inş canım ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Ben de pko var .ben iğnelerle başladım .bu benim ilk aşılamam olacak .rabbim inş daha fazla bekletmez
sen nerede yaptırıyorsun aşılamanı canım
:)) ben artık muhtemelen ekim yada kasımda yaptırcammm canımm..... topici buldumm baaakkkk
Mrb Arkadaslar, bende yarin ilk asilamami yaptrcam.Allahim ins isteyen herkese bebiş nasip eder... 3 yilllik evliyiz hala bekliyoruz
NAZARBONCUĞUM HOŞ GELDİİİNNN....17 aylık evliyim. iLK aşılamamı geçen hafta pazartesi yaptırdım. bugün 7. gün. heyecanlı mıyım? Şimdilik tam olarak net hiç bir şey hissetmiyorum. Olacak veya olmayacak yarı yarıya. eşimin sperm morfoloji hareket herşey düşükolduğundan merkezde kimle karşılaşsam kimsenin ki tutmamış. Herkes vakit kaybetmeden keşke tüp yapsaydın dedi.
Ben yaş 35 olunca 1 senelik bile evli olsan raporlu tüp yapacağımızı sandığımdan hemen aşılamaya geçtim. 2 tane olumsuz aşılamadan sonra devlet tüp raporu veriyor sandım. Halbu ki bunun yanında 3 yıl evlilik şartıda aranıyormuş. Bilmiyordum,
Sonra küstüm tabi devlete:) Yine de ilk aşılamayı da denemek açısından yaptırmış olduk.
Ben aslında kendimi tüpe hazırlamış durumdayım. Sanki aşılama olmayacak ve ben hemen tüp yapıp bebeğime kavuşacağğım diye düşünüyorum, bu hevesle de motive oluyorum, Bu yüzden aşılama tutmassa sanki fazla üzülmem gibi. Ama sonucu aldığımda ne olurum kestiremiyorum. İnsan herşeye rağmen bir ümit diyor. Gerçi tüpün de garantisi yok ama işte ihtimali daha yüksek.
7.gün betahsg miydi hbc miydi neydi ay:) işte onun yükselmesi başlıyormuş. Şayet döl fırtınası yaşamışsak, eğer oluşmuşsa 7. günden sonra başlıyor değer, öncesi çatlatmanın etkisi sürermiş vücutta.
7.günden sonra 10. gün hamile olduğunu anlayabiliyormuşsunuz. tabi sonrası katlaarak artarsa var deniyor.
Ne tuhaf bişey şu an karnımızı göreceğimiz sihirli bir küre olsa da ne oluyo ne bitiyo görsek. gerçi olsa şimdi olmuştur, Hani olsa. Benim gibi bekleyen , bu maratona yeni başlayan başlayacak herkese Allahım nasip etsin inşallah.. Amin.
Bana da klomen verdi adetin 2. Gunu basladim. İlk basta ondan baslatiyorlarmisdiye biliorum. Dun de ovitrelle catlatma ignesini vurdurdum. Umarim guzel sonuclar aliriz:)
inşallah canım yaaaa.... ben günde 1 defa 2 adet alıyorum klomeni klomen 50 mg ile başladım... sen nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım...
Ben de gunde 1 adet 50 mg ile basladim. Ankara baskentte Hulusi Beye gidiyorum. Sen nerede yaptiriyorsun canim?
bende cerrahpaşada yaptırıyorum inş. tutar yaa çok heyecanlıyım aslında nasıl olcak bu süreç sonuun da ne olcak die :18::18::18::18:
umarım pozitifi görürüz..... aminnnnnnnnnnnnnn
nazarboncuğum hoş geldiiinnn....Seni hep böle morali yüksek ve kararlı görmek istiyorum bak herşey çok güzel olacak ...
Frenchy canım seninde aşılaman hayırlı olsuunnn inş. Güzel haberlerini alırız....
Dilekce61 canım inşallah sen de tez zamanda meleğine kavuşursun.. Seni evvel ki topikten tanıyorumm eşinde problem çıkmıştı... Bak bizimde sorun yok ama olmuyor yinede yani kısmet işi canım bunlar inş. çok daha fazla yıpranmadan kavuşuruz minnoşlarımıza.... Aminn....
hoşbuldummm canımmm benimmm.... :) moralimi iyi gibi göstermeye çalışıyorum.. Bide tipimi görsen varyaaaaaaaaaArtık dua etmekten başka çarem yok ...
öcelikle herkesin bebişi hayırlısıyla gelir insallah bende 6 eylülde yaptırdım sonucu bekliyorum benim için de dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?