selam herkese.15 eylül de aşılamam yapıldı.5.günü merak ettim.kasıklarım ağrıyordu.belirtisi zannettim.5tlye idrar testi yaptım.evet negatif çıktı.6.günü saçlarım ıslak gezmeye cıktım.21 eylülden beri evde ateşli yatmaktayım.dr aradım sadece minoset içebilirsin dedi.içmesem ölüyodum ateşten.bugun yeni kendime geldim.cirone jel kullanıyorum.akıntı şeklinde günün hersaatinde 1'er damla akıyor.anlamadım gitti.vücudum da hiçbir değişiklik yok.3gündür bişey yiyemedim.suyla beslendim.bugun gayet iyiyim.kafam yataktan kalktı sonunda.27veya 28 eylül de adetim gelmesi gerekiyor.adet olacagım zaman 1 hafta önceden temizlik krizi yaşardım bütün evi kaldırırdım.ve karnım davul gibi şişerdi.ama halen şişmedi.cok istiyorum.hamile olmayı.ama belirti yok işte.çok üzüleceğimi biliyorum.ama dualarınızı eksit etmeyin allah yardımcımız olsun 10.gün oldu beklemek cok zor.
üzüntü ve muz kabuğu, 0,1 çıktı arkadaşlar. Kendimi artık ota suya bitkilere vereceğim,sizden hayırlı bir sonuç gelir inşallah.
hamile kalan yokmu yahu.meraktan heyacandan patlıyorum valla güzel haber alan yokmu?
çocuk tedavisi için işimi bıraktım sırf kafam rahat olsun diye.ama evde de böyle yalnız hiç çekilmiyor. Beklemek çok zor allahım kötü dertler verme yarabbim.buna da dayancaz beterin beteri var.elimiz ayağımız gözümüz görüyor valla saglıklıyız.allah insana cekemeyeceği derdi vermezmiş.ben 10 yıllık evliyim.aydınlıyım.izmirde yaşıyorum.7 kardeş büyüdük aynı evde.ben 25 imde evlendim.evimiz maşşallah kalabalık birbirimizin kıyafetleri ile büyüdük.hiç unutmuyorum.ablam sabahçıydı ben öğlenciydim.okulun kapısında beyaz çoraplarımızı değiştirirdik.bunlarla yaşadım büyüdüm. Oyuzden geç cocuk sahibi olmak istedim.9 yıl geçti daha yeni içime dert oldu çünkü annelik duygusu hiç içimde yoktu.bu his anneye anneliğe hissedilince verilirmiş derler.belki ona inandım.2011 de tedaviye başladım.(ama bunun öncesi 8 yıldıır.zehirli guatr ile savaştım.)ve 2012 temmuza kadar yıne hiçbirşey olmadı.doktorum .tahir özgüder aşılama için karar verdi. Temmuzda guatr ilacımı fazla içmem den dolayı tsh hormonum eksiye düşmüş ilk önce 1ay onu düzeltik.sonra agustosta bayrama denk geldi 2 ay kayıp yaşadım.hersey nasip hop derken eşim işten ayrıldı.tabi aşılamaya moral kafa rahat olmak lazım ve (aşı öncesi deniz yasak arkadaşlar.)bol bol eşimle dinlenme fırsatı bulduk.görümcemin bebişi var 15 aylık erkek çınar onunla vakit geçirdim.ve 15 eylül de aşılamam yapıldı.ve bugun 24 eylül halen beklemedeyiz.hayırlı sı arkadaşlar. Bi umudu olan var mı benim için....
eşimin 1 yıldır doğru düzdün işi yok, neye elini attıysa o dal kurudu, evlendiğimizden beri korunmuyoruz sorun eşimde çıktı, allahtan aşılamaya karşı çıkmadı 3 aşılamada negatif, tüp bebeğide yaptıramayız şimdi, ben çalışıyorum ama eşim bunu kendi işi olana kadar kabul etmiyor, isyan değil sadece bir önceki arkadaş orcunur' un yazdıklarını göründe benimde dilimden döküldü, bu hayata kolaylıklar içinde veya kolaylık yaşamak için gelmiyoruz elbette, allah kaldıramadığı yükü vermezmiş kuluna, bizim bu sorunlarımız var, başkasının başka dertleri, imtihan dünyası, rabbim iki cihanda da yüzümüzü güldürsün inşallah.
