kızlar test sonucumu aldım 0.30 malesef yok,beklediğim sonuçtu zaten( 50:
ya bu kadar olumsuz sonuçtan sonra olmayan ümidim iyice tükendi(
fatoli canım çok üzüldüm yaabi kaç gündür hep birileriyle birlikteydim kafam dağılsın diye, bi güm nisafir ağırlı ertesi gün misafirliğe git derken adetin 4. Gününü ettik. Ama az önce okudum yazdıklrınızı yine kaybettim kendimi. Sanki gözlerde hazır bi çeşme var hemen akmaya başlıyo.
Ben hayatta bu kadar kolay ağlamazdım. çok sıkarım kendimi. Hatta bazı ağlanacak şeylerde güldüğümü bilirim.
Ama öyle bir şeyde sınıyor ki beni (bizi) allah hiç bir şeye benzemiyormuş bu eksiklik. Insanların elbise ayakkabı eşya altın bilmem daha bir sürü dünyalık şeylerin eksikliği için feryat figan ortalığı velveleye verdiğini görürdüm de demek ki onlar böyle bir durumla karşılaşsalar ne yaparlar. Gerçi öyle tiplerde genelde şanslı olur. O velveleye verdikleri şeylere de sahip olurlar, çocuğada,
allah şükründen ayırmasın. Herşeyde şükür bildik deriz. Ey allahım bizi de gör, bizi kimsenin kucağına baktırma, hastanelrde sürünsek de doktor kapılarında kalsakta sabrını bizden eksik etme.hepimize bizim gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar ver allahım. Amin ,
bi kaç gündür hep birileriyle birlikteydim kafam dağılsın diye, bi güm nisafir ağırlı ertesi gün misafirliğe git derken adetin 4. Gününü ettik. Ama az önce okudum yazdıklrınızı yine kaybettim kendimi. Sanki gözlerde hazır bi çeşme var hemen akmaya başlıyo.
Ben hayatta bu kadar kolay ağlamazdım. çok sıkarım kendimi. Hatta bazı ağlanacak şeylerde güldüğümü bilirim.
Ama öyle bir şeyde sınıyor ki beni (bizi) allah hiç bir şeye benzemiyormuş bu eksiklik. Insanların elbise ayakkabı eşya altın bilmem daha bir sürü dünyalık şeylerin eksikliği için feryat figan ortalığı velveleye verdiğini görürdüm de demek ki onlar böyle bir durumla karşılaşsalar ne yaparlar. Gerçi öyle tiplerde genelde şanslı olur. O velveleye verdikleri şeylere de sahip olurlar, çocuğada,
allah şükründen ayırmasın. Herşeyde şükür bildik deriz. Ey allahım bizi de gör, bizi kimsenin kucağına baktırma, hastanelrde sürünsek de doktor kapılarında kalsakta sabrını bizden eksik etme.hepimize bizim gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar ver allahım. Amin ,
fatoli canım çok üzüldüm yaa(( bugün kontrolüm vardı kızlar dr çok çok iyi dedi 3 adet yumoşum olmuş 20 mm çatlatma iğnesini vrdi perşembe sabah aşılamam olcak ancak ordaki bayanların çoğu 3. Aşılaması idi hep olumsuz sonuçları gördükçe moralim ve umudumu yitirmeye başladım allahım sen kimsenin emeğini boşa götürme bizimkinide valla işten izin almaktan utanır oldum artık
Dilekçe61 canım duanı okurken ağladım vallaçok yorucu bir süreç fffffffffffffffff
orcunurcum bilgilerini verirsen ekleyeyim senide listeye..
mednee canımm benimm perşembe aşılaman mı olacak seninnnn???? :))
Hadi bakalım inşallahhhh allahım güzel bi süreçten geçer ve kavyşursun bebişe!!! Dualarım seninle ve tüm isteyenlerle unutma.... Ben girdikçe yazarım ama sen de beni boşladınnn haaa bu araaaa????
canım benim seni gören cennetlik hiç yoksun ortalarda. Geçen bi topikte rastladım sana hemen yazdım görmedin mi ? Allah razı olsun evet inş. Perşembe aşılamam olcak çok heyecanlıyım dualarınızda unutmayın beni canım :18::18::18::18:
:)şaka yaptım canım..sadece unutma beni diye
Hadi bakalım dualarım seninle,inşallah hayırlısıyla yaptır ve sonuçlandır bakalım.... Kendini rahatlat,iyi hissetmeye çalış.. Canımsın...
sende benim balımsın
:)))
BAK BİRBİRİMİZİ MEST EDİCEZ DİYE MUTLU OLDUK....
