Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

medne

miniğim sonsuz şükrüm :)
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
919
3
318
İstanbul
Herkese meraba kızlarrr... Benim hikayemi özet geçeyim hemen. Ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır hiiiiççç korunmadık ama olmdı bi bebişimiz hala (...
Bende de eşimde de bi sorun yokmuş öyle dedi cerrahpaşa da ki dr... Bizde bu ay karar verdik aşılama yapmaya.. Ayın 15 de başladım günde 1 kere 2 adet klomen kullanmaya inş. Bu sürecin sonunda pozitifi görürürz hep birlikte :))).... Evetttt şimdi benim gibi aşılama sürecine başlayanlar sonuç bekleyenleri topikciğime bekliyorum hep birlikte ilerleyelim herkesi bekliyorummm....

inş canım ben de bu ay aşılama yaptıracağım. ben de pko var .ben iğnelerle başladım .bu benim ilk aşılamam olacak .Rabbim inş daha fazla bekletmez

inş canım ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Ben de pko var .ben iğnelerle başladım .bu benim ilk aşılamam olacak .rabbim inş daha fazla bekletmez

hoşgeldin canım... Benimde ilk aşılamam ama ben klomenle başladım bakalım inş. Ikimizde olumlu sonuçları alırız :)) buarada nerde yaptırıyorsun aşılamanı ?

sen nerede yaptırıyorsun aşılamanı canım

bende cerrahpaşa da yaptıracam canım :) medipol de acaba nekadar tutar aşılama tahmini bi fiyat biliyormusun ? Bide medipol aşılamada nasıl acaba :44::44: Hoş cerrahpaşada nasıl aşılamada bilmiyorum yaa üni. Hastanesi die gözü kapalı gittim bakalım inş. Iyi olur.....

Mrb Arkadaslar, bende yarin ilk asilamami yaptrcam.Allahim ins isteyen herkese bebiş nasip eder... 3 yilllik evliyiz hala bekliyoruz

17 aylık evliyim. iLK aşılamamı geçen hafta pazartesi yaptırdım. bugün 7. gün. heyecanlı mıyım? Şimdilik tam olarak net hiç bir şey hissetmiyorum. Olacak veya olmayacak yarı yarıya. eşimin sperm morfoloji hareket herşey düşükolduğundan merkezde kimle karşılaşsam kimsenin ki tutmamış. Herkes vakit kaybetmeden keşke tüp yapsaydın dedi.
Ben yaş 35 olunca 1 senelik bile evli olsan raporlu tüp yapacağımızı sandığımdan hemen aşılamaya geçtim. 2 tane olumsuz aşılamadan sonra devlet tüp raporu veriyor sandım. Halbu ki bunun yanında 3 yıl evlilik şartıda aranıyormuş. Bilmiyordum,
Sonra küstüm tabi devlete:) Yine de ilk aşılamayı da denemek açısından yaptırmış olduk.

Ben aslında kendimi tüpe hazırlamış durumdayım. Sanki aşılama olmayacak ve ben hemen tüp yapıp bebeğime kavuşacağğım diye düşünüyorum, bu hevesle de motive oluyorum, Bu yüzden aşılama tutmassa sanki fazla üzülmem gibi. Ama sonucu aldığımda ne olurum kestiremiyorum. İnsan herşeye rağmen bir ümit diyor. Gerçi tüpün de garantisi yok ama işte ihtimali daha yüksek.

7.gün betahsg miydi hbc miydi neydi ay:) işte onun yükselmesi başlıyormuş. Şayet döl fırtınası yaşamışsak, eğer oluşmuşsa 7. günden sonra başlıyor değer, öncesi çatlatmanın etkisi sürermiş vücutta.
7.günden sonra 10. gün hamile olduğunu anlayabiliyormuşsunuz. tabi sonrası katlaarak artarsa var deniyor.

Ne tuhaf bişey şu an karnımızı göreceğimiz sihirli bir küre olsa da ne oluyo ne bitiyo görsek. gerçi olsa şimdi olmuştur, Hani olsa. Benim gibi bekleyen , bu maratona yeni başlayan başlayacak herkese Allahım nasip etsin inşallah.. Amin.