EŞİMİN 1 YILDIR DOĞRU DÜZDÜN İŞİ YOK, NEYE ELİNİ ATTIYSA O DAL KURUDU, EVLENDİĞİMİZDEN BERİ KORUNMUYORUZ SORUN EŞİMDE ÇIKTI, allahtan aşılamaya karşı çıkmadı 3 aşılamada negatif, tüp bebeğide yaptıramayız şimdi, ben çalışıyorum ama eşim bunu kendi işi olana kadar kabul etmiyor, isyan değil sadece bir önceki arkadaş orcunur' un yazdıklarını göründe benimde dilimden döküldü, bu hayata kolaylıklar içinde veya kolaylık yaşamak için gelmiyoruz elbette, Allah kaldıramadığı yükü vermezmiş kuluna, bizim bu sorunlarımız var, başkasının başka dertleri, imtihan dünyası, Rabbim iki cihanda da yüzümüzü güldürsün inşallah.
eşimle konuştum sabahtan beri beni aramadı biliyorum morali bozuk kpss den dolayı, 1 yıldır çalışıyordu sınavı kötü geçmiş, daha aşılama sonucundan haberi yok, morali çok bozuktu sesinden belliydi, diyorki: -bana nefes almak bile zor geliyor!!!devam ediyorum: yaş 31, geçiyo yani yaş, burda herkes birbirini tanıyo iş ortamında, yemin ediyorum herkes hamile ya, bekarlar hariç, çalıştığım katta 5 hamile var bu nedemek anladınız güzel arkadaşlarım, kıskançlık asla değil ama içimde burukluk var, rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasib etsin.
samimi olduklarım, akrabam bana çocuk yokmu diye sormuyor, yedi el yabancı bişi yokmu daha, doktora gittinmi diye soruyor
devam ediyorum: Yaş 31, geçiyo yani yaş, burda herkes birbirini tanıyo iş ortamında, yemin ediyorum herkes hamile ya, bekarlar hariç, çalıştığım katta 5 hamile var bu nedemek anladınız güzel arkadaşlarım, kıskançlık asla değil ama içimde burukluk var, rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasib etsin.
Samimi olduklarım, akrabam bana çocuk yokmu diye sormuyor, yedi el yabancı bişi yokmu daha, doktora gittinmi diye soruyor
valla canım doktorum yapmadı yaazaten buayda hastalanırsam başkam eda bir doktora gideceğim 9 aydır bunla devam ediyorum tık yok ilaç içmektende sıkıldım artık.sürekli mide bulantısı yapıyor çünki buda psikolojimi bozuyor keyifsiz oluyorum..kızlar size doktor şeker ilacı verdimi..benimkisi hamile kalana kadar kullanıcan bunu dedi..ne folik asit verdi ne vitaminm:s şeker ilacı verdi yaaa
valla canım şeker deilde bana folik asit verdi dr. Ama 2 gündür unutmuşum içmeyi(
bende duymuştum glukofaj isimli bi ilaçtı, xevet duymuştum öyle birşey, ama bende sana tek doktora bağımlı kalma derimvalla canım doktorum yapmadı yaazaten buayda hastalanırsam başkam eda bir doktora gideceğim 9 aydır bunla devam ediyorum tık yok ilaç içmektende sıkıldım artık.sürekli mide bulantısı yapıyor çünki buda psikolojimi bozuyor keyifsiz oluyorum..kızlar size doktor şeker ilacı verdimi..benimkisi hamile kalana kadar kullanıcan bunu dedi..ne folik asit verdi ne vitaminm:S şeker ilacı verdi yaaa
bende duymuştum glukofaj isimli bi ilaçtı, xevet duymuştum öyle birşey, ama bende sana tek doktora bağımlı kalma derim
nasıl bir iş anlamadım ben ya 6 aydır şeker ilacı kullanıyorum ben :s ekimin 5 bat günüm bakalım durum ne kızlar..olursam başka doktora gideyim bari..rahim filmide çekindim ben çok şükür 2 kanal açık eşimin spermleride iyi benim yumurtalarda büyüyor..bide doktorum şu testi yaptırmadı hiç bana 21.günü yapılıyormuş yaaa..yumurtladın mı diyekafayı yicem kızlar yaaaa....
eşim aradı iş görüşmesine gitmişti.canın bişey çekiyormu diye arıyor.valla canım hiçbirşey çekmiyor.ama bi hamile kalsam burnundan getircem demiştim.kıyamam şimdiden başladı yaw.
evet canım o tahlili banada yapmadılar neden bilmiyorum ama yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyor o tahlil belki de çatlıyor die gerek duymadı dr. Bilemiyorum ki neden istemedi dr.:44::44::44::44:
eşim aradı iş görüşmesine gitmişti.canın bişey çekiyormu diye arıyor.valla canım hiçbirşey çekmiyor.ama bi hamile kalsam burnundan getircem demiştim.kıyamam şimdiden başladı yaw.
aynen canım yaaa anlam veremiyorum artık gerek görmediği için mi istemiyor bilmiyorumönümüzdeki ay başka doktora gideceğim.ilk doktorumdu gayet iyi biri soru sorabiliyorum başından savmıyor doktorumu seviyorum ama sonuç alamadık...yumurtam gelişsin diye ilaç veriyor kullanıyorum 4 yumurtan olmuş riskli diyor sen zaten yumurta olsun die verdin bu ilaçları kafam çorba gibi arkadaşlar
orcunurcum yaa eşin nekadarda düşünceli yazık yaaa:)) inş. Alırsınız müjdeyi :)))
talihacım valla benim dr. Da 4 tane yumurtaya baktı baktı ay inş. Bunların hepsi birden büyümez dedi :))) çoğul gebelik istem,yolarmış ama ben istiyom yaaaInş. Ikizim olur... Amiiinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?