünüyorum her sabah taretlendiğimde elime beyaz sarı renklerde tortu halinde jelin parçaları geliyor.elime . jel den nefret ettim ama ne yapayım katlanıyorum.eşinize göstermeyin.sakın ben o hatayı yaptım seksten bile soğusum dedi.bilginize.

(kızlar ben mesai saatleri içinde nete girebiliyorumsa evde net yok bilginize!)
1 yıldan fazladır kk ya giriyorum, bi ara eski sayfaları okumuştumda, ordada kk sayesinde tanışan, çocukları olmayan, bu yüzden dertleşen bayanlar vardı, ama yakın zamandaki sayfalara baktığımda hepsinin çocukları olduğunu gördüm, hatta çocuklar yüzünden siteye giremediklerini yazıyorlar, bi selam verip çıkıyorlardı, hatta biri şöyle yazmıştı:
--aynen kopyalıyorum:

slm canim arkadaslarim, nasilsiniz?
hep aklimdasiniz ama nedense kk'ya girmiyorum, benimki galiba biraz psikolojik...bu pembe sayfalar acilinca eski gunler geliyo aklima...

bakiyorumda bebislerimiz artik bebislikten cikti guzel cocuklar oldular :))
tuna'da artik nerdeyse 18aylik, 1-2haftaya kadar cok uslu bir cocukken artik cok yaramaz oldu, evde yalnizken hic sorun yok, hatta kalabalikta tek cocuk oldugu zamanda sorun yok, ama baska bi cocuk gordumu aziyo resmen, hatta dovuyo bile (
gozumu ustunden ayiramiyorum, istedigi olmayinca hemen daliyo cocuklara .....................

demek istediğim oki Rabbim inşallah bizede buna benzer yazılar yazdıracak!!!
Öpüyorum hepinizi.

ooofff o yatmaları sorma ben hep sabah namazına kadar yatıyorum ama olmadı 43:

aynen canım o şekilde yatıyorum belime ağrılar giriyor ondan sonra :) inş..güzel sonuçlar alırız.

doktor glukofen verdi ama eczacı diaformin verdi aynı ilça adı değişik sadece dedi.6 aydır onu kullanıyorum.

evet canım ilk başlarda çok kötü oldummm miğde bulantısından bittim artıkk..vücut alıştı şimdii ilk başlardaki kadar etki etmiyor..demek sende kullanıyorsun canımm..bende hamile kalana kadar devam edicem işde..sürekli ilaç içmek canımı sıkıyor yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…