günaydınn kızlarr.. Inşallah mutlu haberler verirsiniz......allah hepimize kolaylıklar versin....
merhabalar arkadaşlar allah hepimize yardım etsin.zor bir süreç yaşıyoruz.umut yolunda sonuca ulaşma çabası içerisindeyiz.bende 5 yıllık evliyim 2 düşüğüm 1 boş gebeliğim var yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.cumartesi günü ilk defa aşılama yaptırdım.allahım bu ay mutlulukla bıtmesını temenni ediyorum tabiki isteyen herkesin allah gönlüne göre versin....sizlerde aşılama yapılırken rahminizi çıkartıpmı aşılama yaptılar merak ettim?işlem yaparken rahmımı çıkartıp enjekte edildide bana birde benım o gun çok ağrım oldu...sizlerdede ağrı oldumu???cvp verirseniz sevinirim....
merhabalar arkadaşlar allah hepimize yardım etsin.zor bir süreç yaşıyoruz.umut yolunda sonuca ulaşma çabası içerisindeyiz.bende 5 yıllık evliyim 2 düşüğüm 1 boş gebeliğim var yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.cumartesi günü ilk defa aşılama yaptırdım.allahım bu ay mutlulukla bıtmesını temenni ediyorum tabiki isteyen herkesin allah gönlüne göre versin....sizlerde aşılama yapılırken rahminizi çıkartıpmı aşılama yaptılar merak ettim?işlem yaparken rahmımı çıkartıp enjekte edildide bana birde benım o gun çok ağrım oldu...sizlerdede ağrı oldumu???cvp verirseniz sevinirim....
rahim çıkartılıp aşılama mı?, vajen spekulumla açılıp rahim ağzı görülür, zaten görülen kısımdan katater takılarak spermler içeri verilir, rahimin ordan çıkması vs. Mümkün değildir ben kendimde sağlıkçıyım, durum böyledir yani....
Bana gelince aşılama sonrası erken adet oldum,10. Gün başladı 2 gün devam etti lekelenmem, bugün kanamada aktifleşme var, ben umudumu çoktan kestim zaten ama doktorum bhcg baktır mutlaka dedi!!! Bende hemen kanımı verdim aklımda soru kalmasın diye, 2 saat sonra çıkar sonucum!!!
rahim çıkartılıp aşılama mı?, vajen spekulumla açılıp rahim ağzı görülür, zaten görülen kısımdan katater takılarak spermler içeri verilir, rahimin ordan çıkması vs. mümkün değildir ben kendimde sağlıkçıyım, durum böyledir yani....
bana gelince aşılama sonrası erken adet oldum,10. gün başladı 2 gün devam etti lekelenmem, bugün kanamada aktifleşme var, ben umudumu çoktan kestim zaten ama doktorum bhcg baktır mutlaka dedi!!! bende hemen kanımı verdim aklımda soru kalmasın diye, 2 saat sonra çıkar sonucum!!!
Herkese meraba kızlarrr... Benim hikayemi özet geçeyim hemen. Ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır hiiiiççç korunmadık ama olmdı bi bebişimiz hala(...
Bende de eşimde de bi sorun yokmuş öyle dedi cerrahpaşa da ki dr... Bizde bu ay karar verdik aşılama yapmaya.. Ayın 15 de başladım günde 1 kere 2 adet klomen kullanmaya inş. Bu sürecin sonunda pozitifi görürürz hep birlikte :))).... Evetttt şimdi benim gibi aşılama sürecine başlayanlar sonuç bekleyenleri topikciğime bekliyorum hep birlikte ilerleyelim herkesi bekliyorummm....
dilekce61 canım üzüldüm yaaasıkma canını hayırlısı olsun inş... senin eşindeydi problem sanırım canım keçi boynuzu pekmezi bol bol yesin eşin onun çok faydası var.. benim arkadaşım öyle hamile kaldı hemde çok kısa bi zaman sonra bol bol yesin eşin ...