CANIM BENİM VALLA BEN DE HEYECAN YAPTIM ŞİMDİ SENİN İÇİN..SEN BENİ MERAKLA BEKLEMİŞTİN,ŞİMDİ SIRA BEN DE..
AMA İNŞALLAH SONUCUN OLUMLU OLUR,HAYIRLISIYLA....
İNŞ. CANIM YAA YOKSA İŞTEN DAHA İZİN ALAMAM.. YA İŞTEN AYRILICAM YADA BEBEK YAPAMICAM( BÖLE BEKLEMEKTE ÇOK YIPRATICI OLUR BENİM İÇİN
ya aslında işte olmak insanın biraz daha kafa dağıtmasına yardımcı oluyor ve zaman daha çabuk geçiyor. Ben de öyle.. özel sektör dimi? Ya açıkca anlat derdini,böyle böyle diye, yada maddi olarak çok sıkıntı olmayacaksa ayrıl,ne de olsa herşeyimizi feda ediyoruz bebek için ...ben de işten izin alamıyordum hiç,bırakmıyorlardı..bigün patronumu aldım karşıma açık açık konuşum,bi de erkek düşün yani..ve ağladım karşısında o da dayanamadı.normalde çok serttir ama dayanamadı.tamam istediğin zamanlarda git hastaneye dedi.sonra gel zaman git zaman sıklaştı dr. Randevularım.. Baktım bunların suratı asılıyor,ben de hiç çekemem artık yeter dedim,sağlık sorunlarım var ayrılcam dedim,ve ayrıldım..şimdilerde eşimin şirketindeyim işte,daha rahatım tabi..ama zaman zaman sorun oluyor elbette...amaann hayırlısı canım,ne olursa olsun hayırlısı...
evet canım çok zor oluyor izn almak ben söyleyemedim zaten bundan sonrada izin vermzler ama yapacak bişey yok ben anne olmak istiyorum maddi anlamda zorlanacağımız kesin nebilim yaa rabbim inş. Bu aşılamad nasip eder bana yavruşumu... Amin...Ağlamak istiyorum hayatta istediğim herşey zor oluyor
benim bugün 12.günümdayanamayıp azönce idrar tahlili yaptım malesef negatif.sice bu sonuca inanmalımıyım?
alsında beklediğim sonuçtu ama yinede üzüldüm
benim bugün 12.günümdayanamayıp azönce idrar tahlili yaptım malesef negatif.sice bu sonuca inanmalımıyım?
alsında beklediğim sonuçtu ama yinede üzüldüm
teşekkürler.inş öledir sonuç.hakkımızda hayırlısı artıkCok erken yapmıssın cnm, hemen moralini bozma. 3 gun daha sabret öyle yap.. Benim de 8. Gunum cok merak ediyorum sonucu:) Allahım hakkımızda hayırlısını versin ins...
Kesinlikle inanma.ben de sabah yaptim dayanamayip cikmayacagini bile bile.beta hcg denen olay dollenme gerceklestikten sonraki en erken 10-12.gunlerde iyice salgilanmaya baslar.bugunlerde de zaten idrarda gorulebilecek degerde olmadigindan henuz cikmaz rahat ol.tatlim benimde bugun asilamanin 12.gunuydu.sen de benim gibi persembe gunu kanda baktir.
Hayirli haberlerini bekliyorum.saglicakla...
illaki akıntı olacak diye bi kaide yok canım takma sen!Herkese günaydın kızlar... Canlar benimde yarı aşılamam olcak bana dua edin lütfen zira umudum çok azaldı(( akşam eşim çatlatma iğnemi yaptı göbeğimden ama bende hiçbir değişiklik yok akıntı olması gerekmiyormuydu ki ???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?