Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar arkadaşlar allah hepimize yardım etsin.zor bir süreç yaşıyoruz.umut yolunda sonuca ulaşma çabası içerisindeyiz.bende 5 yıllık evliyim 2 düşüğüm 1 boş gebeliğim var yaklaşık bir yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.cumartesi günü ilk defa aşılama yaptırdım.allahım bu ay mutlulukla bıtmesını temenni ediyorum tabiki isteyen herkesin allah gönlüne göre versin....sizlerde aşılama yapılırken rahminizi çıkartıpmı aşılama yaptılar merak ettim?işlem yaparken rahmımı çıkartıp enjekte edildide bana birde benım o gun çok ağrım oldu...sizlerdede ağrı oldumu???cvp verirseniz sevinirim....

hiç öyle bişi duymadım eminmisin sen rahiminin çıkartıldığından.aşılamadasperm enjekte ediliyor. benimde biraz ağrım oldu aşılamanın yapıldığı gün.

rahim çıkartılıp aşılama mı?, vajen spekulumla açılıp rahim ağzı görülür, zaten görülen kısımdan katater takılarak spermler içeri verilir, rahimin ordan çıkması vs. mümkün değildir ben kendimde sağlıkçıyım, durum böyledir yani....

bana gelince aşılama sonrası erken adet oldum,10. gün başladı 2 gün devam etti lekelenmem, bugün kanamada aktifleşme var, ben umudumu çoktan kestim zaten ama doktorum bhcg baktır mutlaka dedi!!! bende hemen kanımı verdim aklımda soru kalmasın diye, 2 saat sonra çıkar sonucum!!!

mehilcim inş. Aşılaman pozitif sonuç verir.. Ben daha aşılama yapmadım muhtemelen çarşamba yada perşembe yapılır aşılamam o nedenle bilmiyorum nasıl yapıldığını ama senin dediğin yöntemi hiç duymadım :44::44::44: LİSTEYE SENİDE EKLİYORUM CANIM...
Pbsc cim ayy inş. Kanda pozitifi görürsün içimde sanki hamilesin gibi geçti.. Merakla bekliyorum sonucu...

Son düzenleme:

pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )

charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül

Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim

mehill...................................5 yıl...............................bayan faktörü........................................1. aşılama....................6 ekim ( tahmini )

Son düzenleme:

inş hamilesindir canım.merakla bekliyorum sonucunu

Arkadaşlar merhaba,

bende de sebebsiz ınf.var galiba..çünki 2 yıldır kendi çabamızla denedik olmadı bu yıl başından beri ocak ayından bu yana doktor kontrolündeyim ve hala tık yok.kullanmadıgım ilaçlar kalmadı.çok şükür eşimel benim bütün testlerimiz normal çıktı herşey olması gerektiği gibi ama birtürlü döllenme olmadı.ve adetlerim çok düzenlidir..30günde bir oluyorum mutlaka 30.günde hastalanıyorum..okadar hormon ilaçları kullanmama ragmen adet düzenimde hiç aksama olmadı çok şükür ama neden olmuyor??? bu ay aşılamaya karar verildi 12.günümde kontrole gittim ve 4tane yumurtam gelişmiş ve doktorum iptal etti aşılamayı çogul gebelik riski var dedi ( bu ayda kendi çabalarımıza kaldıkk..bende ekim 5 i bekliyorum sonucumuz belli olur ozamana...bu ayda olmazsa ara vermek isstiyorum ilaçlara ve kontrollere aranızda benim gibi olan var mı.

oncelikle herkeze hayirli gunler bende sizler gibi hayirlarla biran once minik melegimi kucagima alip simsiki sarilmak opup koklamak ama hic birsey caba sarf etmeden olmuyor onu iyi anladim su iki senedir ben 4 yillik evliyim bende pcos var esimde sperm sorunu var dolayisiyla eylule kaldi bizim asilama bugun doktordan geldim adetimin 3cu gunu serephone basladim 2 ekim tekrar gidecem yumurta olcumu olucak ve ilerleyen gunlerde asilama olucak 29 eylul iliski gunu onerdi 2 ekime kadar olmasin dedi benden bu kadar simdilik kizlar ilerleyen gunlerde gorusme dilegle allaha emanet olun hersey gonlunuzce olsun :)))))))

aysegul21072008................. 4.yil ...................kadin ve erkek faktor .................................1. asilama ...................... 2 ve 6 ekim arasi belli deil :)

merhaba canim oncelikle herseyin hayirlisini diliyorum ne guzel iste cogul gebelik olsun bizimde ariyipta bulamadigimiz cifte mutluluk olur allahim herkeze sagliklisindan omurlusundan hayirlisindan nasip eder

Rabbim hepinizin yüzünü tez zamanda gülgürsün inşallah.

Son düzenleme:
benimde sonucum 1 saate kalmaz çıkar, bakalım bu sefer 0.1 'in yukarısını görebilecekmiyim!!!

canım benimde ilk aşılamm bendede 4 adet yumurta oluştu ama iptal demedi dr. :44::44::44::44::44::44:
inş. herşey yolunda gider yaa.. amin.... zira çok umutla bekliyorum ...

kız sen nerdesin
Neden hiç gelmiyorsun topiğe durumun ne neler yapıyorsun ? :)

canımmm yaa ben 2. Aşılama için beklemedeyim ya,o yüzden ne diyeceğimi bilemediğimden girmiyorum pek.. Işte bakalım belki ekim gibi.. Inşallah allahım hepimize 2012 yılında olumlu sonuçlar gösterir...2013e hepimiz hamile gireriz inşallah...

Mehil canım inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın..yalnız rahmi çıkarmak diye bişey duymadım hiç..ve zannetmiyorum da öyle olduğunu.. Banada 1 kez aşılama yapıldı ..elbette biraz ağrın oluyor..ama rahmi çıkarmak olmaz yani...

selam herkese.15 eylül de aşılamam yapıldı.5.günü merak ettim.kasıklarım ağrıyordu.belirtisi zannettim.5tlye idrar testi yaptım.evet negatif çıktı.6.günü saçlarım ıslak gezmeye cıktım.21 eylülden beri evde ateşli yatmaktayım.dr aradım sadece minoset içebilirsin dedi.içmesem ölüyodum ateşten.bugun yeni kendime geldim.cirone jel kullanıyorum.akıntı şeklinde günün hersaatinde 1'er damla akıyor.anlamadım gitti.vücudum da hiçbir değişiklik yok.3gündür bişey yiyemedim.suyla beslendim.bugun gayet iyiyim.kafam yataktan kalktı sonunda.27veya 28 eylül de adetim gelmesi gerekiyor.adet olacagım zaman 1 hafta önceden temizlik krizi yaşardım bütün evi kaldırırdım.ve karnım davul gibi şişerdi.ama halen şişmedi.cok istiyorum.hamile olmayı.ama belirti yok işte.çok üzüleceğimi biliyorum.ama dualarınızı eksit etmeyin allah yardımcımız olsun 10.gün oldu beklemek cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…