:)) ben artık muhtemelen ekim yada kasımda yaptırcammm canımm..... topici buldumm baaakkkk

Mrb Arkadaslar, bende yarin ilk asilamami yaptrcam.Allahim ins isteyen herkese bebiş nasip eder... 3 yilllik evliyiz hala bekliyoruz

NAZARBONCUĞUM HOŞ GELDİİİNNN.... SENİ HEP BÖLE MORALİ YÜKSEK VE KARARLI GÖRMEK İSTİYORUM BAK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ...
Frenchy CANIM SENİNDE AŞILAMAN HAYIRLI OLSUUNNN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ....
dilekce61 CANIM İNŞALLAH SEN DE TEZ ZAMANDA MELEĞİNE KAVUŞURSUN.. SENİ EVVEL Kİ TOPİKTEN TANIYORUMM EŞİNDE PROBLEM ÇIKMIŞTI... BAK BİZİMDE SORUN YOK AMA OLMUYOR YİNEDE YANİ KISMET İŞİ CANIM BUNLAR İNŞ. ÇOK DAHA FAZLA YIPRANMADAN KAVUŞURUZ MİNNOŞLARIMIZA.... AMİNN....

Yaa kızlar dr nden bana klomen verdi iğne daha iyi değil mi ki ???????????????

Bana da klomen verdi adetin 2. Gunu basladim. İlk basta ondan baslatiyorlarmisdiye biliorum. Dun de ovitrelle catlatma ignesini vurdurdum. Umarim guzel sonuclar aliriz:)

Bana da klomen verdi adetin 2. Gunu basladim. İlk basta ondan baslatiyorlarmisdiye biliorum. Dun de ovitrelle catlatma ignesini vurdurdum. Umarim guzel sonuclar aliriz:)

inşallah canım yaaaa.... ben günde 1 defa 2 adet alıyorum klomeni klomen 50 mg ile başladım... sen nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım...

Ben de gunde 1 adet 50 mg ile basladim. Ankara baskentte Hulusi Beye gidiyorum. Sen nerede yaptiriyorsun canim?

bende cerrahpaşada yaptırıyorum inş. tutar yaa çok heyecanlıyım aslında nasıl olcak bu süreç sonuun da ne olcak die :18::18::18::18:
umarım pozitifi görürüz..... aminnnnnnnnnnnnnn

bende cerrahpaşada yaptırıyorum inş. tutar yaa çok heyecanlıyım aslında nasıl olcak bu süreç sonuun da ne olcak die :18::18::18::18:
umarım pozitifi görürüz..... aminnnnnnnnnnnnnn

İns canim benim yaaa:)) ben de cok heyecanliyim,biraz korku da var. Moral cok onemliymis,moralimizi yuksek tutalm:) birbirimize de bol bol dua edelm. Allah hepimizin yardimcisi olsun cnm... Aminnnn:)

hoşbuldummm canımmm benimmm.... :) moralimi iyi gibi göstermeye çalışıyorum.. Bide tipimi görsen varyaaaaaaaaa Artık dua etmekten başka çarem yok ...

hoşbuldummm canımmm benimmm.... :) moralimi iyi gibi göstermeye çalışıyorum.. Bide tipimi görsen varyaaaaaaaaa Artık dua etmekten başka çarem yok ...

yaa iyi ol lütfennnnnn..... Allah başka dert vermesin kısss..... Tabiki üzülüyor insan ama herşeyin sonu değil kiii benm eltim 37 yaşında idi 2 defa aşılama yaptı tutmadı ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı şi 4,5 aylık hamile :) onunla beraber bi arkadaşı da yaptı tüp bebek hemde kaçıncı denemesi tutmamıştı arkadaşının ki yani kısmet canım bu işler bide biraz oluruna bırakalım bakalım neolcak

öcelikle herkesin bebişi hayırlısıyla gelir insallah bende 6 eylülde yaptırdım sonucu bekliyorum benim için de dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…