sezzzin canım banada p.tesi gece eşinle beraber olun salı sabah kontrole gel dedi benimde kafam karıştı :44::44::44::44: ama 4 tane yumuşum olmuştu dr. inş. hepsi birden büyümez dedi :) çoğul gebelik istemiyoruz dedi ama ben istiyorum nasıl olcak :)
pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )
charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül
selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül
sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)
fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül
Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim
Arkadaşlar merhaba,
bende de sebebsiz ınf.var galiba..çünki 2 yıldır kendi çabamızla denedik olmadı bu yıl başından beri ocak ayından bu yana doktor kontrolündeyim ve hala tık yok.kullanmadıgım ilaçlar kalmadı.çok şükür eşimel benim bütün testlerimiz normal çıktı herşey olması gerektiği gibi ama birtürlü döllenme olmadı.ve adetlerim çok düzenlidir..30günde bir oluyorum mutlaka 30.günde hastalanıyorum..okadar hormon ilaçları kullanmama ragmen adet düzenimde hiç aksama olmadı çok şükür ama neden olmuyor??? bu ay aşılamaya karar verildi 12.günümde kontrole gittim ve 4tane yumurtam gelişmiş ve doktorum iptal etti aşılamayı çogul gebelik riski var dedi( bu ayda kendi çabalarımıza kaldıkk..bende ekim 5 i bekliyorum sonucumuz belli olur ozamana...bu ayda olmazsa ara vermek isstiyorum ilaçlara ve kontrollere aranızda benim gibi olan var mı.
bu gün aşılamanın 13.günü ben dayanamayıp test yapmaya gidiyorum kızlar,dua edin lütfen
oncelikle herkeze hayirli gunler bende sizler gibi hayirlarla biran once minik melegimi kucagima alip simsiki sarilmak opup koklamak ama hic birsey caba sarf etmeden olmuyor onu iyi anladim su iki senedir ben 4 yillik evliyim bende pcos var esimde sperm sorunu var dolayisiyla eylule kaldi bizim asilama bugun doktordan geldim adetimin 3cu gunu serephone basladim 2 ekim tekrar gidecem yumurta olcumu olucak ve ilerleyen gunlerde asilama olucak 29 eylul iliski gunu onerdi 2 ekime kadar olmasin dedi benden bu kadar simdilik kizlar ilerleyen gunlerde gorusme dilegle allaha emanet olun hersey gonlunuzce olsun :)))))))
canım hemen ekliyorum senide:))
pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )
charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül
selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül
sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)
fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül
Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim
aysegul21072008................ 4.yil ..............................kadin ve erkek faktor ............................1. asilama ...................... 2 - 6 ekim
Arkadaşlar merhaba,
bende de sebebsiz ınf.var galiba..çünki 2 yıldır kendi çabamızla denedik olmadı bu yıl başından beri ocak ayından bu yana doktor kontrolündeyim ve hala tık yok.kullanmadıgım ilaçlar kalmadı.çok şükür eşimel benim bütün testlerimiz normal çıktı herşey olması gerektiği gibi ama birtürlü döllenme olmadı.ve adetlerim çok düzenlidir..30günde bir oluyorum mutlaka 30.günde hastalanıyorum..okadar hormon ilaçları kullanmama ragmen adet düzenimde hiç aksama olmadı çok şükür ama neden olmuyor??? bu ay aşılamaya karar verildi 12.günümde kontrole gittim ve 4tane yumurtam gelişmiş ve doktorum iptal etti aşılamayı çogul gebelik riski var dedi( bu ayda kendi çabalarımıza kaldıkk..bende ekim 5 i bekliyorum sonucumuz belli olur ozamana...bu ayda olmazsa ara vermek isstiyorum ilaçlara ve kontrollere aranızda benim gibi olan var mı.
benimde sonucum 1 saate kalmaz çıkar, bakalım bu sefer 0.1 'in yukarısını görebilecekmiyim!!!
kız sen nerdesin
Neden hiç gelmiyorsun topiğe durumun ne neler yapıyorsun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?